Sevgilimin arkadaşının asker eğlencesi olacakmış 10-12 kişilik sözde ve nerdeyse hepsinin ciddi ilişkisinin olduğu. Ama bu eğlence şehir dışında olacak bulunduğumuz şehre bir saat uzaklıktaki. Çünküü organizasyonu düzenleyen kişinin bağ evi ordaymış. Arkadaşının da sevgilisi var nasıl ikna olmuş bilmiyorum üstelik uzun dönem gidecekse ve o kadar erkeğin içine kız dansöz vs. gelir diye düşünüyorum ama lafta öyle bi şey kesinlikle yokmuş. Sevgilim de bana işte
ersen gitmem falan dedi vicdanıma oynadı git dedim ama içim hiç rahat değil ne desen tekrar mı konuşsam gitme diye bilmiyorum. Öyle de yollamazsam kötü hissedicem yollarsam da içim içimi yiyecek lütfen akıl verin
ersen gitmem falan dedi vicdanıma oynadı git dedim ama içim hiç rahat değil ne desen tekrar mı konuşsam gitme diye bilmiyorum. Öyle de yollamazsam kötü hissedicem yollarsam da içim içimi yiyecek lütfen akıl verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne dansözü ya o eğlencelerin çoğunda ya içilir ya gezip eglenilir ya da arabacı ise ben gibi arabalarla konvoy falan yapılır gelinir
Bilmiyorum
Bilmiyorsan karışma o zaman derim. Bir erkeğin hayatında 1 kez yaşayacağı şey. O zaman siz de düğün yapmayın evlenirken? Yaaa nasıl olmaz dediniz hemen içinizden. O da bu da 1 kez yaşanacak seyler. Eşiniz olacak kisiye güvenemeyecek kadar aşağı haldeyseniz zaten bitirin bu ilişkiyi
Pardon siz git demissiniz
Yanlış okumuşum cok afedersiniz
Evet haklısınız ama arkadaş ortamı genelde düzgün insanlardan oluşan tipler değil. Ayrıca zamanında bana karşı çok hatası olduğu için o travmaları atlatamıyorum bu yüzden de ne çevresine ne de kendisine güvenmiyorum
Ama karışmayın yine de sonuçta ona güveniyorsunuz değil mi?
Aa işte o zaman haklısınız geçmişteki hatalardan
Git dedim evet ama daha sonrasında içim içimi yedi gitmesen mi falan demeye başladım anlattığım sebeplerden ötürü
En iyisi bosverin gitmesin. Kendisi ile de bu durumu konuşmayı deneyin ama ilişkiniz bitebilir diyim.
Yok hayır kendisi de kötü olacaksak gitmem zaten dedi ama sanki bu işin içinde bi iş var gibi son dakika golü atabilir. Ben de isterdim düzgün bi ortamda düzgün insanlarla eğlenilsib ama maalesef diğerlerinin de sevgilileri nasıl müsade etmiş anlamıyorum ben mi hata ediyorum vicdanen kendimi kötü hissediyorum gitse bi dert gitmese bi dert
Yok o ortamda en fazla olabilecek olay içmeye pavyona giderlerse olur ki çoğunlukla yapmazlar ben öyle gördüm hep. Bence en kötü olabilecek şey deli gibi içerler eğer alkol kullanıyorsa.
Merak ettiğim bir olay var;
Kendisine guvenemiyorsunuz fakat neden bu ilişki icerisindesiniz? Ayrılın demiyorum kesinlikle ama bir şeyler yanlış değil mi?
Çok mantıklı soru. Benim ilk ilişkim ve birlikte büyüdük sevgiliden çok abim babam arkadaşım ve koparmıyorum biraz toksiklik mevcut maalesef iki taraflı ben ilişkinin daha çok seveni ve çaba harcayanıyım tahmin edildiği gibi. Böyle yani
En çok çaba harcayanin siz olduğunu fark ettiğim için sordum zaten fakat oturup bir şeyleri uzun uzadıya gözden geçirmeniz lazım böyle ikinize de özellikle size zararı olacaktır
Bu arada özür dilerim şarjım bitiyor kapatmam gerekiyor size son tavsiyem bunları Bi konuşmanız çünkü bu şekilde ikinize de zararlı. Esenlikle kalınız ikiniz de:)
Son olarak gidilmeli mi gidilmemeli mi lütfen tavsiyelerinize güveniyorum ahahaa
Çok teşekkürler bu arada
Şimdi diğer arkadaslari ve sevgilinizi tanimiyorum ama bence gitsin. Sonra kavgası çıkarsa çok kötü olur. Zaten aldatacak biri ise de varsın aldatsın en azından evlenmeden çoluk çocuğa karışmadan gerçek yüzünü öğrenirsiniz:)
Rica ederim ne demek
güveniyorsam kızlı bi ortamda sevgilimin bulunmayacağından eminsem gönderirdim ama değilsem göndermem
Emin değilim sevgilime de geçmişte yaşattıklarından dolayı çok güvenmiyorum açıkçası
madem geçmişte bir şeyler yaşattı hala neden birliktesin sence her gittiği yerden her yaptığı hareketten şüphe duyarak ömür geçer mi ki eminim her farklı bi ortama girdiğinde kendini yıpratıyosun düşünmekten bence bunu kendine yapma
Başkasına dayar aklını çelerler ya senle gitsin ya da gitmesin
Değil mi bence de
Yani gucen meselesi tabi ama disardan biri olarak hiç okey bi ortam değil
Bence de ya
boş ver salla
Neden peki
Gitmesin
Neden peki
İçin rahat etmeyecek kızın biriyle mercimeği fırına vereceğine içinde ukte kalsın.
Kız geleceği kesin değil ama dediğim gibi kafamda atıp tutuyorum. Daha sonradan patlamaz inşallah bu kısıtlamalarım
hayır
Neden
Güveniyorsan gitsin
Arkadaşlarına da bana geçmişte yaşattıklarından dolayı kendisine de güvenmiyorum
O zaman kesin bir dille gidemeyeceğini belirt