Ben bana gelen mesajlar o kadar çokki kızlardan gelen inanki çoğuna cevap veremiyorum ne diyosunuz kızlar?

O kadar çok çapkınım ki telefonum susmuyor mesela kızın teki dün gece zeynep sana aşık oldum ben yazmiş yazıyorlar ama hanginize yetişiyim kızlar birsürüsünüz dünyada dört milyar kadın var hanginize yetişecem aşık olabilirler dünyanın en normal isteği aşık olmak bundan daha normal bir duygu var mıdır yoktur şimdi ben çok yoğunum o kıza mesaj at öbür kızla telefonda konuş sürekli meşgulum mesela gelmiş yaşı daha küçük ben sana aşık oldum zeynep diyor olacak iş var olmayacak iş var küçüçük kızlar aşkı öğrenmiş bana teklif ediyor kalplerinide kırmak istemem kız sonuçta ama olmaz herşeyin bir yakışanı vardır kendime yakışmayanı yapmam kibar şekilde kızı reddettim benim raconumda kalp kırmak yasak hele o bir kızın kalbiyse gelmiş gecenin üçüydü sanırım sesli mesaj atmış bana zeynep sana aşık oldum diyor kız ne cevap verir insan ben kötü niyetli bir transerkek olsam o kızı kullanırdım faydalanırdım kandırılmaya müsait bir yaşta zeynebe değilde başka bir insana denk gelse çok rahat başına bir şey gelirdi ne kadar karaktersiz aldatan çapkın kötü biride olsam kadınlara zarar verecek bir şey yapmam bak nehirde böyleydi bana aşıktı istesem kullanırdım ben nehiri istesem şu an bile kullanırım ama yapmadım çünkü aşık değilim o bana hep geldi ben onu istemedim bana olan zaafı olan kızlar çok istesem kullanırım ama yapmam insan olan bunu yapmaz kızların bana olan zayıf noktasını asla kullanmam ama tabiki çapkınlığa devam ediyorum bu asla değişmez yeni insanlar okey ama bana aşık olan kızların duygularıyla daha fazla oynamam bak ben bir kadından ayrıldım diye arkasından sallamam isterse onlar benim hakkımda kötü konuşsun ben yapmam ben kadın cinsiyetine aşık bir zeynebim ama konuşuyorsada konuşsun konuşanlar var örnek veriyim baş harfi s ikinci harfide i o kendini bilir ama hiç sıkıntı değil canı sağolsun aşırıya gitmedikçe no problems ben çok mesaj çok telefon alıyorum kızlardan sürekli ama ben inanki yemin ederim çoğu zaman hepsine yetişemiyorum çok kadın var hepsiyle flörtüm
Ben bana gelen mesajlar o kadar çokki kızlardan gelen inanki çoğuna cevap veremiyorum ne diyosunuz kızlar?