Aşk İlişkileri Aşık olduğunuz zaman gözleriniz büyüyor mu? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Aşık olduğunuz zaman gözleriniz büyüyor mu 🤔#Aşkİlişkileri Aşık olduğunuz zaman gözleriniz büyüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
dilaanakay34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aşık olduğum zaman hem a**** oluyorum hem gözlerim büyüyor 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Muhtemelen büyüyordur 1 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gözlerimi bilmiyorum ama mal olduğum kesin 1 0 Yorumla
Peri222 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Ask nedir yenir mi 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Bende bilmiyorum 🤷♂️🙁 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Kocamannn 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet 😂😂😆😆 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşık olduğum zaman hem a**** oluyorum hem gözlerim büyüyor
Hayır pek değil
Muhtemelen büyüyordur
Yok ya
Büyümek ne kelime parlıyor 🥹
Yok be
Gözlerimi bilmiyorum ama mal olduğum kesin
Ask nedir yenir mi
Bende bilmiyorum 🤷♂️🙁