Evli Doktorumla flörtleştim, yolda yüzüme bakmadı tanımamazlıktan geldi neden sizce?

Yani şöyle diyim 1 ya da 2 kere gitmedik bu adama 8 ay boyunca her ay içinde gittik geldik evli ve çocuğu var kendisinin aramızda çekim oluşmuştu konuştuk Instagram da baya flört en güzel sözler etti karısı fake hesabını yakalmis tehdit etmiş böyle bir durumda hayatın biter demiş neyse ben en son bitirdim konuşmayı onla konuştuğumuz hesabı sildim bitti yazdım görüldü yapmadan oda kapatmış saat 8:30 aralarında arabasını park ediyordu başta tanımakta zorlandım hep maske ve üniforma ile gördüğüm için tanıyamadım sonra fırına girdi çıktı tam karşısındayim Altan baktı sonra yüzüme bakmadan gitti sursti 5 karış sinir oldum ya amaç ne? Sanki düşmanıyim ayıp yaptığı insan tebbesum eder

Güncellemeler
+1 yıl
Beni gördükten sonra fake açtı ama eski isim benzeri ile
Güncellemeler
+1 yıl
Vallahi buradaki insanlar okuma özürlü, Bitren benim daha önce de bitirdim başlattı bir sekilde son bitsin yazdığımı mahsustan görmedi beni gördükten sonra fake hesap açtı onu bulayım diye bunlar sanıyor ki ve peşindeyim zaten tesadüf sonucu karislasma bu üstelik adam karısını aldattı söz yok bana hakaret eziklerrr tedavi olun😂
Evli Doktorumla flörtleştim, yolda yüzüme bakmadı tanımamazlıktan geldi neden sizce?