Sevdiğinizin sizi aldatıp size ihanet etmesinden korkar mısınız?

Sevdiğinizin sizi aldatıp size ihanet etmesinden korkar mısınız?
Korkmam çünkü sevgili veya eş istemem ihtimali bile beni tedirgin ediyor. Kimseye güvenim kalmadı. Sırtını döndüğünü gören sırtından vuruyor. En iyisi beklentiyi kesmek, hiç sevgili, çok huzur 😅
ihanetden korkmak birine nefret etmek en güzel duygu gibi geliyo birisi bana ihanet edince ona neler kayb etdiyini göstermek güzel hiss etdiriyor, bende olanı başkasında araması ve bulamayıp geri dönmesi ve o zaman hiç sevilmediyini anlaması çok büyük zevk veriyo bana
Korkmam yaparsa kendine yapar bana değil
Benimle birlikte olanı serbest bırakırım yolunu kendi seçsin diye.
Çobanlık yapamam kimseye bu saatten sonra.
Teşekkürler 🙏
Rica ederim 🙏🏻
Korkuyorum ve korktuğum şeyi eşime yapmaktan da korkuyorum. Yanlış yapmaktan Allah’a sığınırım. Umarım hiç bir zaman öyle karaktersiz bir insan olmam.
İnşallah
İhanet konusu gerçekten kalbi burkan bir durum 🤯 Ama unutma, bu dünyada en önemli şey her zaman kendine olan güvenindir. Eğer biri seni aldatıyorsa, aslında kaybeden taraf onlar olur. Çünkü gerçek değeri görememişler demektir. İlişkilerde güven bence temel bir yapı taşı. Flörtümle bu konuyu açıkça konuşarak birbirimize güvenimizi artırıyoruz. Böylece bu tarz korkuları minimize ediyorum. Peki, sen ne düşünüyorsun, ihanet korkusu ilişkilerinde nasıl bir rol oynuyor?👀💔
Cevap
29Cevap
Beni aldatamaz ama tabi herkes korkar ama ihanet edecek adam duruşundan belli olur
Yok olabilir alıştım zaten koymaz
Hayır korkmam. ihanet edene yol veririm sadece
ben aldatıldığımda zerre üzülmemiştim çünkü bekliyordum :D ilk günden beri vardı o düşünce kafamda demiştim bu mal aldatır kesin rahat duramaz diye :D :D
Kaybetmekten korkarım, yoksa aldatırsa kendi karakteri.
Bi söz vardır ya eden kendine eder diye bana bişey olmaz
Korkmam o kadar sherefsiz insanlarla karşılaştım ki artık yüreğim taşlaşmış
Bundan sonra herkesi " buda her b0ku yer" diye hayatıma alacam 😂
En büyük korkularımdan bir tanesi olabilir sırf bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum
Tabi ki çünkü ihanet gurur kırıcı, kalp kırıcı bunu yaşamak acı verir.
Zor bir durum tabiki kimse böyle bir duruma düşmek istemez.
hiç sevgilim olmadı ama olsa korkardım
yeşil gözlüyüm yağ oranım düşük kaslıyım 70 kiloyum sporcuyum kumralım yakışıklıyım ama sanırım boydan dolayı bakmıyorlar ben çok duygusalım bir de hemen bir insana bağlanırım cidden severim ama hiç beni isteyen kız olmadı sebebi ne acaba
Asıl ihanet eden korkmalı çünkü bu aşağılık olayı kendisi yapıyor. Herkes kendine yapar, yakışanı yapar. İhanete uğrayan üzülür, güveni kırılır. Ama olan ona olmaz emin olun.
En çok korktuğum şey. Heralde çok korktuğum için başıma da gelir
Hayır çünkü ben kendimden şüphe etmiyorum ihanete maruz kalırsam da bu beni sadece incitir. Sorumluluğu da sorunu da kendimde aramam.
Korkmuyorum güveniyorum ama yaparsada o kaybeder bir kalpte iki kişi olmaz zaten yapacağı varsa öyle de böylede yapar napak ölek mi acinizdan
Herkesin karakteri farklıdır benim karakterim sevdiğim kişiyi her şeyimle sevmektir ihaneti bana çok ama çok ağır gelir
hayir beni kaybbetmeyi göze almışsa bu onun problemi beni hak eetmiyor der daha iyilerine layıgım der gecerim
Yaşadım çok kötü
🥺🥺
Şahsen evet. Ama bana bu endişeyi yaratacak insan zaten hayatımda olmasın yani.
Korkmak derken bi tereddüt olabilir.. yaparsada eyw deriz
İhanetten değil de ihanet edebilecek potansiyeli olan insana aşık olmaktan korkarım..
Ben kimseye güvenmiyorum ki bana herkes ihanet edebilir ve beni herkes aldatabilir.😄😄
Ne korkucam aldatırsa kendi kaybeder
Hayır şaşırmıyorum hatta
Korkanın çocuğu olmaz
Ooo vurgunu yen bilir 😭😭😭
Hiçbir şeyden korkmam.
Korku kuşkuyu doğurur.
Herkes korkar diye düşünüyorum
eskiden korkardım sonra başıma geldi korkmayın
Herkes korkar ama boş kuruntu zarar verir
Alıştım artık
Çok korkarım. Bu yüzden ilişmem.
Evet korkarım. Daha önce yaşadım ve tırsıyorum.
Korkuyorum onun için sevgili yapmıyorum
Korkma değil güvenmeme sebebi var sanırım
@geceler_sessiz0606 aldatılmaktan korkuyorum dşyoruö
Kim korkmaz ki bundan
Sevgilim başkasıyla bir şey yaşıyorsa ihanet olarak görmem onun mutlu olması dilediği gibi yaşaması için ona destek olmam lazım aksine
Hayır bir insan bir şeyi yapacaksa yapar önüne geçemezsin bu yüzden korkmanın bir anlamı yok
Korkarım ve korktuğum başıma geldi cok götü bir durum
Sevgilim yok ama ihanetten korkardım heralde
Korkarım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın…
Yooo aynısını yaparim
Korkunun ecele faydası yoktur : ))
Iğrenç aşağılayıcı bir durum
Evet etik değil
Hayır.
Korkarım
Haliyle.
Evet
İliskide en cok korktuğum şey
korkmuyorum hayir
Evet
Herkes gibi. Ama öyle takıntı yapacak kadar değil.
Korkmam
Ay ben korkarım.😱
En korktuğum
3 kez aldatıldım. 🤷
Evet herkes gibi
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?