Bilmez olur muyum böyle tuvalet tenha yerlerde sıkıştiriyorlar diğer erkekle anlaşma yapip erkeğe zorla tutuyorlar taciz edip patron çağırdı diyip veya kalabalik cetece erkeğe tutup başka yere itiyorlar sapık kadinlar yapıyor bunu
Özelden bu kadınların hesaplarına atsana engelleyim bide biseksuel cikarlarsa bana sapıklık yapmasınlar karşıma cikipta bunlar bide panelden adres buluyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hahaha erkeğe güzel denilirmi hangisini gülsem bilemedim😂
Diyor kızlarda diyor
Bide fotoğrafinda yok gizli sapıklar yaw sonra bunlar erkekler bana asılıyor diye soru soruyorlar
Bana nude mesajlar geliyor
Mesaj kurum peribacalarına döndü kaldıran atıyor
Yuh Boyle şeyleri genelde dayılar yapardı ses kaydı istesene harun abi olmasinlar
Kız bildiğin kız
Erkeklerde trollemek için kendi cinsine yapıyor harun abi çıkma ihtimali yüksek oyuzden ses kaydı iste
Ses atıyorlar
Harun değller burdaki fenomenlerden bile yazan oldu naptım diye
Pıyyy orjinal karılarmış
Sen karıların ne sapık oldugunu bilmiyosun
Kendilerini masum gösteriyorşar
Bilmez olur muyum böyle tuvalet tenha yerlerde sıkıştiriyorlar diğer erkekle anlaşma yapip erkeğe zorla tutuyorlar taciz edip patron çağırdı diyip veya kalabalik cetece erkeğe tutup başka yere itiyorlar sapık kadinlar yapıyor bunu
Yaparlar
Gerçektende yapıyorlar
Özelden bu kadınların hesaplarına atsana engelleyim bide biseksuel cikarlarsa bana sapıklık yapmasınlar karşıma cikipta bunlar bide panelden adres buluyo
Bizede namuslu bi kız denk geleydi
İyi lan bana yine naberrr yakışıklııı kocammmm falan yazıyorlar ossuruk fetişistine daha denk gelmedik şükür
Sorma ya
ben o osurma sorusuna şaşırdım 🤣😂😅
Ahlaksızlar işte
Normal görünmüyor bune rezillik wkmsjdsns
Normal mesaj gelmiyor ki
sen bize numaralarini at biz engelleyelim
Kız bunlar
Çok mu güselsinn hızı😂
Hıııı olacaktı😁
Yakışıklıyım diye galiba
Çok güzelsin ne ya 😄
Yakışıklıyım diye galiba
Günde ortalama kac kez osuruyon reis
7 8 defa
Azmis
Osssuruğım kuvvetli ama reis
Ne kadar kuvvetli nitro özelliği gibi mi arabada giderken saldığında araba mı hızlanıyor mesela
Denedim oldu alev attı resmen
Aman diyim reis havalanma da sonra indiremeyiz de yere cakilirsin
Doğru diyosun kral
Bencede o yüzden alevsiz ateşle o lpg’ni
Kral depo yapıyorum evin doğalgaz ihtiyacını ben karşılıyorum
Eee yani reis israf edilir mi o gaz işlerini biraz daha ilerlettiğinde dışarıya sat ticarete dök
Öyle lpg 32 tl şıan benden alırsan 25 tl
Güzel iş bence hemen yapmalısın
gay bu