Bir tane flörtüm var. 1 aydır falan konuşuyoruz ama son iki haftadır tam olarak flörte başladık. Ona güveniyorum o ayrı konu ama henüz görüşmedik. 2 haftalık bir şey olduğu için konusu geçse de henüz görüşelim demediği için önemsemedim. Çok sıcak normalde ve bana karşı aşırı iyi düşünceli ama bazen 1 gün boyunca yazmadığı oluyor. Sıkmamak için de olabilir ya da ben iyiye yormaya çalışıyorum. Uzun süredir flört etmediğim için de bu normal mi bilmiyorum. Yine çok güzel konuştuk bir gün ve uykum düzensiz olduğu için ne zamandır konuşamadık keşke bu kadar uyumasaydın falan dedi. Hoşuma gitti. Ertesi gün ama ne o yazdı ne ben. Ben de sıkmak istemedim tabii. Bir gün geçince akşam 10 gibi ben tatlı bir mesaj attım ama cevap yok. Bugün de yazmazsa 2 gün boyunca konuşmamış olcaz. Of bilmiyorum bu flört için normal bir durum mu? Ne düşüncem bilmiyorum. Boşuna kurulmak istemiyorum çünkü tanışma aşaması sonuçta.
Bir flörtüm var. 1 aydır falan konuşuyoruz ama son iki haftadır tam olarak flörte başladık. Bazen 2 gün yazmadığı oluyor normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
4 gün oldu şaka mı ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
flört aşamasına dair de olan, hafiften yükseğe geçişli tripleşme, ya da karşıdan size diyeyim bi trip atma durumu olmuş gibi burada. hani sizin için, sizle görüşmek için atılan bi trip, böyle başka kavga meselesi falan değil. öyle olunca o konuda biraz takılı kalınmış gibi.
Of bilmiyorum ya kafam karıştı. Öyleyse anlarım da acaba önemsememek mi ya
Bir de ne oldu ya da kızdın mı falan deyip de ezik duruma düşmek istemem.
yani bana göre sizin bu söylediğiniz şeyde bu soruyu sorunca ezik falan olmuyorsunuz diyalogun bi parçası onarıcı bi iletişim oluyor ama sizin takdiriniz tabii. onun dışında önemsememek olsa konuşamadık diye tripleşilmezdi.
Of evet yaa aynısını düşündüm 😂 çünkü ilgili de yani ama hayatını bilemiyorum yani belki de güzel bir şeyler yaşayacağız silip atmak istemiyorum da kafada kurup
işte şu an yaşadığınız her şey sizin kafanızda dönüp olan biten şeyler. gelin şu diyalogları tatlı tatlı konuşa konuşa çözün en kötü karşısı sert yapsa bile kötü konuşsa bile cevap vermese bile bunların hepsinde büyüklük sizde kalıyor aslında
Bir de kibar biri. Sert de değil. Söyleyebilirim evet. Amacı cinsellik mi diye de düşünebilirdim çünkü aramızda cinsel olduğunu konuştuk ama buna rağmen mesajın bu noktaya gitmemesini söyledim o da saygı duydu ve tatlı tatlı konuşmaya devam ettik
ikinci cümlede demek istediğinizi tam anlayamadım ama, sert biri olmaması da ayrı bi mühim şeyken bu şekilde iletişim güzel yani. şöyle bi durumda basit şeyler sorun olmamalı gibi geliyor.
Yok ben fazla gurur yaptığım için öyle düşündüm. İlgimi bu kadar başta belli etmek istemiyorum.
ilgiyi belli etme değil de değer verme aşamasında olan bir şey gibi geldi bana ondan.
Bakalım zaman gösterecek 😔
Normal degil gibi
2 gün yazmama durumu mu?
Evet
Of teşekkür ederim. En iyisi uzak durmak sanırım.
Yani o nasıl ise sana karşı sen de öyle ol
Şu an zaten bir daha yazarsa 2 gün cevap verimicem mesala. Çocukça olacak ama.
Amma abartmışsın
😔 Gerçekten mi? 5 senedir flörtüm falan olmadı ciddi soruyorum
Neden 5 senedir yalnızsın
Dışarı çıkamıyordum falan başka bir konu o. Şu anda ilk defa biriyle konuşuyorum o yüzden anlamaya çalışıyorum
Bence boş Bir şey içerisindesin
Anlayamadım tam olarak? Boşuna mı taktın demek istedin
Hayır adına ilişki dediğin şey ilişki değil
Yok zaten ilişkide değiliz ki. Flört dedim
Cinsel meseleler konuşuyor musunuz? Karşılıklı tatmin falan
Hayır. Böyle bir şey istemediğimi de söyledim zaten en baştan açık açık. Daha yüz yüze gelmedik çünkü. Aramızda cinsel çekim olduğunu konuştuk ama o kadar.
Yakında onu da ister bence 😀
Ne yani niyeti mi başka diyorsun?
Evet kesinlikle. Sen açık açık benim tavrım bu demişsin ama bu onu baskılamıştır. Yani şöyle düşün bu kişi seninle cinsellik konuşmak için can atıyor ama sen istemiyorsun diye geri yapıyor. Haliyle bu durumu başkalarıyla geçiştiriyordur. Misal p*rno izleyerek. Misal birileri ile tatmin olarak gibi gibi.
Bunu yapın önemli değil sevgili değiliz sonuçta benim burada tek takıldığım bana karşı duygusal bir şey isteyip istememesi. Yani bir erkek çekici bulduğu bir kadına aynı zamanda Duygu besleyemez mi
Tezat bit durum. Asıl amacı cinsellik
Duygusal çekim olunca cinsellik mi hissetmez anlamdım
Dürüst olmak gerekirse benim hissiyatım bu durumun gerçekci bir tarafı olmadığı yönünde. Yani kısa zamanda ayrılacaksın