Sadelikten yana, sadelik seven, masraflarla mutluluğumuza balta vurmayacak hatunu nerde bulabilirim?
Ah azizim.. Kalmadı bu zamanda gösteriş ve inattan uzak duran hanımlar..
Ah ki gençlik..

Sadelikten yana, sadelik seven, masraflarla mutluluğumuza balta vurmayacak hatunu nerde bulabilirim?
Ah azizim.. Kalmadı bu zamanda gösteriş ve inattan uzak duran hanımlar..
Ah ki gençlik..

Böyle hatunlar genelde göz önünde fazla olmayan gösterişsiz hatunlardır ve bunlara çoğunuz kezban diyorsunuz. Eğer nalsız çulsuz masrafsız mütevazı bi kadın istiyorsanız gösterişli aşırı güzel seksi şatafat ve lüks seven kadınlardan gözünüzü biraz başka tarafa çevirin.
Böyle bir şey talep eden birinin gözü sence bu bahsettiğin kadınlarda olabilir mi?
Siz masrafsız mütevazı kadın istiyorsunuz biz nazik efendi erkek istiyoruz ama kimse istediğine kavuşamıyor, evren bizi hiç duymuyor sanırsam
Aslında denk geliyoruz ama maalesef görünüşe yeniliyoruz.
Görünüş şahsen umurumda değil ama görünüşünü umursamadığım kişinin görünüşe önem vermesi çok koyuyor
Sen beğeniyorsun, o beğenmiyor. Zor işler..
Ondan sonra da bu kız bana bakmıyor deyip tüm kadınlara nefret kusup sızlanıyorlar, bakmıyor dediği kız da kendisinden iki gömlek büyük olan güzel seksi at gibi diye tabir ettiğiniz tipler 😂 aman ya en iyisi evlenmemek uğraşılmaz narsist tiplerle
:))
Böyle hanımlar var var olmasına da toplum sevmiyor ne yazikki onları ezik görülüyor. erkeklerde her ne kadar böyle birini istiyoruz deseler de sadece laf nerde cazgir, arsız, dediğim dedik kadinlar varsa eşleri el üstünde tutuyor. İnce düşünceli hanımların da maalesef eşleri kıymetlerini bilmiyor. Belki vardır nadiren kıymet bilenler ama istisnalar kaideyi bozmaz. Çevremden gözlemlediğim kadarıyla bu böyle maalesef
Cevap
4Cevap
En son zincir marketlere gelecek demişlerdi kapısında bekle bekle soğuktan zatürre oldum
Trendyol da çıkarsa çıkar ancak
E böyle olunca da değersiz hissettiriyorsunuz
Değerinizi, size yapılan masraflar mı belirliyor?
Yıllardır benzer sorularını görüyorum bir bulamadın gitti sende ha.
Belki buldum, ikincisini arıyorum? Nerden bileceksin?
Sen bitane bir bul hele sonra ikinciyi düşünürsün.
Nerden bilebilirsin bulmadığımı?
Sorduğun sorulardan
Hayatta kalmak için zekana bu kadar güvenme derim
Niye böyle yükseldin ki sen şimdi?
Gayet sakinim.
Tehdit ediyorsun
Peki
Siparişlerde böyle bir ürün yok
Hadi hayırlısı
Amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?