iki bucuk yillik iliskimiz var yaslarimiz gayet ideal bence aileler okey gibi ama icimde biyer yanlis diyo sizce ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Belli bir yaşa gelmiş özgür iki insansınız ikinizin eğer ortak kararı olan bir şeye bizim yorum yapmamız doğru değil ve birlikte olduğunuz sürede gayet ayrı eve çıkmak için yeterli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda baktımda herkes zikinden sallamış evlenin haram filan bunu diyenlerin yüzde doksanı erkek yine o yüzde doksanlık kesimin ziki isteyince zinanın elli tonunu yaşadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😂 evlenin çünkü erkekler sizi daha rahat kontrol edebilsin hatta şöyle sıkılırsanız eşin üçüncüyü alsın çünkü helal nikah olunca biliyorsun😂
00 Yorumla
Cevaplara bakmadan muhtemelen bizim kıskanç yobaz millet linç etme girişiminde buluşunmuştır swn onlar aldırma seviyorsan ayrı eve çık bu devirde evlenip kendi evine çıkamayan var kuduran çoktur yani takma sen onları çık gez toz yaşa bakalım evliliğe ön hazırlık gibi oluyor zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Sen bu kafayla mutlu olamazsın. Hele zengin hiç olmazsın
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ailelerin onayladığı bir şey içine neden sinmiyor onu anlamadım. Muhtemelen aynı evde yaşamasanız bile bir şeyler yaşamışsınızdır. Kaybedeceğin bir şeyinin kaldığını sanmıyorum. Bu saatten sonra ayrı eve çıkmak neden yanlış geliyor sana?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi çok hızlı tüketmenize sebep olur, ilişkinin ömrünü kısaltır..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSizin kendi seçiminiz
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hakkında kesin bir düşünceye girdiyseniz evlenmeden 1-2 sene önce aynı evde kalmanız ilişki için daha sağlıklı olur bence. Aynı evin içinde geçirebiliyor muyuz? Alışabilir miyiz? Bunu görmeniz için iyi fırsat olur. İçindeki korkuda bence ya sıkılırsak ya ayrılırsak ya aynı evin içinde her şey daha kötü olursa diye bilincinde yatan ufak bi korku ve huzursuzluk olabilir. Ama dediğim gibi evlenmeden bi kaç yıl önce “aynı evde geçinme” durumunuz nasıl bunu görmeniz ve evlilikte alışmanız için daha iyi olur bence.
10 Yorumla
+1 yılYanlış tabiki. O çocuğun annesi ilerde"senle evlenmeden ayrı eve çıkan ya senden önce de başkasıyle çıktıysa oğlum?) deyip seni ciddiye almazlarsa ne olacak? Evlenmeden evlilik hayatı yaşarsanız evlenmek için bir sebebiniz kalmaz ve bunu duyan çevreniz arkanızdan dedikodu yapar (haklı olarak).
32 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel bir düşünce takdir ettim.
- +1 yıl
Bu nasıl bir düşünce yapısı?
Biz hiçbir şey yapmasak bile çevremiz illa konuşacaktır zaten.
Millet bizim dedikodumuzu yapıyor diye kendi isteklerimizden mi vazgeçelim
Gizli Üye(25-29)+1 yılO içindeki sesi dinle, kendine acı değer ver. Erkektir afedersin ama bunu söylemek doğru olur, hepsi değil ama çoğu hamile bırakıyor sonra da kabul etmiyor aldır aldır diyor olan kıza oluyor, yani senin de başına bu gibi bir durumun gelmesi çok üzücü olur, mahvolursun. Resmi nikah olmadan böyle şeylere müsaade vermemelisin.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHicbir aile yapısında normal karşılanmaması gereken bir durumu ailen nasıl kabul edebiliyor anlayamıyorum... Kendine değer veriyorsan ve onun da sana verdiği değeri korumasını istiyorsan bu durumdan uzak dur. Her şey yeri ve zamanında güzeldir. Aynı eve girmek de evlenince güzeldir.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizce yanlış olsa taşınmayacak mısın? Bu tarz soruları anlamıyorum kendi hayatınızla ilgili sorular soruyorsunuz beklemediğiniz cevaplar gelince hazımsız davranıp "sen kendi işine bak " , "Sana ne " benzeri cevaplar yazıyosunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre yanlış ve üzgünüm ama ailem de biraz geniş yani kızlarının kocası olmayan bir erkekle nasıl aynı eve çıkmasına "okey" olabiliyorlar anlamak güç ama neticede hayat senin hayatın canın ne istiyorsa onu yap ama içindeki sey haksız sayılmaz.
16 Yorumla- +1 yıl
Bunun genislikle alakası yok benim de ailem biliyor yani biz birlikte yaşamıyoruz o açıdan değil ama birlikte yurtdışına tatile vs. Cok gittik bunları hep bildiler bizim ayrı bireyler olduğumuzu bilmeleri gerekiyor ailemden saklasam yalan söylemem çok daha kötü olurdu benim öyle yasamayana saygım var ama öyle yaşayanları yargılamak haksızlık
Cevap sahibi+1 yıl@Deryabulurx Yargılamıyorum sadece fikrimi beyan ettim, bana göre bunun adı genişlik çünkü karı ve kocadan farksız ama nikahsız bir ilişki var ortada, yani aynı evde yaşamıyoruz diyorsun ama beraber tatile gidiyorsun burada ayrı odalarda kaldığınızı ve aranızda yakınlaşma olmadığını düşünmüyorum, bu tip şeyler bana ters şahsen ama yapana saygı duyarım zaten son cümlede arkadaşa kendi hayatı olduğunu ve canı ne isterse yapabileceğini belirttim.
- +1 yıl
Ben de yargilamadiginizi anladım lütfen sakin olalım hsjskdk aramızda tabi ki geçti bazı şeyler ama ben evlenmeyi ciddi bir sorumluluk olarak görüyorum evlilik cinsellik için yapılmaz ki sevdiğin kişiyle güzel bir hayat aile kurmak için yapilir nikahta kadını güvence altına almak için yapilir tabi ki çok önemli yani ama cinsellik için bunu yapanlar var sizin yorumunuzdan bağımsız bunu saçma buluyorum
- +1 yıl
@Deryabulurx valla ben görüş sahibinin aksine ailenizi takdir ettim. Çünkü saklamak yalan söylemek zorunda kalmıyorsunuz aileniz size güveniyor siz ailenize muhtemelen gittiğiniz yerleri biliyorlardır nerede olduğunuzu falan. Benim hayatım yalan üzerine kurulu komple ortadan kayboldum ailem çok baskı yapınca sevgili yüzünden değil tabi ama genel baskı altında yetişince kendi paramı kazanınca direk gittim evden 5 yıldır ailemi görmüyorum
- +1 yıl
@Tutku97 yani bizim toplumda aileden ayrı yaşamak uzulunecek bir durum gibi duruyor ama insan zarar görüyorsa herkesten gitmeli bence. Ailemde küçükken yasak koymadı yani tabi ki markete falan gittiğim de takip edip dikkat ederlermiş ama şu yasak yapma denmedi cunki yasak olan hep daha cazip gelir ve yaparız ama erkek arkadaşımı ve gittiğim yerleri vs. Biliyorlar tabi ki başta onlara da garip gelse de mutlu olduğumu görünce sorun etmediler
Cok yanlis, kullanilip atilacaksin, bu isin sonunun mutluluga ulasma orani cok dusuk. ayni evde yasamak kavgasi gurultusu bitmez. evli olanlar katlanamiyor ki, mutlaka ikinizden biri evi terk eden olacaktir
20 YorumlaNeden evlenmiyorsunuz ki aileler ayrı evde yaşamaya okey gibiyse evlilige de bir şey demezler. maddi durum desen ayrı evde yapabilecek durum varsa nikah olsa yine olur imkan varken neden evlilik değil de ayrı ev
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yanlış zaten evlenin öyle geçin. Ailem izin vermiyo diyebilirsin. Çünkü aynı evde yaşayıp evlenen bugüne kadar hiç görmedim. Ha senin niyetin ciddi değildir o ayrı
31 YorumlaYanlış abicim. Doğru olan nikahlı eşinle aynı evde yaşamak.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben sevgilimle aynı evde yaşamadım , ancak evlenirsem o zaman yaşarım. Karar senin neden evlenmiyorsunuz peki , ayrı ev fikri bana hiç mantıklı gelmiyor evlenmeden.
21 Yorumlayanlışlığı bir tek seni ilgilendirir de yanlıştan ziyade işlevsiz bir şey. ilişkinize olumlu bir katkısı olmayacak. evlenmeden birlikte yaşamak sadece ilişkinin ömrünü kısaltıyor. birbirimizi daha iyi tanırız falan da deme çünkü birbirinizi daha iyi tanırken birbirinize karşı tutkunuzu da kaybedeceksiniz. sevgiliyle eve çıkmanın özeti budur.
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası bu durum bazı şeyleri çabuk tuketmenize sebeb olacaktır ve evli olmadığınız için bazi durumlarda çok rahat rest cekeceksiniz toplum ne düşünür ne düşünmez oraya deginmeyecegim ama şöyle de düşünün hcbir zaman sizi bağlayan bir şey olmayacak ve Alişan baglanan o değil de siz olursaniz sıkıntı...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı eve demek istedin? herhalde çünkü içinde şüphe var bir de bir şey olursa evlenmeden çocuk olursa ki yanlış evlenecen ki eve çıkacaksınız çocuk olacak
00 Yorumla Iyi bir fikir gibi ama her ihtimali dusunup herseyi goze alabilmen lazim oncelikle cok daginik ve pis biri olabilir seni zorlayabilir bu duru, gunluk yasantisinin nasil oldugunu iyi bilmen lazim birbirinize uyum saglayabilmeniz icin bence yanlis degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana saçma geliyor ayrı evde çıkan evlene de bilir yani seninle ciddi düşünüyorsa nikahına alsın Evlilik zaten en çok kadının hakları olan bir kurum Bence Saçma sapan işler yapmayın
50 Yorumla
+1 yılDüşünceme göre evlendigindizde yapin bunu şimdiden yaparsanız birlikde herşeyi yasayacaginiz için evlilik çok basic gelecekdir bence
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yanlış bir davranış. Aklınızı başınıza alın bence.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gerek üni gerek ise sonrasjnda hiç aynı eve çıkıp birlikte yasayipta evlenen görmedim.
32 Yorumla- +1 yıl
Yok evlenen de var çok aslında iyi oluyor baştan görüyorsun ben bir sevgilimle çoktım gördüm ve yarıldım. Çok dağınık pis ve boğucuydu.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılaileler okmı ohh valaha yanı rahat rahat sxısınmı dıyorlar gırsın çıksın kalbınızı bozmayınmı dıyorlar😆👍
20 Yorumla
+1 yılSezgilerini kulak ardı etme, imkanınız varsa da evlenin. Ha evlilik bizim için önemli değil diyorsanız tercih her halükarda sizin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO içindeki his dinin emirleri olabilir mi? Bence çıkmamalısınız. Karı koca hayatı yaşayıp sonra evlenemeyince hayal kırıklığı olmayacak mı ya da ilerde evleneceğin insana açıklayabilecek misin?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılBütün heycan zaman la kaçar ve evlenmek gibi bir fikir varsa gelecekte bunu büyük ölçüde etkiler soyluyum canim
00 Yorumla
+1 yılherkes okeyse taşının niye yanlış olsunki alan memnun veren memnun
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim icinde aslinda onemli ksiiler tamamladi ama akraba felan
- +1 yıl
Evlenin onlarında ağzı kapansın
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Aileler ne der? Sence buruma. Birde adamd evlilşk hamuru var mı
20 Yorumla
+1 yılYorum yapan akıllı bayan arkaşlara tamamen katılıyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış değil. Hayat sizin, doğrularınızı siz belirlersiniz. Kimse de karışamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkey gibi ne yani aileler izin veriyor mu? Aileler bişi demiyorsa çıkın tabi aklı başında yetişkin insanlarsınız
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kültüründe yanlış görüyorlar halbuki en mantıklı bir adım
24 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya ben bu kisi evde nasil bilmiyorum ki ordaykende birbirimizi tanicaz ailem felan tamamda akrabalar boyle sey bakiyo sinirleniyorum
Cevap sahibi+1 yılBence taşın böyle cahil toplumu bitirirsiniz bu şekil daha iyi tanirsiniz birbirinizi
Soran+1 yıltesekkurlerr
Soran+1 yılhaklisin sanirirm
+1 yılEğer içinde bir tereddüt varsa, bu durumu açıkça sevgilinle konuşmanız önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç gerek yok. Aile evinde yaşamak bir çok sebeple en doğrusu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılYok ama kisa süre sonra evlenirseniz yani adını koyarsanız daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılgenelde sonu hüsran oluyor etrafımdakinlerden şahit oldum
00 Yorumla
+1 yılbence doğru aynı evde gerçekten anlayabilirsiniz anlaşabiliyor musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun doğruluğu size bağlı bende erkek arkadaşımla yaşıyorum yani haftanın 2 günü falan ayriyiz siz anlasabileceginizi anlaşacağız diyorsanız sorun olmuyor
00 YorumlaErkeklere güven olmaz, kalbinin sesini dinle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eskiden olumlu bakıyordum ama taşındığım ay içinde aldattığını öğrendim beni. O yüzden kesinlikle yapma bunu. İçindeki sese kulak ver derim.
11 Yorumla
+1 yılHerseyin paylasiyorsaniz aileler de biliyor ise birlikte yaşayin
00 YorumlaAnladım. Buna yorum yapmak için şu soruların cevabını bilmem lazım.
1) Dinin nedir?
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmeden, nikah altına girmeden bu tip fuhuş/zina olaylarına girip namusunu dillere düşürmeye değer mi?
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercih meselesi. Yanlış geliyorsa tekrar oturup düşünmekte fayda var. Ama toplum olarak önyargılar olduğu için bu düşünce normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni evde yasamak yerine evlenmeyi felan deneseniz aileniz zaten böyle bir şey e izin vereceğini sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılEvlen kızım ucuz duruma düşme. Kimsenin bir dönem takıldıği konumuna düşme. Akıllı ol kiydir o nikahi
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Size göre yanlış değil ki düşündünüz.
10 Yorumla
+1 yılBence evlenmeden önce yapacağınız en akıllıca şey olacaktır. Çünkü, evlendikten sonra yaşayacaklarınızı önceden görmüş ve evliliğe tahammülünüz olup olmadığınızı ölçebileceksiniz..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evlenmeden aynı eve girmeyin ileride evlenmek istiyorsanız bi heyecanı kalmaz
20 Yorumla
+1 yılDinimize göre evli olmayan bir erkek ve bir kadın aynı oda içersinde kalamaz çünki evlenmeden birbirlerine haramdır
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem aileler de okey evlenin ileri de sizin için evliliğin bir heyecanı kalmaz. Bir de evlenmezseniz o zaman daha sıkıntı. 2,5 sene birlikteliğiniz olmuş ayrı eve çıkacak durumunuz da var demek ki evlenmek için daha ne bekliyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence en mantıklısı, bir insanla aynı eve girmeden gerçekten tanıyamıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılEvlenene öyle yapın hayırdır bacım işidir Onlar kim yanlış anlarsa anlasın burası Türkiye Avrupa’nın standartlarına göre Gidemeyiz herkes baksın Dalgasına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaşınma bence evlilik hayatı yaşayacaksınız evlenmeden sıkılırsınız ayrılır üzülürsün.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden öyle aynı evde yaşamayı ben tercih etmem sonra erkek evliliğe gerek görmeye bilir.
Cinselikte olursa ki ayni ev olmamsı imkansız o yüzden ben tercih etmem01 Yorumla
+1 yılSevgilimle daha rahat fingirdemek istiyoruz desenize şuna 😀
10 Yorumla
+1 yılTaşınmak istiyosan taşın ya kimseyi umursamadan boş ver
00 Yorumlaİçindeki sesi dinle derim sevgilinle aynı evde yasamak hiç kolay degil maalesef
00 Yorumlabence güzel bişey.. bu genç yaşta hayatı doya doya yaşa. kim ne der düşünme
00 Yorumla
+1 yılYanlış evlenmeden olmaz
30 Yorumla
+1 yılEvet yanlış yapıyorsun
20 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!