Güncellemeler
+1 yıl
Beyefendi durumlara bakmaya başladı. Ne diyorsunuz? Dayanamayıp yazar mı sizce?
Daha 10 gün önce yıllardır duyguları olduğunu söylediği ağlamaklı ses kaydı ile attığı mesaj duruyor. Sana itiraf etmem gereken çok şey var, yıllardır söylemek istiyorum ama hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze görüşmeye gelirsen söyleyeceğim diye yalvarır mesajları duruyor. Bir hafta biraz konuştuk ve ben olamayacağımızı söyledim. İyi dileklerimi sundum. Mesajıma görüldü attı. Sizce bir anda vazgeçtiği için mi cevap yazmadı üzüntüden ne diyeceğini mi bilemedi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu seni ilgilendirmez
Olmayacağını söyleyip reddetmişsin
Ne için görüldü yaptığını napacan merak ettim
Seviyorum ben onu. Sevmiyor değilim ki. Deli gibi seviyorum hem de. O yüzden sebebi önemli.
niye yok dedin o zaman
Bu bana itiraf etti. Ben önce olmaz dedim. Ama 2 gün sonra alkolü bırakıp bırakmayacağını sordum. Hafiften bir flörtleşme başladı aramızda. Bir gece konuşurken ben benden ne istiyorsun dedim. Yani be olmasını beklediğin için geldin bunca zaman sonra dedim. Bana ben sana çok heyecan duyuyorum , senden mesaj gelince bile heyecanlanıyorum, sende heyecanlan bu heyecanı paylaşalım istiyorum dedi. Heyecan dediğin gelip geçici bir his dedim. Yani o an sana aşığım, seviyorum, senle bir yola çıkmak istiyorum, gelecek hayalim var gibi ciddi bir cümle bekliyordum sanırım. Hayal kırıklığı yaşadım heyecan paylaşmak istiyorum diyince. Ondan sinirimden istemiyorum heyecan paylaşmak filan dedim. Bence bu rezillik dedim. O da bana da kendimi iğrenç hissettirdin dedi. Bende iğrenç hissettirmeyin senle beraber olacak birilerini bulabilirsin dedim. Gülmüş o mesajıma. Sonra ertesi günü de bana dedi ki, ben senden çok etkileniyorum, sana çok yükseliyorum, sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi. Bu cinsel bir isteğin göstergesi değil mi sence de?
Bende ne bu ben seni üzerim muhabbeti mi dedim, ne ilgisi var, ben seni neden üzeyim, sen kendin içine edersin herşeyin demiş. Bende zor olacak benim için ama uzak dururum tamam dedim. Neden zor olacak dedi. Cevap vermedim. Ben artık sana istediğim gibi rahat konuşmak istiyorum tutmak istemiyorum kendimi dedi. Arkadaşça bakamıyorum sana benden uzak dur dedi
Ben mi yanlış anlıyorum? Sevgi değil cinsel istek gibi hissettim. Kendimi kullandırmak istemedim.
Tabiki
Ne tabi ki
Onun khpligi
İnsan bu kadar yıldır duygu beslediği birine cevap yazmadan nasıl durur ya
Khp işte
* mi gerçekten
Oyun oynadı o zaman bana yatmak için
Ayn
Daha önce seni seviyorum diyip duruyordu ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım ben seni , duygusal boşluktasın dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşlukta değilim dedi. Aramız o gün açıldı. Aradan 7 ay geçti. Geçen hafta ses kaydı atmış. Mesaj bu.
Mesaj atmayacaktım sana ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, çok değer verdiğim bir arkadaşımsın , ama dahası da var. Ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran. Yıllardır itiraf etmek istedim, hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze daha güzel bir ortamda söylemek isterdim gelmedin, böyle yapmak istemezdim bu itirafı, bir kahve içmeye gelirsen sana ayrıntılı yapacağım çok itirafım var daha.
Bu mesajdan bir kaç gün sonra istediği itirafı benden alamadığı için bana biliyorum kendine bile itiraf etmemişsin henüz, kendini farkedince de benden yine kaçacaksın ama bana geleceksin bir gün sen, biliyorum , bekliyorum ben seni hiç sorun değil yazmış.
Bir kaç gün sonra da bana ben senden çok etkileniyorum, aşırı yükseliyorum , arkadaşça davranamıyorum ben artık, benden uzak dur demiş
Takma yeni sayfa ać
Takıyorum, nasıl takmam, seviyorum ben onu, o uzak dur diyince bende hayati bir mevzu olmadıkça asla bana yazma dedim. Ona görüldü attı
O seni takmıyor sen onun köpek ligini yapma o senin kopegligini yapsın
Neyi anlamıyorum biliyor musun? Daha bir hafta önce ağlamaklı ses kaydı atan kendiydi. Bende karşılığı olduğunu anladığı için mi geldi bu özgüven acaba
Geri dönmen için yapıyor tatlım timsah göz yası