İnstagramda şöyle bir soru gördüm ve bende buraya sormak istedim 🥹. Diyordu ki: Düşünün ki , denizde iki insan batıyor, biri sizi seviyor birini de siz seviyorsunuz. Hangisini kurtarırdınız?

İnstagramda şöyle bir soru gördüm ve bende buraya sormak istedim 🥹. Diyordu ki: Düşünün ki , denizde iki insan batıyor, biri sizi seviyor birini de siz seviyorsunuz. Hangisini kurtarırdınız?

Birini kurtarmazsam vicdan azabı beni çok yaşatmaz. O yüzden ikisinide kurtarmaya çalışırım. Ölürsek üçümüz birden ölürüz artık 😄 Allah korusun tabii böyle bir durum olmasın.
🥲🥲🥲 Ağlamak.. aminn
Teşekkür ederim eig için :)
Dur olmadı 😄 . Sonda şu olucak : )
Bdjdjxjwjs o olmazsa noluyo
Son attığım emojiyi hiç sevmiyorum.😄Bunu'🙂'
Bende sbdbsbs
Allahtan uzak olanı kurtarırdım
Cevap
8Cevap
bu soruyu neden KS de son 1 haftadır 4-5 kez cevapladım sdfsdf benim aşık olduğum kadın da beni seveceği için aşkımı kurtarırdım.
Ya ciddi mi djsjdjhwd aboooo olmadı böyle aaa sinirim bozuldu
sdfsdf
İkisini kurtarmaya çalışırım ve kendim boğulup giderim
Birinden birini kurtarsam bile vicdan azabından ölürdüm 🥲
Ölme tamam tamam jdjwjd
Hahhsjs sen ne yapardın
Benim sevdiğim beni sevmiyorsa napayım ki.. beni seven bana bir şey olsa üzülürdü o yüzden onunla boğulur sevdiğimi yaşatırdım
Kral be 😎🤭
🥹🥹 kraliçe ama üsüyorlar bu kraliçeyi
🥹🥹 yaaa kıyamam
🥹🥹🥹🥹 kıyma jdjwjdj
Oyy 🥹🥹
🥹🥹🥹🥹 tamam daha dur ağlatma
🤧🤧🤧🤧
🤧🤧🤧
Dur mendil getireyim 🤧🤧🤧
Yetmez ki
sevdiğimi kurtarırdım. çünkü hiç bir zaman sevildiğinden emin olamazsın. Ama sevdiğinden eminsindir.
Beni seveni kurtarırdım çünkü beni seven bana her zaman değer veren insandır benim sevdiğim kişi beni sevmiyorsa hiçbir önemi yoktur.
Ölsün mü..
Bunca zaman benim değer verip sevdiklerim hep beni öldürdü biliyor musun? Kimi el üstünde tuttuysam en sonunda kendimi yerde buldum
Kim öyle degil ki..
İşte o yüzden artık canımın yanmasına yoruldum
En iyisi sevmemek
Bilmem üzgünüm zaten
Engellenme, dünyanızın paramparça olduğunu hissettiriyor mu? ↗
Yüzme bilmiyorsa boyunu aşan yere girmeyecek o zaman
İkisinide kurtarmak isterdim
Ben yüzme bilmiyorum paşam polisi ararım 😃
Beni seveni kurtarırım
🥺🥺🥺
İnsanoğlu işte sevdiğini kurtarır
Ötekine ne olucak?