gidicegimiz yereree toplu ulasimla metroyla vs gidicez
ah garibanlik iste 😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gidicegimiz yereree toplu ulasimla metroyla vs gidicez
ah garibanlik iste 😀
İlk buluşmada kahve içilir. Gün boyu birlikte olacaksanız yemek yiyin daha sonra kahve falan içmeye götürsün ama acele etme sakin ve rahat davran kasma
kahveye tuz atmaz dimi kız :( 😀
mekan onerisi verebilir misin:/?
neyce yazdin anlamadim 😐😀:/
senle biz uyusmuyoruz bi kere z kusagi seni 😐
abiye karşı gelme
onu birakta yengeni nereye goturcem soyle 😐😀
starbaks harici
bayrampasa da oruruyorum
forum istanbulu biliyor musun
ben cok cafeye gittim ama hep erkek arkadaslarla nezih ailece gidilen yerler laizm bana
benim gittigim yerler hep laylaylim takikanlarin yeriydi
anladim tamam tesekurler
tamam 😀
sahil kenarına gturcem
date ne ya 😐simdi yine cahil dicen bana😀
he anladim o zaman bulusma desene kız 😀
yazarim. burdan :)
2 hafta sonra Şu an sehir disindaymis
bende heyecanliyim 😐😐
evet ilk 😐
ilk olmasi kotu degil dimi
32
oda
27
evet 😐
ben hep ciddi dusundum biraz dindar aileden yetistim
yani laf olsin diye hic bir kizla beraber olmak icimden gelmedi
simdi kiza dersem sen ilksin iyi mi olur kotu mu algilar korkuyorum
aslinda su ahlaksiz sahte asklarin oldugi do emde bence iyi birsey degil mi tani
insallah 😐😐
kiz kapali ama tanımıyorum taniscsz iste ogretmen. birde
insallah bende oyle istiyorum 😐
İlk buluşmalar heyecan verici olduğuna eminim ama ben daha önce hiç yaşamadım fakat şu tavsiyeleri verebilirim sana öncelikle endişelenmene gerek yok, buluşmanızın nerede gerçekleşeceğini belirlemek bu noktada çok önem arz ediyor. Otobüs metro toplu taşıma araçları kullandığını düşündüğüm zaman buluşma noktanıza yakın kafeler veya restoranlar iyi bir seçenek olabilir. Kahve içmek veya hafif bir atıştırmalık yapmak için ideal olabilir.
Bence her insanın arabası olacak diye bir şey de yok ayrıca onu bu kadar sorun haline getirmen doğru değil, araban bence bir sorun değil tabii ki görüştüğün kız bunları kafasına takan bir insan değilse, otobüste olmuş toplu taşıma kullanarak veya yürüyerek buluşma noktasına ulaşabilirsin. Önemli olan güzel bir zaman geçirmek ve kızla iyi iletişim kurmak olduğunu unutma, yani içinden geldiği gibi davran Ama tabii içinden geldiği gibi davran derken evdeki oturup kısa pijamayla rahat bir şekilde davrandığın gibi değil samimi gerçekçi yapmacık olmayan doğal olarak davranmalısın.
Bence burada önemli olan, karşınızdaki kızla keyifli bir zaman geçirmek ve birbirinizi daha iyi tanımak için fırsat olduğunu unutmaman gerekiyor.
Ayrıca şunu unutma hiçbir şey dünyanın sonu değil ve hiçbir şey senden değerli değil. O yüzden rahat ol ve kendini kasma, olduğundan farklı görünmeye çalışma, seni kabul edecek insan her şekilde kabul edebilmeli, başarılar diliyorum. 🙂
Şunu yazmayı unutmuşum bence ilk buluşmada yemeğe gitmeyin bir yerde bir kahve içmek daha doğru olur belki bu sefer rahat yiyemeyeceğin yemeklere denk gelebilirsin hamburger gibi falan o yüzden şimdilik hafif bir pasta veya kahveyle geçmek Bence daha güzel olur.
hocam cok tesekkurler bu yazdiklarini dikkate alicam 😊
En iyi cevap için teşekkür ediyorum rica ederim
rica ederim 👍
Bence yemeğe götürme yemek yerken utanıyor olabilir. ya da karsinda yemek yerken rahatsız olabilir. Şahsen ben öyle hissederdim. İlk buluşmaysa lunaparka falan gidebilirsiniz. Kız seni samimi ve eğlenceli bulur.
lunapark mj ciddi mi :/kahve nasil
Kahve de güzel olur ama çok ciddi ortam bence ya kız rahat olmak isteyebilir etraftaki insanlardan çekinebilir. Tabi karakterine bağlı nası bi kişiliği varsa ona göre sekillendir
iste onu bilmiyorum kahve derken mesela nereye goturmeliuim cok sirdum ama kusura vakmayin?
starbaksa gitmem mesela turk jahvesi icerim genelde
Valla manzaralı bi yer olabilir Starbucks çok itici gelir gitmemen daha iyi zaten
sahi mii cok tesekkkurler :/
Ricaaa
icim rahatladi
Cevap
0Cevap
Bence ilk buluşma için bi kahve ideal, arabanin olmamasini sorun etme seni gerçekten seviyosa o da sorun etmez
bende oyle susundum obur turlu zaten maddiyatci biriyle olmaz diyorum dgil mi?
ama iste mkemmelci olmaya itiyor toplum hizi maalesef :/
kahve derken nasil. ama mesela karni acsa kizin yani sormalimiyim yemege gidelim mi diye yani inan bilgizim. bu konularda birde ciddi dusununce ince eleyip sık dokuyor insan
anladim cok tesekur ederim sirine :(
bende cekinmem inslalah rahat olirum
haklisin peki mekan onerisi verebilir misin İstanbul'da avrupa yakasindayim bayrampasa forum İstanbul'a da yakınım?
hmmm 🤔😐
antalya da guzel yer (:
antalya guzel ama cok bozuldu galiba tueistler vs sagdan soldan gocrnler yazlıkçılar
evet maalesef oyle aynen o durum
İlk kahveye gidilir ama ciddiyseniz yemekte olur, sinema olmaz ilk buluşmada
ciddi dusunuyorum ama kizi tanimadim tabi kefil olan araci olan kisi cok düzgün ahlakli bir aile kizinda akrabasi oluyor
ordan guvenip tam.
ama kahve olarak nereye gidilir sence?
ama sanki yemekle sinema bir iki bulusma sonrası olur dimi?
Aynen öyle ilkse yemek ya da sinema saçma
Sohbet edemezsiniz çünkü
nereye gidelim:/
Kardeş hiç mi kahveciye gitmedin ya
ben genelde nargile kafe vs gittim ama böyle nezih ciddi düşünülen kişiyle olan yerleri soruyorum
lutfen neden boyle ezici konustunuz
Ay biz sizle aynı mevkide yaşamıyoruz ki. Ne bileyim nereye gideceğinizi. Aç gideceğin mevkide şuradaki kahveciler diye. Oradan bak kahvecilere , yorumlarına bak. Bul git
tamam tesekur ederim bi bakicam sosyal nedya onerileri vs belki yardimci olur
siz nerdesiniz İstanbul disi mi
Eee yani 😄 herkes İstanbul’da mı sanıyorsunuz 🤗 soruma cevap vermemişsiniz ama 🥲
her soru senim miydi bende ne alaka dedim 😐🤔
tamam hemen veriyorum ozur dilerim 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?