Aramızda 15 yaş var. Ben daha üniversiteye bu sene sınavdan sonra gideceğim. Üniversiteyi kazan birlikte yaşayalım dedi. Bende istiyorum bir açıdan çok endişeliyim bir yandan da iyi düşünüyorum. Sizce birlikte yaşamak yanlış mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yıladam 34 yaşlarında falan muhtemelen. seni bir seks objesi olarak falan görüyor muhtemelen. bulmuş körpeyi takılacak işte. senin vücudunu yıllarca sömürüp sömürüp duracak. kendini düşünmüyorsan bedenini düşün. bu bedende kullanıldıkça eskir yani. kimsenin abazalığının malzemesu olma boş ver. yaşına başına göre insan gibi yaşa.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kız sen daha küçücük çocuksun bu yaşlı adamla ne işin var. Seni istediği gibi kullanıp kenara atacak. Muhtemelen ailen buna karşı. İlerisi olmayan bir ilişki. şu an her şey normal geliyor sana ama dışardan bakabilsen hatani anlarsın. İlerde pişman olacağın bir şeyi yapma. Kariyerin ve ailen her şeyden önemli. Herkes günün sonunda gidecek onlar kalacak. Sinir oluyorum senin gibi düşünenlere bu kadar ENAYİ olmayın yavrum uniye gidince birçok kişi ile tanışacaksin kendi yaşıtların dururken niye elin yaşlasiyla aynı eve çıkıp kendini kullandirtcan. Kendi yaşında aklı başında bir delikanlı duruken sen moruğun gidip altına mi yatacan? Saçını başını yollarım senin. Kafanı sonra duvarlara vuracaksın. Yok o bana iyi geliyor beni anlıyor veya durumu iyi falan deme ağzının ortasına vururum. Ülkede kadınlar sokakta kesiliyor. Belki yarın bir gün seni evde öldürecek. Kimvurduya gidecen. Belki ayrılmak isteyecen adam peşini bırakmayacak. Bu ne rahatlık koskoca kadınım hala kimseye güveniyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍💯♥️
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki yanlış önce kendi kariyerini ve eğitimini düşün ayrıca senden 15 yaş büyük bir insanla sen okurken anlaşabileceğini düşünmüyorum çünkü sen üniversiteye gideceksin arkadaş ortamın olacak arkadaşlarınla çıkıp eğlenmek isteyeceksin gece ya da gündüz üniversite böyle yani kısaca sosyal hayatın ister istemez olacak ve bu aranızda sorun oluşturacak o sana gitme diyecek engellemeye çalışacak yapmaz öyle biri değil deme ister istemez kıskanacak yani ve senin hayatın da büyük oranda etkilenecek daha hayatının başındasın ve en güzel dönemindesin kendini bu dönemde kısıtlamanı hiç istemem ayrıca aynı evde yaşayacaksınız ve tabiki birlikte olacaksınız zaten adamın istemesinin bir sebebi de bu ya hamile kalırsan? Benimde 5 yıllık bir ilişkim var biz bile daha aynı evde kalma gibi bir şey düşünmüyoruz haftada belki 1 2 gün max gidiyorumdur ona o kadar. Tabii benim kendi fikrim bunlar kendin bilirsin ama dikkat et kendine lütfen ☺️💜🌺
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰
Her insana böyle güvenirsen çok yarı yolda kalırsın, üniversiteyi kazan kendi geleceğine mesleğine odaklan kendi hayatını kur sonra sevgili falan düşünürsün
O adam seni kandırıyor seni sadece yaşın küçük genç bir çıtırsın diye seviyor cinsellik için başka bir sebebi yok ayrıl ondan iletişimi kes 15 yaş büyük adamdan ne bekleyebilirsin kendi yaşıtına uygun birini bul
Eğer bu konudan sapmak istiyorsan kendine yoğunlaş meditasyon yapmanı öneririm50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
41Cevap
Ay ne güzel yaa, gelmiş otuzunu da geçmiş laylaylom takılmak istiyor. Boşuna o yaşa kadar bekar kalmamış belli ki, canı sıkılınca sorunsuz ayrılma kapısı açık olsun istiyor. Evli gibi yaşayıp evli olmamak bu, farkındasın değil mi?
Nikah bir imza ile o kişiyi herkese ailen olarak ilan etmektir. Başına bir iş geldiğinde vs. ilk sana haber ederler hatta resmi kurumlar arkadaşlara hiç haber etmez. Eğer gerçekten seviyorsa bunu yapmak için can atar, bundan kaçmaz.31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaş farkı gerçekten çok fazla ve senin yaşın çok küçük şu an sağlıklı düşünemezsin Belki ileride pişman olursun Düşünsene sen daha iyi bilirdin cıvıl cıvıl bir genç Kızken 35 yaşında olacak kafa yapınız tamamen farklı olacak anlaşamayacaksınız yerinde olsam kabul etmezdim önce bir üniversitene git oradaki ortamı gör oradaki insanlarla Tanış o zaman Bence bu ilişkiden vazgeçersin Bu arada sıkıntı bir erkekle beraber yaşamında değil yaşayabilirsin ama yaşıtın olsun ya da daha ileriki bir dönemde olsun Şu an yaşın çok genç
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılYarın kucağına çocuğu alınca ne yapacaksın? Sen resmi nikah diyeceksin ailer karşı çıkacak belki o da istemeyecek,? belkide hersey güzel olacak. ama su pozisyonda güvenme okulunu oku bitir iş sahibi ol sonra evemi çıkıyorsun vs serbestsin ama tek kaldığında ayaklarının üstünde bu kalabilecekmisin? Kapamazsan bu dünya seni ezer.
16 Yorumla
Soran+1 yıl👍 👍 evet çok doğru fakat çocuk olabilecek en son şey. ilişki yaşıyoruz sevgilimle yanlış yaptığı düşüncesizlik yaptığı bir durum olmadı bu zamana kadar.
- +1 yıl
Bir anlık dikkatsizlik sonucu çocuk olur chil değilsin, kaç yaşındasın. Her şeyden önce kendin ayaklarının üzerinde durabilecek misin? Sevgilini tanımıyorum a evlendikden sonra 10 yıl geçmiş bosannlar var! Ne oldu bu 10 yılda?
- +1 yıl
Yani sizi baglyan bir şey de yok ne nikah ne başka bişey...
Soran+1 yılNikah olması şart mı diyorsun. Yani o hâlde evlenmeden kalmayalım mı demeliyim ne bileyim
- +1 yıl
Aynen, nikahsız olmaz hadi herşeyi geçtim mutlusunuz ama kader onu aldı öldü adam o zaman ne yapacaksın?
- +1 yıl
Nikahsız olmaz asla, gez eğlen hayatını yaşa * aynı evde olmaz bir ara kacamk olabilir bu ayrı ama olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani hiç aksaklık olmadıysa sen 19 yaşındasın adam 34 yaşında seninle birlikte yaşamayı teklif ediyor. Sen de bu doğrumu yanlış mı diye soruyorsun. Bunun yanlış olduğunu kendi başına anlamayi idrak edemiyorsan sen üniversiteyi kazanmis olsan bile okuma. Sende karar verme mekanizması ya hatalı çalışıyor ya da hiç çalışmıyor.. nerdeyse baban yaşında belkide evli bir adamla yaşmak nedir. Nasıl bir yokluk içindesin.. sinirlendim ama daha çok üzüldüm..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden 15 yaş büyük adamı sadece finansal olarak degerlendirebilirsin. Üni hayatinda herkes gezip tozarken sen eve döneceksen, rahat edemeyeceksen beraber yasamanin bi anlami yok. Ayrica bazi duyguları yaşıtlarına yaşamanı tavsiye ederim
24 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- +1 yıl
Tüm düzenini o adamın evinde kurduktan sonra sözlerine ve yaptıklarına boyun eğmek zorunda kalacaksin. Yoksa huzursuzluk çıkacak
Soran+1 yılO da böyle birini ister zaten 🤦
- +1 yıl
Akıllı davran
Senden 15 yaş büyük bir insanla aynı evde yaşaman evet yanlış. Daha yeni reşit biri olmuş olarak, olgun değilsin, geniş düşünemezsin, o herifin sana ne yapacağı belli değil. Madem aynı evde yaşamak, seni karısı gibi görmek istiyor nikâh yapında bir güvencen olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik istemiyorum ben. O da yaşımın küçük olduğu için evlilik olmaması gerektiğini söyler. şu an normal her şey bir kaç sene sonra belki ciddilesir ya da biter
Sana 18 desek sevgilin 33 yaşında ! Yaşı çok büyük evlenme yaşına gelmiş, beleşe kız atıyım eve diyor işte üni deki yaşıtlarınla sevgili ol bence boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılOna bakılırsa zaten düzenli ilişki yaşıyoruz mantıklı gelmiyor bu
- +1 yıl
Her erkek köprüyü geçene kadar ayıya dayı der aynı olay arkadaşımın başına da geldi ve kız ailesini dinlemedi çocukla bir sürü şey yaşadı çok konuştuk bıraksın diye dinlemedi ailesi ile olan bağı koptu kızın bakireligi falan kalmadı tek dediği şey bana değer veriyor tabi değer verir sen istediğini karşılıyorsun en kötüsü de kızı hiç bir şey yaşamamış gibi ortada bıraktı gitti.
Sana tavsiyem kendin yaşça olgun biriyle konuşma çünkü o her şeyi görmüş ve geçirmiş daha yeni reşit olmuş bir kızın duyguları çok masum ve karşılıksız ama onlarda aynı şey değil pişman olup her gün öleceğine inceldiği yerden kopar bir kere öl. Tavsiyem
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. sonuçta sevgilisin ama her sevgili olunca sonu evlilik olmuyor ve bunun adı dost hayatı oluyor 😁
22 Yorumla
Soran+1 yılYani evlilik illa olacak diye tutturanlardan değilim , evlilik içinde bence erken sorumluluğu ileriki yaşlarda almak daha iyi.
+1 yılBana göre yanlış. Üstelik senden yaşça olgun bir insanın aynı evde yaşadığın takdirde senin kadar toz pembe hayaller kurmayacağına da eminim.
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
+1 yılBu kızlar ne ara bu kadar sala. k oldular diye düşünüp duruyorum. Hayır bu medeniyet değil bu tamamen ap. tallık! Kendini kullandırtma.
02 Yorumla
Soran+1 yıl👍 kısmen doğru
- +1 yıl
Bana kısmen de olsa katılmandan büyük şeref duydum🤷🏻♀️
Tek sorunun beraber yaşamak değil 15 yaş bi nesil eder en güzel yılların koca bi hayat var önünde her açıdan düşünmelisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısınız ♥️🥰🙏
Çıkılmaz bir duruma girebilir sonra ayrılırsanız hayat çok zor olur sürekli yan yana olmaktan artık sıkıla bilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba
Soran+1 yılDemi bencede 🤠
+1 yılSen nasıl. hayat yasamak istiyorsun herkese uygun gelmez bu dediğin bazılarının da çok hoşuna gider yasam tarzın fikirlerin onemli
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik düşüncem şuanda yok yani kendi mesleğimi edinene kadar. O yüzden bu daha iyi gibi. Benim kaygılarım yok ilişki konusunda çoğu namus derdinde tabi kendimi garantilemem lazım hemen iki günde tanıdığım biri değil diye soru sordum.
- +1 yıl
Ozaman ayni. evde olmakniyi. bence senin için ham. canın sıkilmaz başka. şehirde okurken falan hem. güzel. vakit gecirirsiniz
+1 yılBen senin yerinde olsaydim birlikte taşinmak istemezdim zamani birakirdim acelesi yok bunun Ailen ile tanişmadan taşinma Ailen ile taniştimi? bu önemli
00 YorumlaYaşın için erken. Eğitimini olumsuz etkiliyorsa bitmiştir. Kariyerini düşün derim. O evdeyken çalışamazsın. Bi maaş almaya başla ne istersen yaparsın
10 Yorumla
+1 yılBitecek bir ilişki bu zaten o yüzden hiç aynı eve yerleşip de işi daha zor hale getirme. Neden bitecek deme oda tecrübe
00 Yorumla
+1 yılSakın yavrum, deli misin? Hemen bir abla olarak içgüdüsel bir şekilde söylüyorum, sakın. 15 yaş da az değil yani. Hayır, hayır, hayır.
00 YorumlaEvlilik durumu olmadan, birlikte yaşamak saçma geliyor. Böyle bir şey de yaşamadım. Doğru olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı ad bence 😳 Sevgiliniz yok diye üzülmeyin belki daha doğmamıştır 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha 😆
+1 yılAdamın eşi sıkıntı yapmiyrsa neden olmasın canım . yas önemli degil
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilki
- Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılOkurken cocugun olur sonra okula mi zaman ayircaksin cocugama
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk en son iş
- +1 yıl
En boş iş olursa
+1 yılKnk sorun yok dayanırsın her istekli olduğu yıllarını geçmiş.
04 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
- +1 yıl
Evet 30 dan sonra artık 20 li yaşlar gibi olamıyor erkekler maalesef dayanırsın sadece ilk iki hafta dayanmam gerek ona da dayanırsın. Sonra sen istersin o uyur
Soran+1 yılAnladım 🤦🤦
- +1 yıl
Evet sorun yok yani merak etme bir şey gerekirse ben yardım ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu git babana sor bize değil
Çok cahil insan var bunlardan biride sensin02 Yorumla
Soran+1 yılBabam yok bende sana soruyorum
- +1 yıl
Evlilik yalan aradaki yaş farkı çok ve adamın seni Sevdiğinede inanmıyorum babasızsın sahipsizsin diye seni kendine çekiyor olabilir sakin bir hata yapma okulunu oku meslegini eline al sonra adam gibi biriyle evlenir yuvanı kurarsın
+1 yılSeni kapatması yapmak istiyor sende kabulmü edeceksin bu isteğini
00 YorumlaHayir asla ama asla bunu yapma. Çok ciddi zararlı çıkarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama kurta kuzu Emanet etme bak bir büyük tavsiyesi 😃
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Elbette sana karşı boş değildir fakat beraber yaşamak free seks demek
00 YorumlaYanlış bi karar verirsin şu an bile bir yanlışın içerisindesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha midesiz bide 15 yas buyuk, gidip dedenle olsaydin...
118 Yorumla
Soran+1 yılAbartma ne dedesi
Cevap sahibi+1 yıldiyene bak 15 yas...
Soran+1 yılBenim kriterim...
Cevap sahibi+1 yıldede yasinda olmasi mi...
Soran+1 yılAklen olgun bedenende olgun olması...
Cevap sahibi+1 yılHer yasta olabilen bir sey bu...
Soran+1 yılöyle tabi
Cevap sahibi+1 yılNeden oyle diyorsun o zaman...
Soran+1 yılDetayları öğrenmek için daha çok yorum elde etmek için:)
Cevap sahibi+1 yılAilen ne diyor..
Soran+1 yılAilem sevgilim olduğunu bile bilmiyor. Daha değil yani çok uzun bir ilişki değil bir sene oldu yenilerde daha da uzarsa o zaman tanırlar diyr düşünüyorum yoksa boş yere tanıştırmamn anlamı yok
Cevap sahibi+1 yılAma birlikte yasamanin anlami var bu nasil is..
Ailen kiminle nerde yasadigini biliyor...
Soran+1 yılIşte bunu söylediği için bende böyle düşünüyorsa ailemle tanıştıracağım
Cevap sahibi+1 yılDusunuyor da soyluyor tabi, dusunmese soyler mi hic...
Soran+1 yılTamam daha bir şey yapmadım bakalım aileme bahsettim desem ne diyecek biraz zaman geçsin daha var
Cevap sahibi+1 yılSenin ne istedigin onemli degil mi zaten...
Soran+1 yılIşte bende onu diyorum benim ne istediğim önemli zamanı var
Cevap sahibi+1 yılCevap vermeyecen yani...
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik için birlikte yaşamak istiyor her gün aynı evde kayacak sana sonra hevesini alınca güle güle. Bunun bilincinde ol ona göre karar ver
00 YorumlaYa şaka mı senden 15 yaş büyük bir insanla duygusal bir anlamda bağ kurmak ne kadar mantıklı ben o adamın bir amacı olduğunu düşünüyorum ve sende saf olma lütfen erkek seçimlerine de dikkat et
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yanlış bence öyle yapmak yerine evlenin o zaman
00 YorumlaResmi birsekilde evlenmeden birisiyle aynı evde yaşama bence. Çünkü aynı evde yaşayip daha sonra evlenen çok az insan var. Bu bir risk. Hem de çok gençsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaşında 15 yaş fark çok, ayrılmalısın
Ev falan demiyorum bak, ayrılmalısın00 Yorumla
+1 yılYaşın daha küçük ilk önce sınavını kazan Kendi ayaklarının üstünde dur gençliğini yaşa bu yaşlarda aynı evde kalınmaz ileride pişman olursun ailenin haberi var mı bu durumdan
00 YorumlaGüvenme bence yaşayıp yaşamsmak sana kalmış ona karşımam ama devir kötü
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı seni harcamak, evet kötü tabir farkındayım ama derdi bu. Üniversite hayatini onunla yakma ve 15 yaş fark. Tek derdinin ne olduğunu hepimiz biliyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılTek derdi seks olsa yani zaten haftanın çoğu günü beraberiz ve ilişki de oluyor bu olmasa evet bende derim tek derdin seks mi diye
+1 yılüniversiteye gidicem diyosun sevgili ne ya kendine gel bı de kart adamla mi yasicaksin sacmalamAaaaaaa
00 YorumlaBen bunu yaşadım sakın aynı evde yaşama ben yaşadım şfsiz 1 ay olmadan sıkıldım dedi bıraktı
03 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındaydı. Kötü olmuş
Gizli Üye(18-24)+1 yılortada kalırsın senden bıkar baskasını bulur ailenın yanında kalman mantıklı benim basıma geldi bu eyer sen ayrı kalmak istiyorsan tek kal
12 Yorumla
Soran+1 yılKötü olmuş. Birbirimizden bikarsak konuşulur illa onun karısı değilim çok normal
Cevap sahibi+1 yılyani paran varsa tek kal ya da ondan iste ararsıra oda gelsin haftada irkere aılenle kalsan iyi olur hangi şehirdesin kiralarda cok pahalı
Yaşayın yaşayın görün dünya kaç bucak anan baban evlenemden beraberim yasiyordu
00 Yorumla
+1 yıl15 yaş çok fazla ya yine de senin kararın ama cinsellik için kullanmak istediğini düşünüyorum
00 YorumlaÜniversitene odaklan
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍♥️
Gizli Üye(25-29)+1 yılSurekli becerir surekli ayni evde sıkılır hevesini alır uzgunum kaba tabir ama gercekelr
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilişki yaşıyoruz bunda bir problem yokta aynı evde sürekli beraber olmak bunaltr mı bunu düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Senin yaşamın senin kararın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarar sizin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen yaşadım daha önce. Zamanla sorun çıkar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılAdam ne iş yapıyor eğitimi nedir
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla yaş farkı var iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin sana mantıklı geldiyse sıkıntı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılYas farki cok. Amaci ssdece seni kullanmak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeks hayatın var mı şu an?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Zevk senin ailen ne der birlikte yaşamana?
Soran+1 yılIstemez illaki yaş farkı çok o açından bile belki sorun çıkabilir ama ciddilesse yani ailemle tanışsa güven oluşturursa bir sorun olmaz
- +1 yıl
sorun olursa her zaman sorabilrsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
kaç yaşında başladın ilişkiye?
karşındakine güveniyorsan yaşamalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok erken canım benim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlarınız kaç sen 20 o 35 mi? Arada da çok var be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine yazik ediyosun. Zina yapiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılTürk adet ve toplumuna uygun değil
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSeks yapmaya karşıysan yanlış
05 Yorumla
Soran+1 yılDeğilsek bir sorun yok yani
- +1 yıl
Adam birlikte yasayalım demiş seks yapcak senle çünkü
Soran+1 yılSeks yapıyoruz zaten aynı eve gerek yok ki onun için hani
- +1 yıl
Yazık sana ya zina bu yaptığın şey farkında mısın ne kadar büyük günah
Soran+1 yılBenim inancm yok günah değil bana:)
+1 yılGit evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik için erken ya
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Yanlış
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim birlikte yaşayalım istiyor, sizce birlikte yaşamak yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler