Arkadaşlar bir çocuk var annemin akrabası benden üç yaş felan büyüktür en fazla iki sene önce onların bahçesine oturmaya gitmiştik biz annemle ilk defa orada gördüm ben tanımıyordum o da beni ilk defa orada görmüştür. Annemin başka bir kız akrabasiyla bu çocuğun abisi nikahlilar şu an o zaman sevgili oldukları için birbirlerine bakıyorlardı. Ben de kızın yaninda oturuyordum bu çocuk da bana bakıyordu yanında erkek kardeşiyle birlikte ufak çocuk bu arada hissettim yani baktı bana. Sonra bir daha görmedik birbirimizi bu yaz gördük dayisiyla bizim bahçenin önünden geciyorlarmış motorsikletle dayısı durdu kapının önünde babamla konuşmak için ben de gittim babamın yanına çocuk da gülümsedi böyle tebessüm etti yani bana mı yoksa genel olarak mı tebessüm etti tam olarak hatırlamıyorum. Bu olaydan bir ay sonra da bunun abisiyle annemin akrabası olan kızın nişanları oldu biz de gittik masada oturuyorduk o da benim arkamda kalıyordu çay uzattım ona diğer kişilere uzatırken bir şey demedi ama kafasıyla rica eder gibi yaptı hafif tebessüm edip utandı. Bir de dedesi çağırdı bir ara bizim masamızda oturuyordu dedesi bir şey sormak için çağırdı böyle anlık göz göze geldik. Sizce ben kendi kendime gelin güvey mi oldum az da olsa bir hoşlantisi olmuş mudur bana karşı yani sima olarak da olsa beni tanıyor mudur? Bu arada ben o nişanda hep baktım çaktırmadan nerede diye gozetledim ama o beni fark etmedi tabii ki yardım ettiği için. Dediğim gibi yaslarimiz da yakındır birbirine Face'de yanlış yazmıyorsa 2000 doğumluymuş ben de 2003 doğumluyum üç yaş büyük benden daha fazla büyük olamaz zaten belli benim yaşıma yakın olduğu. Ayrica annesiyle annem akrabalar arada kan bağı yok ama samimiler annesi bu yaz bize bir kere oturmaya geldi bu kız da hep gülüyor ne güzel felan dedi tanıyor annesi beni zaten. Biraz uzun oldu ama durum böyle işte. Ozellikle erkekler cevaplarsa sevinirim. Ailecek tanışıyoruz dayısı bizim evimizi yapmıştı ama arada kan bağı yok onun dedesi evlatlık olduğu için. Yokda hiçbir akrabamdan hoşlanmam ben yargılamayın lütfen.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seviyorsan, bu durumu oğlana belli edebilirsin. Söylediklerine göre oğlanın büyük ihtimalle hoşuna gitmişsin. Şans diliyorum, bacım.
Gerçekten gitmiş miyimdir hoşuna ya inşallah öyledir
Ben öyle tahmin ediyorum bacım. Hem aileler de birbiriniz tanıyor. Allah gönlüne göre versin.
İnşaallah teşekkür ederim evet ailelerimiz birbirini tanıyor annesiyle annem samimiler zaten arkadaşlar ama bilemiyorum yine de ben utangaç biriyim çocuk da utangaç birine benziyor bir de akraba olunca insan daha çekiniyor ne olursa olsun reddedilme korkusu var çünkü
Haklısın fakat bu korkular mutluluğunuzu engellemesin. Pişmanlıktan iyidir, emin olasın.
O da doğru ya en azından sima olarak da olsa tanıyordur beni di mi? Yaşına yakın bir kız olduğumu da tahmin edip o yüzden baktı belki de
Tereddüt edecek bir şey yok, sana tebessüm etmiş hanım kız kardeşim, sen de oğlanı beğenmişsin. Endişelenme, ona bu durumu izah etmene bak.
Evet biraz tebessüm etmişti ama daha çok iki sene önce onların bahçesine gittiğimizde bakmıştı fark ettim yani abisi o kıza bakıyordu o da bana 😂 Yanında da küçük erkek kardeşi vardı o da bakıyordu
2 yıl önce mi oldu bu olay? Epey olmuş...
Evet ama nişan ve bizim kapinin önüne geldikleri yazın oldu bu yaz
Anladım. Düşünecek epey zamanın olmuş ve kararını vermişsin. Sen onu seviyorsun. Git bunu abisine mi annesine mi diyorsun söyle, utanmadan ya da nasıl dilersen. Çok geç kalmamalısın çünkü bu yüreğindeki aşk zamanla azalır, onu tanıman gerekiyor bu aşkın hala canlıyken ki ciddi bir şey olsun. Sağlıcakla, bol şans diliyorum.
Yok ya sadece ona söyleyebilirim ama ya reddederse?
Teşekkür ederim bu arada
Dünyanın sonu değil reddedilmek hem sormadan geleceği bilemezsin. Endişelerin seni engellemesine izin vermemelisin. Sadece kendin olup ve rahat olursan her şey yoluna girer bacım. Rica ederim. Sağlıklı geceler diliyorum.
Teşekkür ederim ya özelden bu konuyla ilgili sorsam rahatsız olur musun
Sitede yeniyim, nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok sen mesaj atınca bildirim geliyor mu?
Ben seni takip ediyorum ama ben mesaj atamıyorum xper yetmediği için senin yazman gerekiyor
Benim de öyle. xper 3 olma şartı varmış. Benim 2. Ben mail veriyorum. ifthetitanrun222@dnmx. org
buraya atabilirsin ne atarsan xper 3 olunca da haber ederim.
Tamam
Çıkmıyor
Sen mail verir misin peki? ben ileteyim gönderiyi.
ifthetitanrun222@dnmx. org / bu soldakini bulman gerekiyor. org noktadan hemen sonra olmalı.