Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çok özdür dilerim sizden öldürüp yazmışım yanış yazmışım uydurup yazicaktım
Arkadaşlar beden hocamdan hoşlanıyorum bütün okul öğrendi adamda babamin yaşında gözlerimi ondan çekmiyor hep bahane öldürüp odasına gidiyorum hocamda benden uzaklaştı ama o ben ondan hoşlandığını bildi mi bilmedi mi bilmiyorum ilk zamanlarda o bana takmıştı şimdi o benden uzaklaştı ben ona taktim napicam arkadaşlar herkese ondan hoşlanmadığımi nasıl ikna edicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uğraşma okulun bitmesine bişey kalmadı zaten lisede normal bunlar
Normal mi sence adam anlamış mıdır çünkü benimle çok samimiydi ama artık sahibi değil benden uzaklaştı selam bile vermiyor artik
Anlamıştır dedikodu da kulağına gelmiştir koca adam tabiki anlar da belli etmez sana
3 hafta önce onun odasına gidip ona kağıttan gül verdim ona gülü vermeden önce parfüm sıktım sonra onun odasına gidip verdim oda çok sevindi mutlu oldu bana dediki bana dediki bu gülü her gördüğün de her kokladığım da seni hatirlicam dedi onun masasında kalemlik var onun içine koydu halada orada duruyor kimseye düşündürüyormuş
Dokundurmuyormus
ne canım baska erkek mi kalmadi
Ama bu gönül işi
Sonuçlarına katlanacaksin
Neden ama ben naptım ki
Ne mi yaptın imkansız bir aşka düştün
Adam bence bana aşk değil ki
Değil de neden bu kadar dillendirdin
Olgun erkek mi seviyorsun normalde
Evet
Hiç yaşadın mı
Neyi
Olgun biriyle ilişkin oldu mu
Hayır olmadi
Yaşamak ister misin
Konya da mısın yoksa
Hayir
Hmm beden hocası evli mi
Evli 2 tane boyum kadar çocukları var
Eee bu adamdan ne bekliyorsun seni kullanmasını mı
Hayır neden benden uzaklaştığını
Dedikodu var ve mesleğinden ve ailesinden olabilir o yüzden senden uzak duruyor
Neden mesleğinden ve ailesinden olabilir ki
Sana yürüdü görevini kötüye kullandı diye meslekten ihraç edilebilir. Eşi ile Arası bozulabilir
Ama ben ona gül verdiğimde neden bana bu gülü her gördüğün de kokladığım da seni atirlicam dedi sende gülü görmek istiyorsan buraya gelip odama gelip bakabilirsin dedi
Bugünde odasına gittim hala gül orada duruyor koyduğu yerde duruyor
Ve bugün ben onun ortasındayken şarkı açmıştı sonra şarkı söylemeye başlatığı sesini yükselti şarkı söylerken sonra ben umursamadım odadan çiktim
İyi yapmışsın sen hangi şehirde yaşıyorsun
ya * ogrenirsin
Neyi öğrenicem
Nasıl ikna edexefimi