Ben tibbi laborantım o ise bir doktor sonradan uyuşmazlık yaşayıp üzüleceğime şimdi üzülmek daha iyi deyip reddettim.
İnstagramdan da istek atmiş bu arada
İnstagramdan da istek atmiş bu arada
Eziklik değil kendine güvenmemek ve yeteri kadar kendini sevmemek. Kendini çok sevsen ve ben değerliyim desen. Boyle dusunmezsin. Ve bu statu farki cok da buyuk bur fark degil. Hemsire doktor iliskisi gibi dusun. Ikinizde bir yerde egitimlisiniz. Onemli olan senin kulturlu bir insan olman. Ona ayak uydurman berde ne konustugunu bilmen. Karsindaki insan da ayni sekilde. Egitim farki sorun olmaz kultur farki sorun olur. Kabul et dene. Sonradan uzulecegime simdiden reddettim deme. sonradan pisman olacağıma denedim en azindan olmadi de.
Şaka mısın kizim sen ya , kendini niye böyle değersiz görüyorsun sen böyle olursan herkes aynı şekilde görür seni , daha daha da iyilerine layıksın git kabul et adamı hasta etme beni burada 😂😂
Ciddiyim
Cevap
6Cevap
O zaten seni kendine layık görmese gelip yanına hoşlandığını belli etmez kendini ezmiş oluyorsun senin ondan ne eksiğin var her şey okul okumak değil hayatta. Ama seni anlıyorum bende aynı sektördeyim doktorlar fazla burnu havada fazla egoist geliyor bana ben olsam bende istemezdim.
Başka sebep yoksa adamın kişiliği tipi vb sadece doktor diye yapman yanlış olmuş
İyi bir adama benziyor ama ilerde sorun yasarim beni ezer diye korktum
Ailemde arkamda değil yok gibi bir şeyler
Sen kendine güvenmemişsin ama sonuçta eziklik oluyor mesleğe takılmamak lazım aslında
niye oyle dusundun belki kismetin odur
altinda sosyal fobi olabilir mi bu dusuncenin ailevi sorun yasadin mi hic?
Cevresine ayak uyduramam ailesi istemez vs diye korktum
çevresi derken sen kendini bu kadar düşük gorme bence ahlakli bir kisi olman su devirde yeterli
Yooo doğru yapmışsın
Koskoca doktor seni nikahına alıp evlenecek değildi, az biraz oynaşıp atacaktı, izin vermediğin iyi olmuş
Ben gizli sordum yanlislikla da sen niye gizlisin ve nerden taniyorsunda adami boyle bir yargiya vardin acaba kendinle mi karistirdin yoksa?
İyi yapmışsın dedim, niye kızdın
Zoruna giden ne
Tanımaya gerek var mı
Etrafında tıbbı laborantla evlenen kaç doktor gördün ya da duydun
Hayatta herkes ve her şey dengiyle
Aileler farklı, eğitim farklı kültür seviyesi farklı, yaşam tarzı farklı, seninle mi evlenecek, baksana doğrusunu yaptın dediğim halde yobaz gibi saldırmaya başladın, ezik sünepe
kadınlar gibi statüye takık değiliz daha çok tipe bakıyoruz mllık etmişsin.
neden uyuşmayacağınızı düşündün ki ikinizde hastanede çalışıyorsunuz spnuçta
HİPERGAMİ işte budur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?