Bu adam niye böyle yapıyor?

Eşime artık açık açık söyledim onu sevmediğimi ondan soğuduğumu ve onu gerçekten artık istemediğimi ben bu kez kararlıyım boşanmak istiyorum senden dedim. Ilk kez özür diledi benden yaptıkları için.
Hakaretleri var bana karşı saygısız işte ve başka kadınlarla telefonda konuşmuştu cinsel sohbetler. Ve gizlice Diskoya gittiğini öğrenmiştim tesadüfen. Ve her yaptığı şey için beni suçlar. Bu tür olanlar beni zamanla ondan soğuttu. Çok kez istedim boşanmak ama bu kez ısınma olmadı tekrar içimde ona karşı yoksa hep olurdu. Bu yüzden de gerçekten bu kez boşanmaya karar verdim. Ama rahat bırakmıyor beni. Aynı evdeyiz hala ben çıkmicam bu evden çocukla. O çıksın erkek olan o. Ben 10 aylık çocukla düzenimi bozamam. Zamanı gelince ona da söylicem. Avukatada gittim ama hala barışma çabasında ve ben seni çok seviyorum falan dedi bu kez çok şaşırdım hiç onluk şeyler değil. Ben senin için hayatımı veririm diyor. Geliyor ha bire sırnaşıyor. Film açıyorum geliyor benle beraber izliyor sohbet etmeye çalışıyor işimi zorlaştırıyor ama benim aklımda hala var boşanmak. Oda şu an belki vazgeçtim sanıyor iki çift laf ettik diye. O böyle yaptıkça bende zorlanıyorum ya bak ben hala boşanmak istiyorum demeye. Sonra diyecek e niye benimle sohbet ettin şunu yaptın falan

Izinde var 1 hafta sonra ama kesinlikle gitmicem çocuğu da göndermicem belki sanıyor ki şu an izine gitmeye okeyim

ben git dedikçe o geliyor biraz susuyor söyleniyor falan sonra 2 dk sonra kedi gibi yine yanıma geliyor damardan giriyor

Bu adam niye böyle yapıyor?