AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Yanında yürüyecek gönül adamı olursa niye korkasın.. Güven olduktan sonra :)
işte bu yüzden kimse adam gibi yüreğiyle sevemiyor ya zaten :(((
Sevginin nerden gelecegi belli olmaz. Bende cok korkuodum ama sevdim.
Korkmuyorum ve seviyorum :)
@GENETİKKIYAMET hayatımın aşkı :)
insan bikere bir kötü iliski yasadiktan sonra kolay kolay sevmez güvenmez
"Sevgili kadınlar,
-Sevişelim mi, öpüşelim mi, aletini göster, boşalmak ister misin? gibi sorularınıza güzel cevaplarım var aslında ama susmayı tercih ediyorum.
Yazmıyorsunuz da zaten. Teşekkürler. ¦¬)"
asdasdasdasd bu ne lo? :D
Ne kadar basit diyorsun arkadaşım sen bu konularda hiç acin olmadı heralde sevmek kavramı sana göre çok basit bişey olabilir ama herkes için öyle. değil içinde yanlış insana gelipte omrunun sonuna kadar çekmek var saçma sapan yüreği olmayan sevmesin tarzına girip boş konular açmayın sevgi kavramı bilmeden yorum yapmak denir buna
33 yaşındayım. Yaşadıklarımı yaşamadığın, gördüklerimi görmediğin halde bu kadar kolay yargılayabiliyor ve benim yazdığımı veya söylediğimi boş olarak görüyorsan, bunca ön yargı ile aramızdaki yaş farkından bile "belki bu adam biraz da olsa tecrübelidir" diyemiyorsan bundan gayrı yorumuna verebilecek cevabım yok.
33 yasındaaınız yeni ogrendim bunu bir önemi yok konumuz sevmek ve seven insandan bahsetmiştim bos olarak gordugumu soylemedim sevgi kavramının Kolay ya da basit olmadığını söyledim neler oluyor hayatta konunun baslıgı na baktıgımızda ne kadar kolaylaştırıldıgı goruluyor sevmek guzel ama bende diyorumki dogru insanla herkese guvenmemek gibi
İnsanlar neler yapıyor o kucuk sevgiden ne yaralar alıyor boyle bı konu da yargı yapmak bile yalnıs Korkaklık derken oyle seyler oluyorkı birdaha adım atmıyorsun kimseye öyle işte hocam her neyse iyi aksamlar
iste ask sevgi cesaret yurek ister iste yuregi olmayanin sevgisinin kiymeti olmaz cunku ayrilmadigin surece sevgi ask gercektir ama yuregi yoksa o insan omur boyu sevsede sevmessede yuregi olmadiginda sevgisi anlamsiz
Cesaretin yoksa zaten yürümez en çok da fedakarlık ister bir ilişki ben bir kere yaptım fedakarlığı tek ilişkimde. değer bilinmedi ne yazıkki
Erkek : Ben az önce korkusuzca sevdim, şimdi duş alıp kahveye arkadaşlarla okey oynamaya gideceğim.
Kadın : Bende korkusuzca sevdim, aldığım parayla yarın kendime o çok istediğim ayakkabıyı alacağım.
Site mi saçma salak ; sizin bir ayrıcalığınız falan mı? Nasıl oluyor böyle her gün günün sorusu yayınlamak? Nasıl?
Yardım kısmına bakıp Günün Sorusu konusunu okuyup sonra yorumunuzun altına "Kusura bakmayın" yazabilirsiniz. :):
Önceden de okumuştum ; şimdi de okudum. Diyor ki : ''Günün Sorusu için gelen istekler geldikleri zamana bağlı olarak sıraya girerler. İlk gelen soru ilk sergilenir. Sorunu Günün Sorusu olarak sergilemek vakit alabilir, yalnız seni unutmadık, biraz sıra var, o kadar. '' Herkesin vakit alırken sizin vakit almamasının nasıl olduğunu sormuştum. Yönetimde tanıdıklarınız var da torpil mi ayarlıyorsunuz? :)
Sorularımın ilk sorulma anlarına bak bakalım. Kaç gün olmuş. İyi akşamlar.
Evet öyle 19 gün olmuş. Sorduğumu yine tam anlamamışsınız. Sanırım tüm günün sorusu olmasını istediğiniz soruları aynı forumla gönderdiniz ya da aynı gün gönderdiniz herhalde ve bu sebeple sanırım peş peşe günlerde sorularınız günün sorusu oluyor.
2. güncellemeye ben mi sebep oldum? :) Sadece bunu sormak istemiştim. :) Soruya gelince : Sevgi korkaklığa yakışmaz demişsiniz ; sevgi korkaklığa değil korkaklık evet sevgiye yakışmaz. :) Kesinlikle katılıyorum birini sevmek yürek ister. Onu hem içinde beslemelisin hem taşımalısın hem koruyup kollamalısın ve onun seninle olmasından mutlu olmalısın.
Seçtiğim soruları 1 gün ara ile yolladım. :)
"sana güveniyorum"
"seni seviyorum" dan daha degerki bir cumle.
Herkesi sevebiliriz ama herkese guvenemeyiz..
O degil de abi sen ne zaman"guru" olucan :D sana guveniyoruz :D
Çok teşekkürler. Guru olmayı istemiyorum. Bolca var. Bu şekilde sade olmak çok daha hoş.
aslında herkes korkmaz mı sevmekten daha doğrusu sevilmemekten ve bu yüzden kendi hislerinden de korkar
Korkulmamalı bence. :):
bencede... yapmak, yazmak kadar kolay değil yinede :):
İnsan bazen sevdiğini kendisinden uzak tutacak kadar onun mutluluğu için kendi mutluluğundan vazgeçip gidecek kadar çok sevebiliyor :/
Vazgeçmelere sebep olmamalı aşk :):
Eğer kendine güvenmiyorsan onu mutlu edeceğine inanmıyorsan hatta onu mutsuz edeceğini düşünüyorsan onun için vazgeçmelisin
kesinlikle yaa, kendı korkaklıkları yüzünden bızım hayatımızın ıcıne s. cıyorlar , oyle bı gaza geldım kııı 10 satırdan fazla kufur yazabılırım suraya
İçinden geleni dökmek serbest. :):
bak sımdı ne güzel sakındım arkadaş sınırlendırdın benıı, l*n anlamıyorum oylelerı sevgılı oluon askım canım cıcım sonra ben korktum hayy ben onların...
Helal!!! Seven insan herşeyi göze alacak elini tutacak benimsin l*n diyecek bakın biri uzsun napıyorum diyecek sahip çıkacak ailesi gibi olacak gerektiği yerde ah ah aşk güzel de doğru insanla...
Haklısınız. İnşallah.
bende korkuyorum ama çok seviyorum asıl mallik önce seviyorum deyip umutlandırıyor sonra korkuyorum diyenler ben deli gibi seviyorum ama söylemiyorum
Eşeğe aşık olmayacaksın. :):
Güven olmalı dostum güven. Birine güvenmiyorsan sevsen ne olur sevmesen...
yengecler korkar cunku bu devirde guvenli olacak bir omuz yok bence..
Sevmek insanin elinde olan birsey degildir de. Karsi tarafa ümit vermiceksin.
Tek korkum onu kaybetmek oluyor. Yoksa sevmeyi çok severim. Tüm gün tek kişiyi düşünüp onun hayalini kurmak eşsizdir. Acısına gelince hiçbirşeye benzemez. Daha güzeldir.
Sevmekten değil sevilmekten korkuyorum. Aslında sevilmektende değil tam olarak. Sevilip onun kadar sevememekten korkuyorum ve nefret ediyorum
ahhh ahhh, yarami destin. Cok haklisin, sevecekesen adam gibi sev !
''Aşk yanmak gerektirir, Ateşten korkan sevmeye layık değildir''..
Bu da benden olsun.. Madem öyle...
Güzel söz. Haklısınız aslında.
Aynen öyle bu yüzden ben de umut vermiyorum kimseye
değil mi...
https://www.youtube.com/watch?v=veMliSBk9skBelki..
imkansız bir aşk ama yinede karşılık beklemeden tüm benliğimle seviyorum
Kavuşmanız dileğiyle.
aminnnnnnnnn
sevgi korkmakla eş değer deilmidir. seversen korkarsın zaten gitmesinden, bırakmasından. bence korku yoksa şuphe etmeli :)
Seviyorsan en ufak bişeyde canını acitacak cümleler kurmayacaksin hakaret etmeyeceksin !
Giderim laı bir daha aramam lafı çıkmayacak o ağızdan.
Can acitmamak lazim
Adamın tüpü görmek lazım durduk yere korkmam ben hani ^.^
👏👏 eger sonradan can yakıcaksan sevmiyceksin, alıstırmıycaksın, bağlamıycaksın
Bence de adam diye geçinenler var onlar bırak adam Olmayı erkek değiller
Yer den göğe kadar haklısın sevmek korkaklara göre degil
Seveceksen tam seveceksin! Ancak bu tamlama nasıl oluyor? Aşkın tamlamalara ihtiyacı yoktur, başlı başına bir dünyadır aşk, ya merkezindesindir ya ortasında ya da hasretinde..
buralarda böyle atıp tutarsınız zora gelince yine ilk kaçan siz olursunuz onu napcazz?
Kaçmadım hiç ama kaçanlara da bir şey diyemem.
aklınla, şuurunla, hayalinle bilirsin,
mutlak seveceksin beni bundan kaçamazsın
Utanırım, sevemem seni. Şaka bir yana teşekkürler.
Haklısın tabi. Yahu senin her sorun günün sorusumu oluyo bu aralar :)) ?
15.000 XPer harcadım her gün için hemen hemen 1 ay önce. Olsun o kadar :):
Dün seviyordum bugün seviyorum yarın sevecem. Sen mi senin sevip sevmemen değil konumuz.
Walter Bishop sonuna kadar hakli o ne demise dogru demistir...
Teşekkürler. :):
sevmek benim için kendimi bilerek atese atmaktı. ben kendimi ateşe attım ama bnmle ateste yanmadı
Bir gün bulacağını umuyorum. :):
kısmet :)
Sevicigim, severim de lakin herkes korkuyor sonsuz aşktan , zira kızların derdi başka ;)
#V
Ah bir bilseler yüreklerimizi...
Aynen öyle sevmek yürek ister... Ben hiç bir zaman bulamadım o cesareti içimde. Öylesine korkağım ki evcil hayvan bile alamıyorum evime. Birine bağlanma düşüncesi ise ölümüne korkutuyor beni.
Zor. :):
Dünyanın en zor şeyi sevmek...
Çok hem de:):
Sevmek herkesin hakkı herkesin ihtiyacı önemli olan doğru kişiyi sevmek...
İnşallah. :):
ÇOK HAKLISIN. Cesaret olmayan sevmesin kardeşim sonra biz çekiyoruz derdini!!!
+1000. Katılıyorum sana.
:)))
Nefret etmek daha realist, sevmek yalandan ibaret. Benim işim nefret edebildiğim kadar nefret etmek.
Nasil oluyor da hergun gunun sorusu sorabiliorsunz anlamadm? :)
Xper harcıyorum. Yardım kısmından bilgisini okuyabilirsiniz.
Hmm epey xperiniz varmis 😬
Hepsini harcadım :)
SEVİYOOOORUUUMM ULAAAAAAAANNNNNN diyesim geldi ama sevmiyorum be knk :D
:): Hayırlısı.
korkanın çoçugu olmaz hiç bişeyden korkma sonunda ölüm var saten
çok doğru ya her şeyinle bağlanıp çok seveceksin, ya da hiç sevmeyeceksin
sevildiğini bilen insan neden sevilmek istemez peki?
korka korka seversin. hatta korku yoksa, aşk falan da yoktur ortada aslında.
sever gibi yapmayacaksın.
“Ya tam açacaksın yüreğini, ya da hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın, ya siyahı, ya beyazı seçeceksin.
Katılıyorum. Çok haklısın.
süper yorum...
teşekkür ederim.
Haklısın cok hemde , bende vardı bu cesaret sonra aldatilinca Bidaha bu cesareti gösterene bile güvenmedim
Anladım. Umarım tekrar güveceneceğiniz biri ile karşılaşırsınız.
Teşekkür ederim ama zor
Aşka inansaydım belki böyle düşünebilirdim ama inanmıyorum ve benim bir kalbim yok o yüzden can yakarım
Korkacaksin tabikide ama sevgiden değil SEVDIGINI KAYBETMEKTEN KORKACAKSİN...
Bu devirde sevginin gerçek sevgi olduğunu mu düşünerek yazdın anlayamadım?
seviyorummmmm :D bu arada walter bishop diyimde izledigim belli olsun :)
:):
Yalnız sevgi söz konusu olunca utanmak da mümkün her zaman cesaretli olamaz insan
Cesaretsizlik ölülerin işidir. !!!
onu istiyoruz ve hemen istiyoruzzzzZZ..
boyle dunyanin ta icine ediyim ben, hayat size guzel be arkadas sevdiginiz zengin kizlar elinizin eltinda
Kim o şanslı arkadaşlar?
Maalesef Benim Sinif Arkadaslarim :)
kac kez kiz sevdim (pilatonik) hep sevgilisi cikti :((((
Şans.. :):