Sevgilimin eski sevgilisine hâlâ aşık olduğunu öğrendim ne yapmalıyım?

Sevgilimle sevgili olmadan önce 4 yıl platoniktim onu hep gözlerdim o benim hayallerimin erkeğiydi, onu herkesten iyi tanıyordum.
Iki yıldır sevgiliyiz ne olursa olsun onunla olduğum için hep mutluluk duyardım, sevgilim bana annesinin yıllar önce vefat ettiğini ve sarı saçlı olduğunu söylerdi bu yüzden saçımı hep sarıya boyatırdım, bana kakulun cok yarışacağını söylerdi ve düzenli olarak kakül keserdim, o renkli göz seviyor diye mavi lens takardım.
Iki gün önce sevgilimin evinde kedisiyle oynuyordum ve kedi yatağın altına kaçtı, ona bakmak için eğilip yatağın altına bakınca orada büyük bir kutu gördüm merak edip açtım, keşke hiç açmasaydım.
Kutunun içinden tonlarca kolye çıktı iki tane tshirt ve bitmiş bir kadın parfümü şişesi vardı, eşyaları kaldırınca en altta tonlarca fotoğraf vardı, sevgilimin yanında sarı saçlı mavi gözlü bir kız vardı ve o karelerde o kadar mutluydular ki
Kalbim acıdı, o kızın yerinde olmak istedim
Sevgilim benimle hiç fotoğraf çekmezdi ve en önemlisi benim yanımda hiç böyle gülmedi.
Bazı fotoğraflarda o kız uyurken çekilmişti arka plan o kadar tanıdıktı ki, aşkından kör olduğum adamla sarılıp uyumak istediğim ama asla izin vermediği o yataktı. O gün hiçbir şey demeden evden gittim günlerce sevgilimle konuşmadım
Beni sürekli aradı ama açmadım, canım çok yanıyor
Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilimin eski sevgilisine hâlâ aşık olduğunu öğrendim ne yapmalıyım?