Ne yazık ki çok sevdiğim halde birinden vazgeçmem gerekiyor artık siz hiç vazgeçtiniz mi? Birini uğruna ölecek kadar sevdiğiniz halde hiç bir şeyinizmiş gibi davranmak zorunda kaldınız mı? Bana bir akıl verin. İnsan sevdiğinden nasıl vazgeçer?
Cevabın nedir?
+1 yılNedenlerini kendine sorman lazım, sebepsiz yere anlamsız bir durumsa eğer vazgeçmek neden? Üstüne git olumsuzluğun gerekirse kendinden ödün ver, o bir yazıyorsa sen iki yaz ama hala tepkisiz kalıyor ve seni umursamıyor davranıyorsa son kez geçmişinize bak ve karar ver.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Onun kötü anılarını aklına getirmelisin.. Illa biriyle olmak zorunda deģilsin unutmak için birine veya bir şeylere ihtiyacn yok aklında bitirmelisin bu senin kendine olan özgüvensizliğinden cinim
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Vazgecmeni dusunecek kadar kendinden soğutmuşsa zaten daha ne oldugunu anlamadan unutursun biraz acır baş ağrısı gibi, yapman gerekiyorsa yap seni bu duruma getirebiliyorsa vazgeçmezsen ileride cok daha ağır sorular sormak zorunda kalırsın önce kendine sonra bize...
01 Yorumla
Ben vazgeçme dim mücadele ettim nişanlandı gene vazgeçmedim...
010 Yorumla- +1 yıl
Ayy çok tatlııı☺️☺️
Allah bozmasın mutlulugunuzu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
35Cevap
+1 yılVazgeçemezsin, vazgeçmiş gibi yaparsın, o vazgeçtiğine inanır. Canı yanar, can yakar, hemde yandığından daha fazlasını yakar.
Sonra istesende affedemeyecek duruma gelmiş olursun.
Yani vazgeçmezsin, vazgeçirir.10 YorumlaHiçbir insan vazgeçilmez değildir, hepimiz çok sevdiğimiz veya sevmek istediğimiz insanlardan mutlaka vazgeçiyoruz mutlaka bu hayatta. İnsan sevdiğinden nasıl vazgeçer sorusunun cevabını verebilmek için neden vazgeçmek zorunda kaldığını yazarsan açıklamasını, görüşlerini paylaşır yorum yapanlar.
20 Yorumla
+1 yılEvet vazgeçilemeyecek bir kaide yok. Ama zaman alır ve senin güçlü olman gerekiyor. Onu düşünmemeye çalış eğer düşünüyorsanda daha fazla düşün elbet sıkılırsın ve vazgeçmiş olursun ama hepsi senin kontrolün altında..
01 Yorumlayıl 1999...
saat gece 03:00
bir sahil kenarı rıhtım duvarına dayalı bir adam...
alaca karanlık ve denize vuran yakamoz...
usulca çalan cızırtılı bir radyo...
sabahın ayazında ılık lılık akan göz yaşları denize karışıyor...
yapayalnızlığın en dibine vurduğu o an...
ölürcesine delicesine sevdiceğimin nişanlı olduğunu öğreniyorum...00 YorumlaZaman içinde olur ama kafanda bitirdiğin an kısa sürede unutursun. Yeter ki vazgeçtiğini kabul et, önce kendin inan ve farklı hayallere yönel o zaman kolay atlatırsın.
13 Yorumlavazgeçtim diyeceksin ama ağzınla değil mantığınla. o anda bitecek. ben yapabildiğim için bana kolay mı bilmiyorum ama bu kadar basit geliyor. onun haberi olmadan sen erir misin biter misin harap mı olursun orasının bir önemi yok. o bilmesin yeter.
00 YorumlaBen vazgeçtim. Ya yaptıklarına göz yumup gururumdan vazgeçecektim ya da onu hayatımdan çıkarcaktım. Hayatımda iki kişiye aşık oldum ikisinden de seve seve vazgeçtim yani biri birini unutturuyor vazgeçmek istedikten sonra gerisi kolay
01 Yorumla
+1 yıl"Siktir git nefret ediyorum senden" dedikten sonra nasil kalabilirdiki insan? Bende gittim ama icim hala aciyor ozluyorum.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapicagin iş su. Müzik dinliceksn film izliceksin zamana birakicaksn zaman herşeyi halleder şu beklemek olmasa. Sabrediceksn yeni müzikler keşfet sonra bagirarak söyle saçma salak harakrtler yap eğlen gül hayat aşktan ibaret degildir CIK disari gez ben genelde bunlari yaparm. Dene derm iyi geliyor en önemlisi de müzik. İyi aksamlar (;
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederm (:
+1 yılBirini uğruna ölecek kadar sevdiğiniz halde hiçbir şeyinizmiş gibi davranmak ha!. İşte tam beni tarif ediyor. Sevip ama söyleyememek :( Çıkmıyoruz ama o benim der gibi. Vazgeçme.
01 YorumlaVazgecmez... Zorundaliklar sadece kafada biter. Karsindaki yuzundense biseyler. Icten icten yonetmeyi ogrenmelisin sanki ipler onun elindeymis gibi.. Seviyorum diyen insan vazgecmemeli bence
00 YorumlaVazgeçme sorun her neyse üstüne üstüne git 1 yıl sonra Bugünleri hatırlayıp Pişmanlık duyabilirsin
11 YorumlaMantığıma uymayan insanı kalbim kabul etmez.. Beynimde silersem geri dönüşü olmaz.
12 YorumlaAsk varsa gerisi teferruat ama sebeplerini ac ona kirici olma geri yuzune bakabilecek yuzun olsun senin ona saygin olsun sevgini zor bitirisin anladigim kadariyla ama zorla elinden geldigince zorla
01 Yorumla
+1 yılzamanla yıkıla yıkıla parçalana parçalana zor zoruna engel olamaya olamaya içinizden kopartırlar onu ve birdaha hiçbirşey eskisi gibi olmaz batan güneş birdaha dogmaz artık geceler daha soguk gündüzler daha kuraktır.
01 YorumlaAyni durumdayiz ne yazikki ben hic bir sekilde vaz geçemiyor yapmaya calissamda bir yerde kaliyorum yapamiyorum
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Vazgeçemezsinki. Kalbinden vazgeçebilirmisin ben bunsuzda yaparım diye? İşlemişse içine nakış nakış boşa mücadele etme vazgeçemezsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Neden vazgeçmek istediğine göre cevap verebilirdim... Anlatman lazım biraz konuyu.
05 YorumlaOnu dusunme. Kendini mutlu et. Arkadaslrinla vakit geçir. hattini deqistir. Yaptigi kötülükleri aklina getir ben basardiysam sende basarirsin ;)
01 YorumlaKelin ilacı olsa kendi başına sürermiş... Acı çekicez artık ben başka yol bulamıyorum çünkü.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu tarz bir şey yaşamadım yaşamak istemem ama yaşattılar o da ayrı konu.
02 Yorumla
+1 yılkarşılık veriyorsa bana değer veriyorsa siz insanlar ve tüm dünya karşıma çıksın alayınızı ezer geçerim evvelAllah ammma beni sevmiyosa bana değer vermiyorsa beni umursamıyorsa onu anında silerim sadece bir uykuya bakar...
00 YorumlaÇabuk vazgecerim buda bana hep avantaj olmustur yoksa üzülürsünüz
00 Yorumla
+1 yılBeni sevmiyorsa, hayatında baska biri varsa vazgecerim sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyorsan hala. terk edersin. Beni anlayamazsin, anlatamam bunları ayakları yaparsın. Sonra gerçekten seviyorsan 3-4 ay sonra gider Özür dilersin genelde böyle oluyor. Tabi eğer alışirsan bu duruma donmene gerek kalmaz. Tecrübelerimë dayanarak söylüyorum. Zaten düşünme karşındaki, bırak nazara yapsın. insanların hayatlariyla oynama lüksüne sahiptir her kadın. Tabi karşındaki ne halt etti bilmiyoruz onu.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSikildım de bitsin. Uzatmanin anlamı yok o zaman. Ama dürüst olursan daha az kırıcı olur. Ben kotuyum sen iyisin, senin hayatını mahvetmek istemiyorum falan falan gibi şeyler çok saçma ve anlamsız. Bence al karşına konuş, önce sogut kendinden biraz. Mesajlarina cevap verme. Yilginim yorgunum. Sikildım de. Dürüst ol.
Önce acını çekiceksin daha sonra görmedikçe zamanla unutucaksın sadece. Benimki epey uzun zaman almıştı ama geçti senin de öyle olur
00 Yorumlaçok zor olsada vazgeçtim çünkü sevdiğim kişi arkadaşımdan hoşlanıyomuş bana kendisi söyledi bence sende çok fazla bağlanmadan vazgeç çünkü her vazgeçiş sevgisizlikten değil çaresizliktendir.. unutma :(
02 Yorumla
+1 yıl1 yıl geçti hala unutamıyorum hala vazgeçemiyorum, ama vazgeçmiş gibi duruyorum
00 Yorumla
+1 yılbüyük hataları varsa vazgeçmelisin çünkü o sana hayatına zarar verir vazgeçtim daha önce... şimdi vaz geçtiğime değecek biriyle hayatıma devam ediyorum... sorgusuz sualsiz bana itaat eden beni seven biriyle...
00 Yorumlaçok zor oldu ama tersledim face den rehberden ne varsa sildim çünkü yazdıkça hatırlıyodum yoksa başka türlü unutamazdım..
01 Yorumla
+1 yılvazgeçmeye çalıştım vazgeçemedim şimdi kafamda bir kopyasını kurdum onunla yaşıyorum ansiklopedi kalınlığında bir günlüğüm var onunla konuşur gibi yazıyorum hergün.. sen de benim gibiysen allah kurtarsın zor :/
00 Yorumla
+1 yılGözümün önünde evlenmişti ama sonra anlamıştım ki; Anlımda yazılı olsaydı helalim olsaydı gitmezdi beni hakketseydi gitmezdi. :)
00 Yorumlaİşin çok zor arkadaş aşagıya tükürsen sakal yukarıya tükürsen sakal gel sen bu sevdadan vazgeçme nerde tırak orda bırak
00 Yorumla
+1 yılBen hala seviyorım ama o beni ilgisiz zamanında ilgi gösteren biri olarak bana yakınlık gösterdi serefsiz
00 Yorumla
+1 yılbitti diyip platonik takılacaksın taki umutlar tükenene kadar.
10 Yorumla
+1 yılSakın vazgeçme ne olursa olsun sevdiğinin arkasından gitt :)
01 YorumlaBende vazgeçtim bazen oyle olması gerekir ne kadar seversen sev vazgeçmek zorunda kalırsın
00 YorumlaBen çok severken vazgeçtim. Ne derece zor olduğunu iyi bilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarşı taraf sevmiyorsa anında vazgeçerim ugrasamam hayat kısa degerlı baskasına yonel sende
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılözel degilse niye vazgeçmek istiyorsun ölümüne seviyorsunda
Cevap sahibi+1 yılyasak aşk kokusu aldım dogru dusunuyorsun vazgec
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bir türlü vazgeçemedim ne kadar görmesemde hatırlamak istemesem de bir kalbimde duruyor :(
00 Yorumlaah bir vazgeçebilsem
10 Yorumla
+1 yılcok sevdiğim birinden vazgeçmem
10 Yorumla
+1 yılbende sana yetecek kadar ben kalmadı
00 Yorumlainsan gerçekten seviyosa sevdiginden vazgeçmez.
00 Yorumla
+1 yılBirlikte yaşadıklarınızı değil onun sana yaşattıklarını göz önüne getir
04 Yorumla- +1 yıl
Acı çektirmedi mi hic ondan bahsediyorum
- +1 yıl
Niye unutmaya çalışıyorsun o zaman Kardesim unutma acı cek MK
o kadar uc noktalara gelmedik.
00 YorumlaVazgeçmek en basiti değil mi zaten
11 YorumlaZamandan baska caresi yok.
10 Yorumla
+1 yılYerini yurdunu degiştirerek
00 Yorumla
+1 yılVazgeçemezsin
Ama kendini buna zorlayabilirsin00 Yorumla
+1 yılondan vazgeçmekten vazgeç.
10 Yorumlaolumsuz yönlerini görmeye çalışırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Biriyle yatarsa vazgeçersin..
01 YorumlaBoşver gitsin ya düşme bu kadar üstüne
01 Yorumlaçok vazgeçtim, o yüzden alıştım :D
00 YorumlaMantiginla hareket et dogru yolu bulursun ;)
00 YorumlaKendine iyi bakkk deyip ceker giderim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiysem vazgeçmem. Altrrm kendimi olmayacagina..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGormem bakmam yuzune konusmam
00 Yorumla
+1 yılvazgeçmem
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!