Merhaba kızlar.
Ağustos ayından beri bir ilişkim var. Ve aralıkta Bi ara verelim dedi. sonra yeni yıla iki gün kala yeni yıla sensiz girmek istemiyorum dedi. ve barıştık. Sonra birkere daha yine saçma bir nedenden ayrıldık ve barıştık. Ben küçük bir rahatsızlık geçirdim ve bu süreçte cidden benim çabaladı. sirketimiz aynı isteklerimiz ayrı o ofise girip benim evragimi almak için onlarla bile surtustu. Benle ilgilendi.
Epson onda kaldığımda da şöyle bir cümlesi oldu bu sağlık sorunlarının sonrasında sana zaman ayırmak için işte kavga edecek diye korkuyorum dedi. Laf arasında. Ertesi gün ben kendi evimde iken bugün kapıyı sen açarsın diye hayal etmiştim diye yazdı. Benim girmegi istedigim bir kahvaltici vardı. Oraya gidelim cumartesi diye yazdı ama ben çalışınca (her cumartesi çalışmıyorum ama denk geldi) yapamayız maalesef dedim. Oda durumu bildiği için tamam dedi.
Ama cumartesinin gecesi ben espri olsun diye ona sen bu kadinla hic ilgilenme beni doyuramadin yazdım ama emoji ya da haha gibi birsen koymadım. Ve ciddiye aldı sanırım cevap haklısın olmuyor gibi birseydi ve 3 gün sonra ayrılmak istediğini söyledi. Vallahi yalan söylemeyeceğim yalvardım resmen çözüm bu değil diye ama kararlıyım dedi bitirdi.
Ve iki gün önce ben serviste iken onun dukanin orada yolcu indiriyorum oda kapıda idi servisin içini aradı resmen gözleri ile bende Bi umut ve bahane ile dün yine yazdım onun dükkana bir kargom gelmişti. Onu istedim onu da deri montunu da gönderirim dedi. Dayanamadım özledim neden yapıyorsun bunu falan başladım yine oda içime başka ateş düştü dedi. Ama bunu demesine roman saçını neden kestiğimiz buna canı yandığını ondan ayrı iken gittiğim konseri söyleyerek bak neguzel geziyorsun eylen işte falan dedi. ben gece uyandıktan bireyler yazdım sabah yapma mutluyum "Su anda uzun zamandır yaşamadığım hisleri yaşatan biri var lütfen saygı göster" dedi ve ben deliriyorum 17 fun olmuş biz ayrılalı ve ben hiç sogumadim istiyorum onu ama cidden o başkasını sokmuş ola bilirmi ya da beni soğutmak için mi yapıyor.
Ha bide hep denirya hikayelere bakma ile ilgili ayrildigimizdan beri bakıyordu taki ben saçımı kestiren kadar ve konsere gidene kadar bakmadı ama o süreçte baktı iki gün falan sonra ben yenibseyler deği tb oldum onları gördü ve yine bakmaz oldu ben ne yapacağım sevildigime buradan inanırken. Dönecekmi biz olursunuz sizce.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer