Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ben Hatay o Gaziantep her hafta sonu yanıma geliyordu görüşüyorduk o kadar yolu çekiyordu ve düşük maaşla çalıştığı halde bazen iş çıkışı yanıma geliyordu en son pazar günü görüştük birden telegram hesabına girip baktım ve bır escor. ta fiyat bebişim yazmis kadın da sanal şov fiyatlarını yazmış görünce donup kaldım ağlamaya başladım ağzıma gelen her şeyi söyledim kendi emeğine de mi acimiyosun birbirimizi seviyoruz sanıyordum neden öyle yaptın dedim hiçbir şeye cevap veremedi kendine aptalım ben ma. lim deyip durdu sonra eve bıraktı pazar gununden beri affetmem için ve bı daha yapmayacağına dair mesaj yazıyor onu seviyorum ama böyle bir şey de affedilmez gerçekten gözlerim doluyor durup dururken ben ne yapacağım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkeklerin çoğu maalesef bir tane düzgün bir kız, birde seks için birilerini yapıyorlar. Ben öyle şeyleri sevmiyorum iğrenç
O kadar canım yanıyor ki şu an ve özlüyorum ki
Öyle bir erkekle yürümez. Kalbin kırılır sürekli
Evet ve hep şüphe içinde kalacağım biliyorum özleme hissi geçmiyor canım yaniyo
Benimde başka erkeğe giden bir eski sevgilim var ve onda aklım kalıyor zaman zaman. Bilmiyorum başkasına gittiğini, hatta ne haltlar yaptığını ama gönül farklı bir şey işte. Kullanılmamak için bırakmak gerekiyor üzülsek bile
AP. tal yerine koyulmusum zaten seviyorum diyen biri bunu yapabilir mi
Yapamaz
Evet ben yapamam mesela 🥹ona saygısızlık olmasın diye normal erkek arkadaşlarıma bile samimi davranmiyordum ya
Evet ama o da senle olup birde seks için başka kadınlarla birlikte oluyor maalesef. Bana gelen kızlarda başka erkeklerle seks yapıyor, benle öylesine konuşuyor sevgili olduğumuz halde. Böyle olunca sürekli aşka olan inancımı kaybettim, kendimi işe verdim bu yüzden. Bir gün iyi bir kariyerim olursa belki o zaman birisi olur. Hayatımda spor sağlık ve işi düzene sokmaya çalışıyorum. Aşkla uğraşarak boşa zaman kaybetmişim yıllarca
Birlikte olmak değil de sanal. olarak şov video canlı şov yani ama bu da iğrenç su an sürekli son görülmesine bakıp duruyorum delirecegim ya
Bugün canlı şov izler, yarın bir gün öyle bir kadınla birlikte olur
Olur olabilecek kapasitede artık onu gördüm ama hiç beklemiyordum yani gercekten
Bende eski sevgilimden beklemiyordum. 4 senelik hemde
Çok zor 🥹
Evet
Düşük gelirli ise bence makarasına yapmıştır belki.
Düşük ya çok düşük buraya gelmek için bile ayda beş falan harcıyordu bsey kalmıyordu ona nasıl ya nasıl aklım almıyor insan kendi emeğine acır ya
Elim düşündüğüm gibidir.
Yok ya makarasina böyle bsey yapilmaz
Makarasına ya da meraktandır.
Şu an yazmış ben sana aşığım lütfen beni affet diye yahu aşık olan biri bunu mu yapar ya aklım almiyo
Boş bir anına gelmiştir. Umarım iyi niyetlidir.
Güvenim kalmadı sadece seviyorum 🥹🥹
İlişki boyutunuzu bilmediğim için böyle yorum yapıyorum.
bilemedim zor bir durum. ancak ağlayarak çözemezsin. kafanı topla önce
Bırakıp yoluna bakacaksın, midesi nasıl alıyor acaba
Haklısın öyle yapmam gerekiyo ama iradesizim sanırım özlüyoruum
Engelle, sil başka çaren yok. Onunla oldukça bunlar hep aklına gelecek. Senjnle cinsellik yaşıyor muydu
Yok normal sevgilinin yaptığı şeyler bizimki yani sarılma öpme o kadar
İyi bari, bazıları herseyi yapıyor yine de yaranamıyor. İlişkide güven önemli sizde de kalmamış dolayısıyla aşk herseyj kabul eder ama aldatma hariç
Ben böyle bir şeyi kabul edecek bir kadın da değilim su an kendime o kadar çok şaşırıyorum ki böyle biriyle neden hala konuşma isteğim var diye
O duygusal olarak bosluktasin ondan, yaslanacak bir omuz arıyorsun
Olabilir ve hep son görülmesine girip bakıyorum sürekli girmeye başladı ama bana da yazmiyo 🥹🥹
Dediğim gibi kesip atmak en iyisi
Elimden geleni yapacagim🥹
İnşallah
Yazmak istersen beğeniyorum sorunu
Yanına gelince sevisiyor muydunuz