Neden canimi yakan birine hala cok asigim?

benim agzima sicmasina ragmen hastanelik etmesine ragmen kufurler saydirmasina asagilamasina ragmen hala onu cok seviyorum ayrildik baska kizlarla videolar atti en yakin arkadasimla flortlesti ama olmuyor bi bucuk sene gecti ne zaman unutucam ben canim yaniyor onun kufurlerine cevap veremiyorum cunku onu kaybederim diye korkuyorum sirf onla bulusmak icin bedenimi kullandirtiyorum cunku baska hicbi sekilde bulusamayiz ben hala onu cok seviyoken o niye beni sevmiyor iyi niyetimi suistimal ediyo
Güncellemeler
+1 yıl
buarada bedenimi kullandirtiyorum derken akliniza kotu seyler gelmesi normal fakat o derece ilerisi degil lutfen yanlis anlamayin beni yemin ederim isteyerek yapmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
ve hep karsima narsist insanlar cikiyor uc senedir bu boyle devam ediyor kurtulusum yok gibi gozukuyor artik gercekten dayanamiyorum icim icimi yiyo gibi hayatimi mahvediyolar ve hicbi sey olmamis gibi gidiyolar kabeye gittim ve ilk duam insallah yasattiklarini yasarlar oldu iyi niyetimi aaf duygularimi kullanip gidiyolar ve ben buna izin veriyorum neden boyleyim
Neden canimi yakan birine hala cok asigim?