Elinizdeki ile yetinmeyi biliyormusunuz?
Genel olarak hayatta huzurlumusunuz?
Yoksa hem daha cogunu hep daha cogunu mu istiyorsunuz?
Su siralar ufak seylerle mutlu olmaya calisiyorumda sanirim hicbirsey insani karsi cinsi gibi mutlu edemez yaniliyormuyum?
Duzenli bir yasamimi karma bir yasamimi terclh edersiniz?
Genel olarak hayatta huzurlumusunuz?
Yoksa hem daha cogunu hep daha cogunu mu istiyorsunuz?
Su siralar ufak seylerle mutlu olmaya calisiyorumda sanirim hicbirsey insani karsi cinsi gibi mutlu edemez yaniliyormuyum?
Duzenli bir yasamimi karma bir yasamimi terclh edersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mutlu olmam
Küçük seylerle yetinemeyen büyük imkanla hiç mutlu olamaz mutluluk içimizde sakli
Ne kadar dogru bilmiyorum elon musk bir roportajinda mutsuz oldugunu daha onceleri daha mutlu oldugunu soyleyen kisa videosunu izlemistim.
Herşeye sahip olan insanlar mutlu değillerdir. hayatta bjseylerle meskul boiseyleri cabalayarak mücadele vererek üreterek kazanıp elde eden insanlar hayattan daha fazla zevk aldığını düşünürüm. hayatta kesfedilcek çok şeyler var aslında. herşeye çok kolay ulaşmak ya da basit olmasi çok sevk vermez bence
Ureterek kazanan insanlar dediginiz gibi onlarin bir altyapi bilgiye sahipler
Bende bazen geliyorlar bana
Birak kpss calismayi
Web tasarim kodlama islerine gir burada zamanini oldurme
Dil ogren yurt disina git diyorum kendi kendime
Kpss ders sinav gina geldi
İnsan bazen çok geç aklı başına geliyor bende lise terkim bisey varmış gibi erken evlendim iki çocuk şimdi diyorum keşke okusaydim hayalim müzik öğretmeni olmaktı. şimdiden sonra bilgisayar dil ne varsa öğrenmek istiyorum. diyorum ki yapabilirdin işte o gençliğin verdiği cahillik ile. o yüzden gercekten erteleme hayallerinin peşinden git.
Ciddi bir meslek okumayacaksan degmez ben 4 yil fakulte mezunuyum Şu an yaptigim ise bak.
Memurluk icin ugrasiyorum.
Ya lise asla uğraşmam ama en azından bilgisayar programları vs en kotu hademelikten iyiidir artık torpilde olacak bu devirde.. senin durumunda çok insan var ve gerçekten gençlerin geleceği bitti. Şu an bir araba alsan enn en eski Tofaş vs 150 200 bin saçmalığa bak kıytırık araba için kaç sene kredi odeyecekler. artik of be efkarlandim🥺😕
Yegenlerim kuzenlerim okumayi birakiyro liseden sonra uni okumak istemiyorlar herhangi bir ise girip calismak istiyorlar
Artik onlara hak vermiyorum degil
Suandq kaybettigim 4 yilima aciyorum.
Arkadasim bana israrla dedi uni okumayi birak kodlama ogren diye dinlemedim.
Simdi pismanim
Kodlamada 1 senede ogrenilebilecek birsey degil zaman istiyor.
Bende guvenlik isi yapiyorum suanda normalde gumruk musavirliginde calisiyordum.
Valla haklılar bir yandan. ama diplomada çok önemli .
Diplima yurt disinda onemli burada ise Dayin var mı o onemli
Haklsin ben bir hotelde çalıştım kat görevlisi olarak referans olmadan beni ise almadılar. referans olmadan hiçbir yere almiyorlar artik. Doğru
Evet elimden geleni yapıyorum
Küçük mutlulukları seviyorum 💙