Aşk İlişkileri Kendinizden 15 /20yas büyük biriyle ciddi düşünür müsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kadınlar için sordum Kendinizden 15 /20yas büyük biriyle ciddi düşünür müsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Ben kendimden 10 yaş büyük kadınla ciddi düşünür sevgili olurum ama daha fazla yaş farkını istemem. 0 0 Yorumla
tanrınınkırbacı31 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Kafalar uyustuktan sonra yaş sadece bir sayidan ibarettir 1 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayır tabiki yanlış çok yanlış yanlışta ısrar etmem 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. eskiden olsa evet düsünürdüm ama simdi 57 yasında biriyle ciddi düsünmem heralde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 15-20'de çok değilmi kadın hadi 30 dan sonra olsa sorun olmazda 18 yaşında genç bir kız için en fazla 5 ya da 6 0 0 Yorumla
CrazyAbdulla Takip Et Xper 1 Yaş: 55 +1 yıl Bnce srn yk erkekler geç olgunlaşır tanışzlımmı 0 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır, asla düşünmem. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden seviyorsan olmaz mı 15yas büyük Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl 15 yaş çok fazla, tecrübesi senden kat be kat fazla. Sürekli seni yönlendirme ihtiyacı duyar veya sana göre dominant olur. Yetersizlik duymaya başlarsın Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kadın için sordun herald 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hayır istemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niyeee Yorumla helene1 +1 yıl Babammm yaşımda Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl hayir, sadece sohbet ederim. Duzgun sohbet. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yaş farkı çok fazla olmaz 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hayır, düşünmem. Birkaç yaş büyük olabilir. 0 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 10 yaş düşüğün ile olurum 0 0 Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Düşünmem 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aslaaaaa 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Yok ben korkarım. 0 0 Yorumla
garabet Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Olabilir neden 0 1 Yorumla garabet +1 yıl Ozman sadece kadınlara sorsaydın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben kendimden 10 yaş büyük kadınla ciddi düşünür sevgili olurum ama daha fazla yaş farkını istemem.
Kafalar uyustuktan sonra yaş sadece bir sayidan ibarettir
Hayır tabiki yanlış çok yanlış yanlışta ısrar etmem
eskiden olsa evet düsünürdüm ama simdi 57 yasında biriyle ciddi düsünmem heralde
15-20'de çok değilmi kadın hadi 30 dan sonra olsa sorun olmazda 18 yaşında genç bir kız için en fazla 5 ya da 6
Bnce srn yk erkekler geç olgunlaşır tanışzlımmı
Hayır, asla düşünmem.
Neden seviyorsan olmaz mı 15yas büyük
15 yaş çok fazla, tecrübesi senden kat be kat fazla. Sürekli seni yönlendirme ihtiyacı duyar veya sana göre dominant olur. Yetersizlik duymaya başlarsın
Kadın için sordun herald
Evet
Hayır istemem
Niyeee
Babammm yaşımda
hayir, sadece sohbet ederim. Duzgun sohbet.
Yaş farkı çok fazla olmaz
Abartı diye düşünüyorum
Hayır, düşünmem. Birkaç yaş büyük olabilir.
Seversem evet
Bu zevk arkadaşlığı olur ilerisi olamaz
10 yaş düşüğün ile olurum
Asla
Neden
Asla
Düşünmem
Aslaaaaa
Hayır
Yok ben korkarım.
Evlendim bile
Düşünür