Günaydınn, basit şeylerle mutlu olmak saflık mıdır sizce?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Günaydınn, basit şeylerle mutlu olmak saflık mıdır sizce?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Günaydın.☀️
İyi niyetli saflık olabilir ama zekasal saflık değildir. Aza kanaat edebilmektir. Küçük şeylerden büyük mutluluklar çıkarabilmektir.🌸
Günaydın 🌸
Basit şeylerle mutlu olmak, saflık değil aslında, daha çok yaşamı anlamak ve takdir etmekle ilgili bir durumdur. Birçok insan, karmaşık ve büyük hedeflere ulaşmaya çalışırken, günlük küçük zevklerin, doğanın ya da küçük anların tadını çıkarma yeteneğini kaybedebilir. Oysa basit şeylerle mutlu olmak, insanın huzur ve içsel denge bulmasında önemli bir rol oynar.
Bazıları, basit mutlulukları tercih etmeyi saflık olarak görebilir, çünkü büyük beklentiler yerine daha sade ve doğal bir yaşam sürmeyi seçmek "derinliksiz" gibi algılanabilir. Ancak aslında bu, kişinin daha fazla stres yaratmak yerine, anın tadını çıkarması ve hayatı daha fazla takdir etmesi anlamına gelir.
Sonuçta, basit şeylerle mutlu olmak, genellikle bir yaşam tarzı seçimi ve içsel bir olgunluk göstergesi olarak kabul edilebilir. Sizce basit mutluluklar sizi daha mı huzurlu kılıyor?
eig için teşekkür ederim
Rica ederim
Kime göre, neye göre basit? Beni mutlu ediyorsa, asla basite ve küçük diyemem.. Hem öyle olsa bile, bu herkesin yaşayacağı bir şey değil.. En güzeli de başkası için basit, bizim için büyük olması...
Hayır. Bizim basit dediğimiz şeyler başkası için daha çok şey ifade edebilir.
Mesela "Saf" kelimesi emiz, kirden uzak anlamına gelmesine rağmen insanlar kötü anlamlarda kullanıyor. Herşeyi kendimizce belli kalıplara koymaktan vazgeçmiyoruz ve bu yüzden yanılıyoruz.
Cevap
26Cevap
Yoo bence tok gözlülük ve hayattan keyif almayı bilmekle alakalı.
Hayır değildir kişi ne istiyorsa öyle mutlu olsun
Hayır değil, değer kıymet bilmektir...
Saflık değil, tam tersine içsel zenginlik ve minnettarlık göstergesi.
Küçük şeylerle mutluluğu bulmak hayatın tadını çıkarmak demek bence.
Günaydın, değil. Hayatın yükünü sırtlanmamak bana göre
Günaydın 🙂
Hayır tam tersine akıllılıktır
Bazı insanlar mutlu olabilmek için hayatın değişmesini bekler
Bazı insanlar da mutlu olabilmek için hayata bakışını değiştirir
Bence saflıktan daha ziyade hayata olumlu yönden bakıp strese karşı bir nebze olsun güçlü durabilmektir
Ne yaparsan kendin için o yüzden olumsuzlukları görmeyip küçük şeyleri bile mutluluk sebebi bulmakta fayda var en azından ruh sağlığımız için
Hayır tam aksine ruhsal olarak olgunlaşmaktır.. Kendinin farkında olup, basit şeylere dahi rengarenk bakabilmektir..
Hayır değildir biraz belki polyanacilik olur o kadar onunda kimseye zararı yok.
Mesela unutmam diyip unutanlar var onlar uzer 😂😂
Basitlikten mutlu olmak saflık değil, aksine çoğu şeyi aşmış ve hayatın farkında olmanın göstergesidir.
Doymuş görmüş geçirmiş bir insan kolay mutlu olur bebiş
Hayır kendini bilmek kendiyle barışık olmak demek..
Saflık ama soyle saflik.. çocuksu masumiyet dolu saflık. Bende de var bu.
Hedeflerimi büyük tutup aynı zamanda küçük şeylerle mutlu olabilmeyi daha çok seviyorum.
Bence hiç kötü değil tam tersi çok iyi bir şey ❤️
aksine pozitif güzel bir insan denir ona, hayata çok anlam yüklemiyeceksin, gelişine yaşamak lazım
hayır bence kendini mutlu edebilmeyi bilene güzeldir hayat yani en ufak şeyden üzülüp kırılıcaksan yaşamanın pek bi zevki kalmaz sen pozitif enerjiye odaklan
Tok gözlü olmak iyidir.
Fotoğraf cok komik shdhdjd
Evet 😅
Bazen bir kahve bile mutlu edebilir. Bu saflık değil, hayattan zevk almaktır
Bana göre zenginliktir gözünün yükseklerde olmaması demektir
Ben simdi basit biri olduğunu sonradan anladıgım biriyle birlikteydim ve mutluyduk ben simdi safmiyim
Yani evet olabiliyor kısmen
erkeklerin hepsi saf ozaman
Saflığını korumuş oluyor
Kim nasıl isterse öyle mutlu olur
Hayır akıllı insandır kesinlikle 😃
Önemli olan basit şeylerle mutlu olmak..
Basit şeylerle mutlu olmak bu dünyada cenneti yaşamaktır
Basit şeylerle mutlu olmayı bilmekte fayda var.
Saflık değil bana göre
Dünyanın en güzel duygusu
bence saflık
Değil tabi
Hayır en güzeli bu
Saflık galiba
Hayır :)
Değil gerçek mutluluk
Temiz bir kalbin gostergesidir
Değil kıymet bilmek
hayır
Basit şey?
Yolda yürürken bir küçük kızın sana gülümsemesi.
Eve gelince en sevdiğin yemeğin pişmesi.
Sabahlar enerjik uyanmak.
Tanıdığın birisiyle yolda karşılaşmak. 🙂))
Bu ne çok tatlı
Evet önemli
Cocuk ruhundan🥰
Neden olsun
Hayır olgunluktur hatta...
Saf duygular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?