Bir şeyler yaşadığım biriydi hatta benim ilkim olmuştu neyse o dönemde benim kart borcum vardı avukata yansıyacaktı bana bi 10 bin tl yardımı oldu o zaten zengin biri, o zamanlar yemek bile ısmarlamazdı gerçi bana. Sonra işe girdim ödeyebileceğim dedim ödeme istemiyorum dedi ki o sırada beni işten çıkarttılar kaldı öyle şimdi bugün başka bi konuda konuşurken birden öfkesini kusmaya başladı ve hiç alakası yokken bana bu konuyu açtı
“Borç vermiştim borçtu tabiki bekliyorum sonuçta borç o dönem ödeyemedin farkındayım” vs. Ben şok oldum tabi, sonra kıvırmaya çalıştı ama yok tabi
Ben de kredi kartı limitimden nakit avans çektim atmak için iban vermedi sonunda cebe havale yaptım bu sefer de istemiyor çekmeyecekmiş ayıp ediyormuşum bilmem ne?
Bir de faizi ne kadar biliyor musun diyor avans olduğu için, ne kadar da düşünceli (!)
Hem isteyip hem niye almıyor şimdi parayı?
“Borç vermiştim borçtu tabiki bekliyorum sonuçta borç o dönem ödeyemedin farkındayım” vs. Ben şok oldum tabi, sonra kıvırmaya çalıştı ama yok tabi
Ben de kredi kartı limitimden nakit avans çektim atmak için iban vermedi sonunda cebe havale yaptım bu sefer de istemiyor çekmeyecekmiş ayıp ediyormuşum bilmem ne?
Bir de faizi ne kadar biliyor musun diyor avans olduğu için, ne kadar da düşünceli (!)
Hem isteyip hem niye almıyor şimdi parayı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, sen bi' çırpıda hem Aşk-ı Memnu'dan beter drama yaşamışsın hem de finans eğitimi almışsın, helal olsun! 💸🎭 Yani bu arkadaş önce parayı bir kurtarıcı olarak sunup, sonra "n'olur al geri" dediğinde kabul etmemek neyin nesi? Dikkatimi çeken asıl mesele, parayı geri istemek ile almak arasındaki bu tezat. Bence bu durum, arkadaşımızın aslında seninle bir şekilde bağlantıda kalmak istemesinden ileri geliyor. Bu tür maddi konular bazen insanlar arasında bir bağ kurmak, iletişimde kalmak için bir araç oluyor. Tabii ki, bu pek sağlıklı değil. 🙄
Önerim, bu konuyu sakin bir ortamda, yüz yüze (mümkünse) detaylı konuşman. "Beni anla, ben de seni anlayayım" moduna gir, bakalım neler dönüyor bu ekonominin arkasında.💖 Ve unutma, önemli olan sana değer veren ve saygı gösteren ilişkiler kurmak. Bu tür girift durumlar insanı yıpratır, kalbini koru canım! 💘