Beden hocası bana takti?

(biraz uzun ama okuyup fikir belirtirseniz sevinirim)

Arkadaşlar ben doğuştan kalp hastasıyım. Beden eğitimi dersi koşmak spor yürümek bile yasak. 5. Kattaki evime çıkarken 3. Katta tikanirim. Beden hocası bana takmış durumda. Baştan anlatayım kısaca. Ben hocaya dönem başı durumumu anlatmıştım. Bir gün beden dersi klasik sınıfta otururken en yakın arkadaşım beni aradı. Hoca seni çağrı dedi. Şaşırdım gittim. İşte sen neden gelmiyorsun basket sınavı var vb dedi. Bende hocam ben size durumumu açıklamıştım dedim. Tekrar açıklamak zorunda kaldım. Sonra bana tüm sınıfın içinde kalbimde neyim olduğunu sordu. Ben zaten üzülüyorum konunun açılmasını falan istemem hiç. Ben sınıftan gelirken kolu bacağımı kopuk neden gelmio falan demiş arkadaslarimin açıklamasına rağmen. Ben bunu öğrendim ve çok sinirlendim. Moralim çok bozuldu. Eve gittim annem neden moralimin bozuk olduğunu sordu. Anlattım bende annemde çok aşırı sinirlendi. Sınıf öğretmenimi aradı. Sınıf hocamla basbasa konustuk. Bana hocanın zaten çok çekilmez olduğunu herkesle Herzaman fikir ayrılıklarına düştüğünü. Bazı öğrencileri bile faşist, anarşist gibi kavramlarla suçladığıni söyledi. Bu hoca diğer haftalarda da bu şekilde davranmaya devam etti. Babama anlatmadım çünkü zaten babam sınırlı Bi adam hocayı okula gelip hirpalar yani. Bugünde beni koşmaya zorladı. Ve ben kosamadigimi 828373828. Kez ikaz edince o zaman yürü dedi. Boşbos olunca sınirleri bozuluomus.

Beden hocası bana takti?