Sizce nasıl yorumlamalıyım bunu arkadaşlar?

Arkadaşlar bir çocuk var annemin akrabası benden üç yaş felan büyüktür en fazla iki sene önce onların bahçesine oturmaya gitmiştik biz annemle ilk defa orada gördüm ben tanımıyordum o da beni ilk defa orada görmüştür. Annemin başka bir kız akrabasiyla bu çocuğun abisi nikahlilar şu an o zaman sevgili oldukları için birbirlerine bakıyorlardı. Ben de kızın yaninda oturuyordum bu çocuk da bana bakıyordu yanında erkek kardeşiyle birlikte ufak çocuk bu arada hissettim yani baktı bana. Sonra bir daha görmedik birbirimizi bu yaz gördük dayisiyla bizim bahçenin önünden geciyorlarmış motorsikletle dayısı durdu kapının önünde babamla konuşmak için ben de gittim babamın yanına çocuk da gülümsedi böyle tebessüm etti yani bana mı yoksa genel olarak mı tebessüm etti tam olarak hatırlamıyorum. Bu olaydan bir ay sonra da bunun abisiyle annemin akrabası olan kızın nişanları oldu biz de gittik masada oturuyorduk o da benim arkamda kalıyordu çay uzattım ona diğer kişilere uzatırken bir şey demedi ama kafasıyla rica eder gibi yaptı hafif tebessüm edip utandı. Bir de dedesi çağırdı bir ara bizim masamızda oturuyordu dedesi bir şey sormak için çağırdı böyle anlık göz göze geldik. Sizce ben kendi kendime gelin güvey mi oldum az da olsa bir hoşlantisi olmuş mudur bana karşı yani sima olarak da olsa beni tanıyor mudur? Bu arada ben o nişanda hep baktım çaktırmadan nerede diye gozetledim ama o beni fark etmedi tabii ki yardım ettiği için. Dediğim gibi yaslarimiz da yakındır birbirine Face'de yanlış yazmıyorsa 2000 doğumluymuş ben de 2003 doğumluyum üç yaş büyük benden daha fazla büyük olamaz zaten belli benim yaşıma yakın olduğu. Ayrica annesiyle annem akrabalar arada kan bağı yok ama samimiler annesi bu yaz bize bir kere oturmaya geldi bu kız da hep gülüyor ne güzel felan dedi tanıyor annesi beni zaten. Biraz uzun oldu ama durum böyle işte. Ozellikle erkekler cevaplarsa sevinirim. Ailecek tanışıyoruz dayısı bizim evimizi yapmıştı ama arada kan bağı yok onun dedesi evlatlık olduğu için. Yokda hiçbir akrabamdan hoşlanmam ben yargılamayın lütfen.

Sizce nasıl yorumlamalıyım bunu arkadaşlar?