Bi bakınız lütfen?

içimde öyle bir dert var ki nerden başlasam bilmiyorum konduramıyorum ama kendimi kandırmayı da bırakmalıyım annem ve sevgilimin arasında bir şey olduğundan şüphleniyorum durum şu ki annem genç güzel bir kadın sevgilimde benim ilk sevdiğim kişi 4 ay önce tanıştırdım ve o aydan beri aralarında su sızmıyor örnek mesela annem gidiyor hadi çocuklar şuraya gidelim dolaşım sevgilim diyor ki abla birazdan kalkalım yorgunum annemde koluna giriyo hadi hadi diyor hemen kalkıyor annem kolundan çıkınca duruyor koluna girince yürüyor kolunu sıkıyor resmen bırakmasın diye bi de bir şey diceği zaman annemin böyle dibine giriyor bazen bakıp durduğunu görüyorum bir keresinde o kadar dibine girdiğini gördüm ki annem eliyle göğüsüne dokunup azcık mesafe koydu o da döndü işine baktı ben okuldayken sevgilim benden erken bizin eve gidiyordı görüşücektk ama evde değil o annem evde diye yanına gidiyor ona güzelsin dediğini duyuyorum sürekli eliyle merhabalaşma işareti yapıyor annemle annem bir konu da ona hak verdiğinde sanki temas istyor gibi siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
9 ay
bu arada arkadaşlar annemden şüphelenmiyorum sevgilimin ona karşı bir şeyi olduğunu düşünüyorum ama anneminde hoşuna gidiyor gibi işte
Güncellemeler
9 ay
keşke yazmasaydım nasıl silicem ben bu yazıyı
Bi bakınız lütfen?