- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılolunmaması lazım.
ilişkide taraflardan biri 25in altındaysa ve arada 10un üzerinde fark varsa o ilişki ilişki falan olmaz. beni çocuk gibi görüyor demişsin. tabi öyle görecek. çünkü her ne kadar olgunum da desen yaşın daha 20 bile değil karakterinin şekillenmesi lazım. gençsin ve tecrübesizsin bu 38 yaşındaki bir adamı yorar.
sen kendin düşün 30larında bir kadın olsan 20lik bir gence nasıl yaklaşırdın diye? yaş farkı olabilir ama hem 20 çok fazla, hem de senin yaşın fazla küçük önce kendini keşfetmen ilişkilerden hayattan neler beklediğini anlaman laızm bu da yaşıtın biriyle daha mümkün olur11 Yorumla- +1 yıl
oncelikle yorumun dorudur ama ayni zamanda dusunce olarak yanlis tarafida vardir herkesin bildige uzerine peygamber efendimiz (s. a. v) kendinden 15yas buyuk biriyle evlenmisti soyle itab ediyim askin yasi yoktu bilimsel olarak kimisi insan 20altinda olur olgun biri gibi davranir ayni zamanda insan 20ustunde olur ama hala ergen hareklerinde bulunur insan olgunlasmanin yasi yoktur ve bu yondende insanin hayatinin ilerledigi gibi kalpteki nasihatin dinlenmesi gibi birinin vermis oldugu nasihattan iyidir yanlis yolu bu yonden dogru yola devredebilirsin yoluna kendin bulabillirsin ozelikle kucuk yastaki kiz karsisindaki cinsin kendinden buyuk olan kisinin halini tavrini huyunu kabulenip anliyabiliyorsa bu onun icin olmazi olura cevir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 8 yaş büyük biriyle birliktelik yaşadım zaten kıssada sürdü. onların amaçlarının sadece seks olduğunu yaşayıp görmek istemiyorsan şimdiden olmamasını söyle. Ama biliyorum hoşlanıyorsan zor bu. sonradan canını yakmaktansa şimdiden yol ver. onlar bazı şeyleri aşmışlar ve hayatları istekleri farklı.. senin benim daha pişmemiz gerek onların bizi yanında dolaştırabilmeleri için.
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir insan değil. Zaten benimle birlikte olmakta istemiyor..
Cevap sahibi+1 yılbak ben bu yollardan geçtiğim için seni uyarıyorum. bana da yemin etti annesinin babasının üzerine öyle bir isteğinin olmadığına ama sonuç açık ve net cinsellik istiyor birliktelik istiyor hareketleriyle ortaya koydu. süslü laflarla sadece kandırmaya tuzağa düşürmeye çalışıyorlar dikkat et.
Hacı yaşadığın durum ergenlikten dolayı ergenliği çoktan geçtım deme bazı kişilerde ergenlık 22 ye kadar sürdüğü oluyomuş bu banada arasıra oluyo çoğu kişidede olur mesela sanada oluyodur büyük ihtimal otobüste minibuste falan giderken boyle kendın baya büyük yaşta olan bayanlarla göz geliyosundur veya bakışıyosundur sonrada ardından aşık oluyo gibi bişey olur bu dediğim örnekti ama dediğin olay imkansız gibi birşey hadı senın yaşın 25 onun yaşı 40 olsa neyse dicem ama sen daha olgunluğa ermemişsin o kadın seni nasıl çocuk görmesin
12 Yorumla- +1 yıl
En kötü yanı görünüşünde çocuk gibi. Boyum fiziğim vs. eskiden geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı.
gerçekten hoşlanmışsam gerçekten anlaşıyorsak neden olmasın. bence aşkın yaşı olmamalı. tamamen içinden geldiği gibi hissettiğin gibi yaşamalı insan aşkı. o yüzden yaş bir takıntıdan başka bişey değil bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılŞu an 43 yaşındayım erkeğim ve sevgilim 21 yaşında. Bence her şey harika. Haftada 3-4 gün deliler gibi sevişiyor, birbirimize sarılıp uyuyor, bağıra bağıra şarkılar söylüyor, harikada eğleniyoruz. Kafalar uyuştuktan sonra, bir birine saygıda kusur etmedikten sonra neden olmasın ki’nin en büyük örneğiyim. Bu arada aramızda çıkar ilişkisi de yok öyle maddi. Onun da durumu iyi, benin de. Ayrı evlerde yaşıyoruz, tüm gün beraberken gece sabahlara dek mesajlaşıyoruz. Benim için çok değerli ve asla incitmeyeceğim biri. Aynı şekilde o’da bana bunu hissettiriyor. Ayrıca yok tabi süt gibi kız bulmuşsun, tabi iyi hissedeceksin eleştirilerine karşıyım. Dediğim gibi kafam uyuşur, mutlu hissederim kendimden daha yaşlı biri ile de beraber olabilirim. Huzur ve mutluluk çok güzel bir şey. Birde sadakat varsa o ilişki de gerisi bomboş. Seni seviyorum aşkım :o)
00 Yorumla
+1 yılBir bayan olarak söylemek gerekirse, en fazla 6-7 yaş bence. Yani 30 yaşına geldiğini düşün. O 50 olacak ve yanında cidden bir abi gibi duracak. Bence böyle bir ilişkiye sıcak bakmamalisin.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.
+1 yılBildigim kadari ile psikologlar demksti sanirim evlilikkte ve askta 10 yas fazlalik olursa bu iyi bjrsey degilmis. Zararlari neler tam bilgim yok ama oyle duymustum
00 YorumlaNormalde seven birisi elektrik alıyorsa hoşlanır. Burdaki kızların çoğu olmaz demiş ama şarkıcı keremcem de 40 küsür yaşında. Eminim burdaki kızların cogu o adama verir tereddütsüz. Zaten adamın hayran kitlesi 15- 20 yaş arası kızlar grubu.
10 Yorumla20 yas çok olmaz çok carpık bir durumdur sen sevmiyor o kişiye sadece hayranlık duyuyorsundue o yüzden sakın kendini ziyan etme en fazla sana 25 patlar üstü hiçte iyi değil benden demesi
02 Yorumla- +1 yıl
Hayranlık duyduğum doğru. Çünkü herzaman önplanda. Onunlayken herkez bizim etrafımızda oluyor.. Ama ben bundan fazlasını hissediyorum ona karşı.
bence yaş arkı olmalı ama çocuğu yaşında olmasına sıcak bakmıyorum. normal hatta var tanıdığım
kader kısmet...00 Yorumla
+1 yılSıkıntı olabilir doğrudur ama illa sıkıntı olcak diye birşey yok
01 Yorumla- +1 yıl
Uzun bir ilişkimiz olmaz ama
Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Buradaki kızlar çok yokluk çekiyor sanırım moruklara kalıyor. Yaşıtlarınız bakmıyor mu..
Ya da aptalsınız. (Gerçi bu her kadının temel özelliği)00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam yaş tanımazdım açıkçası. Kırklarında biri olacak ama sevdiğim kadın da erken yaşlanmış biri olmaz yani. Seviyosam tabi ki olurdum
00 Yorumlaşu an 21 yaşında olduğuma göre 40 küsür falan oluyor. değmeyecek ilişki türdür.
02 Yorumla- +1 yıl
38 sanırım. Ama ilişkinizin bir grleceği olamaz galiba :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama 18 yaşındasın daha tatlım neler görüceksin okulun bitsin sonra bir sürü kişi çıkıcak karşına aranızda birşey olsa bile kuşak farkı var anlaşamazsınız zaten çocuk gibi görüyormuş sende abi gözüyle bak:):)
00 Yorumla
+1 yılBeyin. dll bulunamadı..
Üvey baba mi edinmeye calisiyorsun..00 YorumlaHayir olmam ve mutlu olmaniz da ck zor
Bn hic ugrasmazdim bile00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu çekincelerin içineyim aramızda 7-8 yaş var şu an canım çok sıkkın bırakmak istiyorum sevmiştim de aslında ama beni çok yıprattı
06 Yorumla- +1 yıl
7-8 yaş yine iyi bizim aramızda 20 yaş var
Cevap sahibi+1 yılçok zor eğlenmesi güldüğün şeylere gülmemesi ne bileyim dışardan olur gibi ama olmuyor nesil farkı zorlaştırıyor
- +1 yıl
İyi anlaşıyoruz ama beni çocuksu görüyor. Yanında başka biri olduğunda (28-29) yaşlarında bir kadın beni görmüyor bile zaten..
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle görüyorlar bende de aynı şeyler oluyor zaten şu an ayrılmanın eşiğindeyim zamanla tükeniyorsun dilerim sende olmaz ne kadardır berabersiniz
- +1 yıl
Beraber değiliz. Karışık işte.. Arkadaş gibiyi ama samimi davranıyor. Bazen görmezden geliyor utanıyor benden..
Cevap sahibi+1 yılYaş farkı çok bende ki az belki ama dediğin gibi sorun bu yaştan dolayı çekingenlik
zamanla moral bozucu olabilir önceleri takılmadığın herşey sonraları rahatsız ediyor
aşkın yaşı yoktur. yaşadım biliyorum. olabilir belli olmaz. benimki biraz sorunlu oldu baştan çünkü kabullenemedim. Ama duygularıma yenik düştüm ama iş işten geçmişti. Akıllı ol ama.
00 YorumlaAnnen baban yaşında farkında mısın ben kabul edemem şahsen gerisi sana kalmış
02 Yorumla- +1 yıl
Beni istemeyen o.
+1 yılaranızda olmaını istediğin şey ile alakalı bir durum.
04 Yorumla- +1 yıl
İlişkimiz olmasını istiyorum. Sevgili gibi... Ama imkansız gibi bir şey sanırım
- +1 yıl
aradaki kuşak farkı yüzünden olmaz gibime geliyor. sana çocuk gözüyle bakacaktır ( adam gibi adamsa )
yok seğil ise kullanmaya kalkacaktır - +1 yıl
O gözle bakıyor zaten. Ozaman niye ilgileniyor?
- +1 yıl
genç bir bayan ondan hoşlanıyor
macera arıyor kendisine
wow 38 yaşında mı yaşamın sonlarına doğru yol almış en nefret ettiğim aradaki yaşın fazla olması hayyata hoşlanmadım hoşlanmamda tavsiyede etmiyorum kendi seviyendikilere bak :)
00 YorumlaSeviyor musun? İnanmıyor musun seni mutlu edecegıne? O zaman git peşinden ama içinde kurt varsa olduğun yerde kal..
03 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum.. Bana yakın davranıyor ama beni çocuk gibi görüyor. Yanında öyle kalıyorum.
- +1 yıl
Beni istemeyen o. Eğer çıkma gibi bir şey teklif etse tereddüt etmeden kabul ederdim..
10 yaş büyük 2 kişiyle çıktım 3. sü olacaktı kız arkadaşım var diye şeytana uymak istemedim... sonra ne oldu kız arkadaşım çekti gitti
00 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı olmazda one l*n öyle adam 21 yaşında gencliğinde karı kıza cakıyorken sen meme emiyodun yapmayın böyle şeyler ya.
10 YorumlaO kadar yas buyuk biri benm icin sadece amca olabilir :))
01 Yorumla- +1 yıl
38 yaşında..
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam bıraz karakterszse olur tabı. ama hos degıl ya baban yasında adam sonucta. ben 5 yası bıle cok buluyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben yas farkı sevmıyorum cok olgunlasmasına gerek yok beraber buyuruz dusuncesındeym ondan oturu
Kesinlikle hayır yanımda yürürken de tanımayan bir babam sanır 20 yaş çok fazla.
00 Yorumlakendımden 20 yaş buyuk kadın anane olacak kıvamdakı kadındır onunla nasıl bır ılıskı olabılırkı el opmek dısında.
01 Yorumla- +1 yıl
Hay allahım :DD
Gizli Üye(36-45)+1 yılolurum tabi niye çekineyim çekinecek bişi yok ortada bence
15 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi
Cevap sahibi+1 yıltabikide ya niye olmasın çekincek ne var bunda anlayamıyorum insanları bende olgun bayanlardan hoşlanıyorum
- +1 yıl
Ben yanında çocuk gibi kalıyorum. Bir ortama girdiğimizde de tüm gözler üzerimizde oluyor..
Cevap sahibi+1 yıltakılma böyle şeylere
Cevap sahibi+1 yılanı yaşa sadece
+1 yıl47 yaşındakı bır adamla ne paylaşabılırım. amca derım ben.
00 YorumlaCok samimi olarak söylüyorum sacmalama adam bildigin pedofoli uzaklaş kardesim delimisin
00 YorumlaGenelde parası için 20 yaş büyük kadınlarla birlikte olunuyor. :)
00 YorumlaKendimden tam 11 yaş büyük biriyle birlikte oldum ama fazla yürümedi ;/
02 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Aranızda birşey olması için filmde rol yapmanız gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenden yirmi yaş büyük olanlar üçer beşer torunu var. sence olur muyum
00 Yorumla
+1 yılEvet birlikte olurum. Ah şu ön yargılar, işin zor
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Aşkın yaşı yok sonuçta..
Bence cok yas farkı var.
01 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Midem kaldirmaz o kadar farki
00 YorumlaYok artık babamdan 5 yaş kücük :S
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum bence yavaştan uzaklaş
02 Yorumla- +1 yıl
Ben yakınlaşmaya çalışıyorum ama o benden uzaklaşıyor.
- +1 yıl
Bence en mantıklısını yapıyo aradaki fark çok fazla
Kafa dengine gore biriyse neden olmasin.
10 Yorumla
+1 yılYok ya cok fazla oylesi de
00 YorumlaBabanla ayni yasta herhalde
00 YorumlaKendimden 20 yas buyuk birinden hoslanmam
01 YorumlaSen daha çocuksun zaten
01 Yorumla- +1 yıl
19 yaşındayım.
+1 yılOha yani annemle benim aramda 20 yas var lan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılben 18 olsam belki :)
10 Yorumla Baba kız takılırsınız işte :))
00 Yorumlahoşalnrsam kesin brlkte olrm..
01 Yorumla- +1 yıl
Beni çocuk gibi görüyor.. Zaten yanına yakıştıramadığını söyledi, şaka maksatlı söyledi ama söyledi yani..
+1 yılolmam 48 yasındaki karıyı nabim
00 Yorumlaçekinirim ama affetmem
00 Yorumla
+1 yılsacma ilersi için düşün biraz
02 Yorumla- +1 yıl
Gelecek olmaz.
- +1 yıl
boşver o zaman en iyisine karar ver
+1 yılhayır. bilakis küçük isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte olurum belki ama birlikte görünmem :D
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuşluğum var ama tabii gizli yürüttük..
00 YorumlaHayır.
00 Yorumlahayır tabiki
00 YorumlaSacmalama
01 Yorumla- +1 yıl
Çok hoşlanıyorum. Unutmaya çalıştım ama olmuyor...
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yaş olmaz en fazla 3 yaş
00 YorumlaOlmam.
00 Yorumla
+1 yılAbartmayın !
00 Yorumla20 biraz fazla gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum, ailemde izin vermez zaten.. Ama hoşlanıyorum işte..
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne