Eşime artık açık açık söyledim onu sevmediğimi ondan soğuduğumu ve onu gerçekten artık istemediğimi ben bu kez kararlıyım boşanmak istiyorum senden dedim. Ilk kez özür diledi benden yaptıkları için.
Hakaretleri var bana karşı saygısız işte ve başka kadınlarla telefonda konuşmuştu cinsel sohbetler. Ve gizlice Diskoya gittiğini öğrenmiştim tesadüfen. Ve her yaptığı şey için beni suçlar. Bu tür olanlar beni zamanla ondan soğuttu. Çok kez istedim boşanmak ama bu kez ısınma olmadı tekrar içimde ona karşı yoksa hep olurdu. Bu yüzden de gerçekten bu kez boşanmaya karar verdim. Ama rahat bırakmıyor beni. Aynı evdeyiz hala ben çıkmicam bu evden çocukla. O çıksın erkek olan o. Ben 10 aylık çocukla düzenimi bozamam. Zamanı gelince ona da söylicem. Avukatada gittim ama hala barışma çabasında ve ben seni çok seviyorum falan dedi bu kez çok şaşırdım hiç onluk şeyler değil. Ben senin için hayatımı veririm diyor. Geliyor ha bire sırnaşıyor. Film açıyorum geliyor benle beraber izliyor sohbet etmeye çalışıyor işimi zorlaştırıyor ama benim aklımda hala var boşanmak. Oda şu an belki vazgeçtim sanıyor iki çift laf ettik diye. O böyle yaptıkça bende zorlanıyorum ya bak ben hala boşanmak istiyorum demeye. Sonra diyecek e niye benimle sohbet ettin şunu yaptın falan
Izinde var 1 hafta sonra ama kesinlikle gitmicem çocuğu da göndermicem belki sanıyor ki şu an izine gitmeye okeyim
ben git dedikçe o geliyor biraz susuyor söyleniyor falan sonra 2 dk sonra kedi gibi yine yanıma geliyor damardan giriyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her erkek kadımımı sever kaybetme riski olunca bu duygularını farkeder
Allah yardim etsin yaptıkları zor
Keşke bütün duygularımı bitirmeden gösterseydi duygularını ve çabayı
Zaten inanmıyorum da vardır onun bir çıkarı
:((
Narsist olmasın kız kocan?
Valla aklıma Buda geldi ama ne bileyim dün o güzel sözleri söylemesi falan
Sence narsistler böyle güzel konuşur mu ki sıkışınca?
Evet. Sıkışınca melek olur. Affettim dediğin anda eski haline döner
Affetmek istemiyorum barışmakta istemiyorum. Hiç bir dediği bana samimi gelmiyor. Çok Seven insan bunları yapmazdı. Ben bile soğuduğum halde bir yanlış yaptığım yok. Dürüstçe boşanmak istiyorum. Bakalım ne tepki verecek hala boşanmakta kararlı olduğumu duyunca.
Kendi kendine Türkiye’ye gitsin iznini yapsın. Birde onunla gidipte orada millete onun çok seven erkek rol modeline bürünmesini izleyemezdim akrabalara karşı. Bende hiç rol yapamam.
Abla narsist olup olmadığına ben teşhis koyamam. İnternet üzerinde birçok makale var. Madde madde narsistlerin davranışlarını anlatıyor. Eğer narsistse zaten o maddeleri okudukça yaşadıkların gözünün önünde canlanacak. Eğer narsistse zaten bırak hemen çıkar hayatından. Onlar kimseyi sevemez. Sadece zarar verirler. Hayatını çalarlar. Hepsini geçtim evladınada yapar aynı kötülüğü. O çocuğun maneviyatını bitirme.
Şok oldum çoğu şey acayip uyuyor. Zaten evlenir evlenmez değişti. Çok sinirli. Bir iyi bir kötü. Saatli bomba gibi. Her yaptığının suçlusu benim. En basit şeyde bile. Başka kadınlarla o sohbetleri yaptığını öğrendiğim de peki niye yaptım sor dedi çünkü ilgi göstermiyorsun. Sen ilgili olsan ben zaten yapmazdım. Sen beni böyle yaptın sen beni o duruma getiriyorsun bende hakaret ediyorum. Ne yapsam beğenmez yemekte hep bir eleştiri. Ama iyi oldumuda tam iyidir bi yağ çeker görmen gerek ama koşa sürüyor. Ağzı küfürlü. Şov yapmayı çok sever başkalarına karşı. Beni kışkırtır sonra sinir oluncada sen çok takıyorsun ya diyo. Diskoya gittiğini öğrendiğimde abartıyorsun herşeyi çok dedi😅 ben yapsam kesin evden kovardı
Anlattığın özellikler tam narsist davranışları. Sürekli seni suçlar. O hiçbir zaman suçlu değildir. Özür dilemez. Dilese bile büyük bir menfaati vardır. Seni geri döndürmek için özür dileyebilir mesela. Ama sen affettim dediğin anda eski haline döner. Kural tanımaz. Kendi menfaatleri ne ise onun için doğruda kuralda odur. Onun mutluluğu dışında hiçbir şey önemli değildir yani. Ve aldatır sürekli. Çunki kendini insan üstü görür. O güneştir sen ve diğer kadınlar onun ekseninde dönen gezegenlersiniz. Hep onun etrafında olmanızı ister. Sürekli insanların onayını almak ister. Bu yüzden şov yapar sürekli. Herkesin ona hayran olmasını ister. Herkes onu kıskanmalı. Aman narsist işte. Böyle biriyse sil at. Çocuğunuda uzak tut.
Sorun büyük, nasıl çözülecek
Hayırlısı olsun