Selamlarrr,
Sizce sevilen kişiden vazgeçme eşiği nedir?

Selamlarrr,
Sizce sevilen kişiden vazgeçme eşiği nedir?
O kişinin artık sana iyi gelmediğini anladığın an vazgeçmiş sayılırsın.. Ondan sonrası uzatmalardır. Son düdük gelene kadar aşk can çekişir ve çok sürmeden maç biter..
Peki kırılan kalp, onunla geçen onca sene sonra nasıl toplanılıyor?
Kolay olmuyor, kendi ruhunu tamir etmeye çalışırken kaybettiğin şeylerin farkına varıyorsun ve eğer kişiliğinden ödün vermişsen (çoğunlukla verilmiş oluyor) bunu bir daha yapmamak adına nelere dikkat etmen gerektiğini düşünüyorsun. Bu hesaplaşma yapılmazsa da sürekli neden sorunlu insanları buluyorum sarmalı başlıyor..
#selamgençlik 🍀🍀
İnsanlar genellikle vazgeçerken çok zorlanırlar. Birini severken, o ne kadar kırıcı davransa da çoğu insan kendisinden mental ve kâlben kesinkes vazgeçildiğinden en acı şekilde emin olmadan kendisi vazgeçmeyi başaramaz. O "eşik" karşı tarafın şüphe ve ikilemde bırakmadan bitirdiğine ikna olmak olsa gerek..🤨🤨
#tubasueda 🍀🍀
Bazı şeylerin eşit olmadığını anladığın andır..
Sen elindeki her şeyden ödün vermeye hazır ve razıyken, ondan aynı şekilde karşılık alamayınca noktayı koymak gerekiyor..
Kaldıramayacağı yükün altına girmeyecek kimse..
Zaten insan artık çok yoruluyor
Sürekli senden çaba göstermeni bekliyor kendisi bir şeyleri düzeltmeye çalışmıyorsa kırıcı oluyor ve bu kırıcılığı arşa çıkarıyorsa vazgeçme eşliğine yaklaşılmış olur
Kesinlikle 😔
☹️
Cevap
7Cevap
Bazen vazgeçmek zorunda kalıyorsun akıl sağlığı için
Bana olan sevgisi bittiği ya da azaldığı zaman.
Artık sevgin ona fazla geldiğini hissediyorsan , ona karşı sadece sevgi kalmışsa vazgeçerim. Sevgi her şeyi halletmez. Konularak çözemiyorsan sorunlarımızı vazgeçerim. Onu sevmem üzüyorsa beni vazgeçerim
Onca geçen seneler varsa peki
Bu eşiğin ne olduğunu bilmiyorum ama zamanı hiç şaşmaz, rabbim biranda kalbime onun sevgisi yerine soğukluğunu koyar. Sevgililik konusunda bir deneyimim yok ama arkadaşlık ilişkilerimde her daim böyle olmuştur.
Gerçekten seviyorsan aradaki eşik dünyanın en geniş vadisinden biraz daha geniştir. Çok şey sineye çekilebilir ama bir yere kadar. Bu soru üzerinden yola çıkıp bir şeyler sıralamak yanlış olur, o an şartlar neyi gerektirir bilemeyiz.
Yorulmak mesela. Artık o kişinin seni yorduğunu hissediyorsan vazgeçersin.
Yorulursun yorulursun, artık çareler tükenir.
Zaman. 3 yıl sonra vazgeçmiştim. Tabi nişanlandığını öğrenmiştim. zaman sonra vazgeçtim. Gene aşık oldum şu an iki ay geçti bakalım ne kadar zaman sonra unutucam.
Ben artık bana samimi gelmediği, ilk günkü gibi yanında hissedemediğim, bana söylediği yalanlara artık kanmadığım zaman dönmeyecek şekilde soğumuştum
Güzel soru. İnsan sevgiden vazgeçmez ama sevdiğinden bir söz için bile vazgeçebilir. Bunun bir eşiği yok. Çita hep en yukarda..
savaşımın çabamın saygımın sevgimin tek taraflı olduğunu görmek
Yanindayken artık kendin gibi davranamadığını fark ettiğin andır.
Artık bazı davranışları gözüne batıyorsa sana yapılan seyleri kaldıramıyorsun vazgeçersin
Sevilen kişinin insiyatifinde olan bişey bu. Kimi 3 günde kimi 3 ayda vazgeçirir
Seni aldatması yakın arkadaşlarına yavşaması seni canım yerine koyması bu 3 ü
Değersiz hissetirirse bende biter
Yanında değersiz hissettiğinde
her an bi davranış bi söz beni vazgeçirebilir
Aileme davranışları
Kimseyi sevmem
Kendim de dahil
Dün terkedildim galiba onun ki düşüktü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?