Sizce bunu nasıl yorumlamalıyım?

Biriyle konuşuyoruz Instagram‘dan tanıştık yaklaşık bir ay oldu. İlk zamanlar aktif konuşuyorduk ama sonra 2 saat 3 saat sonra cevap vermeye başladı. Zaten sürekli konuşmak isteyen birisi değilim ama 2 saat 3 saat sonra bir şey yazınca insanın aklına farklı şeyler geliyor. Bana değer verdiğini söylüyor daha görüşmedik 2. Günden cinsel konuşmalar yaptı bende karşı koyamadık farklı bir çekim oldu bu kişi avukat. Ona sordugum zaman ciddi ilişki dusuncen yok mu diye şu anlık yok dedi o zaman benimle niye konuşuyorsun sen muhabbetlere girdik dedim sadece bunun için değil seninle konuşmak güzel seninle anlaşıyorum dedi. Ben 18 yaşında değilim bir şey ya vardır ya yoktur dedim şimdi konuşmuyoruz konuşmayalım biz en iyisi dedim sana değer veriyorum yazmış ama cevap vermedim görüşme planlıyorduk hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum ne düşünüyorsunuz sizce de böyle mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Ben sana değer veriyorum bunu hissettirmek son isteyeceğim şey olur yazmış. Sadece cinsellik konuşmuyoruz ama 2 saat sonra 3 saat sonra niye cevap verir bir insan sorumluluk almak istemediği için. Ya da başka kişiler olduğu için bende öyle oluyordu
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumu olan
Sizce bunu nasıl yorumlamalıyım?