Hoslandigini soyle
Unut artisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alttan mı alıyorsun falan denir mi hiç bir erkeğe ders için bile olsa :D dişiliğini ortaya çıkar silahlarını kullan ve tekrar dene. Öyle boş laflarda konuşma. Eğer bu çocuk başka kızlarla samimi ve keyifli görünürken sana karşı böyle alakasızsa o zaman hiç üstüne gitme çünkü dünyada karşı cinsin nesli tükenmedi başka bulursun sana bakan isteyen birini...
Alttan mi ders aliyosun dedigimde not almak icin yaptigimi filan dusunmus mudur sence
valla canım güzel bir kız bahsettiğin şekilde bakarak konuştuğunda çapkın ve kadınları seven bir erkek istersen saçmala domates biber patlıcandan bahset farketmez tabi canm der ne dediğini saçmaladğını umursamaz sana yanaşır. eğer bu gergin tecübesiz iletişim sorunlu bir tipse belki şaşkınlaşmış ne diyeceğini bilememiştir aksi halde seni beğenmediği için iplememiştir...
Erkeklerle iletisimi iyi ama baska bi kizda bizimle neden muhattap olmuyosun yaaaa diye ofladi ona bile donuo bisi demedi yanindaki arkadasida sizin neyinize cevao vercek die gulmustu
Yok degilim bana bakabilecek birisi olduguna eminim instagramda bana istek atti sonra geri cekti bi ara
Ben kabul etmedim ordan sinirliydim
Dogru, buyuk ihtimal ozguvensiz birisi
Cevap
6Cevap
Adam konuşmamıs bile şeyine takmamış sen diyon eriyom 😂
Unut artist mi o ya
İşin zor
Yapacak bisevyok
Unut unut
Hoslandigini soyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?