Daha önce seni seviyorum diyip duruyordu ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım ben seni , duygusal boşluktasın dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşlukta değilim dedi. Aramız o gün açıldı. Aradan 7 ay geçti. Geçen hafta ses kaydı atmış. Mesaj bu.
Mesaj atmayacaktım sana ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, çok değer verdiğim bir arkadaşımsın , ama dahası da var. Ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran. Yıllardır itiraf etmek istedim, hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze daha güzel bir ortamda söylemek isterdim gelmedin, böyle yapmak istemezdim bu itirafı, bir kahve içmeye gelirsen sana ayrıntılı yapacağım çok itirafım var daha.
Bu mesajdan bir kaç gün sonra istediği itirafı benden alamadığı için bana biliyorum kendine bile itiraf etmemişsin henüz, kendini farkedince de benden yine kaçacaksın ama bana geleceksin bir gün sen, biliyorum , bekliyorum ben seni hiç sorun değil yazmış.
Bir kaç gün sonra da bana ben senden çok etkileniyorum, aşırı yükseliyorum , arkadaşça davranamıyorum ben artık, benden uzak dur demiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ters psikoloji uygular
Tamam uzak dururum ben senden dedim, işe yaramadı o zaman bende
İkisi de
Uzak dur dersem geliri deniyor yani
Ne deniyor anlamadım orayı
Ben uzak dur dersem o gelir bu sefer bana diye mi deniyor
Yok ya uzak dur gidecek kadar da hafizan vardir heralde
Nasıl yani
Uzak dur diyorsa uzak dur mu? Sen beni kaldıramazsın dedi bir de. Onun öncesinde kaç kere sevdiğini hoşlandığını da itiraf etti. Masum olduğumu farkettiği için uzak dur diyor olabilir mi
Senin yaklaş8min ne mesela belli bir zaman gectikten sonra tamam hadi konuşalim edelim iş ilerlesin ciddi bi yola girsin dermisin. Sevdigi hoşlandığını söylesin ama bu geçici mi bir de bu da önemli söylediği gibi davranacak mi. Olabilir masum luk taki kastin ne mesela.
Daha önce seni seviyorum diyip duruyordu ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım ben seni , duygusal boşluktasın dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşlukta değilim dedi. Aramız o gün açıldı. Aradan 7 ay geçti. Geçen hafta ses kaydı atmış. Mesaj bu.
Mesaj atmayacaktım sana ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, çok değer verdiğim bir arkadaşımsın , ama dahası da var. Ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran. Yıllardır itiraf etmek istedim, hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze daha güzel bir ortamda söylemek isterdim gelmedin, böyle yapmak istemezdim bu itirafı, bir kahve içmeye gelirsen sana ayrıntılı yapacağım çok itirafım var daha.
Bu mesajdan bir kaç gün sonra istediği itirafı benden alamadığı için bana biliyorum kendine bile itiraf etmemişsin henüz, kendini farkedince de benden yine kaçacaksın ama bana geleceksin bir gün sen, biliyorum , bekliyorum ben seni hiç sorun değil yazmış.
Bir kaç gün sonra da bana ben senden çok etkileniyorum, aşırı yükseliyorum , arkadaşça davranamıyorum ben artık, benden uzak dur demiş.
Burayı anladım da senin düşüncen ne arkadas olarak kalmak mı sen de diyor ya kendine itiraf etmemişsin bu itirafı yaparsmısın onu soruyorum.
Senle ya da sensiz bundan sonra benim mutlu olma olasılığım yok dedim ben buna. Bu itiraf değil mi sizce?
Madem istemiyorsun arkadaş olarak görüyorsun, benim arkadaşlığım çok mu kıymetli neden yazıyorsun yazma o zaman bana dedi. Bende yapabilsem yapamadım dedim. Bunlar itiraf bence
Ooooo belliki üstü kapalı anlamiyor. direkt yaz sen de rahat et oda etsin. Ya ben anlamiyorum seviyosan seviyorum de niye zorlastiriyonuz yaa
Bence anladı , ondan uzak dur dedi, belki o tensel bir şey istiyor ama bende duygusal bir şey olduğunu görünce demiş olabilir mi bunu? ya da nasıl olsa duygusu var gelsin artık diye
Tensel olabilir, sen bu durumdan sıcak bakmadıysan dedigin mantıklı.
Dediği şu ben senden çok etkileniyorum, çok yükseliyorum, artık arkadaşça davranamam daha fazla, nasıl biri olduğumu da biliyorsun, benden uzak dur , sen beni kaldıramazsın dedi. Ne demek bu ben seni üzerim mi demek istiyorsun dedim. Ben seni neden üzeyim sen kendin her şeyin içine edersin dedi
Direkt cinsel temas istiyor, eee çokmu capkın arkadaş görüyormusun peki
Madem sende de duygu var , direk yatalım muhabbeti demi bu. Bende tamam uzak dururum ben senden dedim
Çapkın bence o yüzden güvenmiyorum ben sana dedim biliyorum dedi
Doğru demişsin yani niyet ciddiyse hakikaten eş istiyorsa evlilik gözüyle bakacaksa bu tutum hıyarlık. Zaten evlendikten sonra yaşanacak bir durum bu. Sen taviz verme
Hımm uzak dur ve uzak tut kendinden,
Bir de senin niyetin farklı gibi geliyor bana dedim, ben seni yıllardır tanıyorum, yatıp kalkacak birini istesem çağırdığım anda gece gündüz bana koşacak birini isterim, sen kahve içmeye bile gelmedin , ne alaka dedi.
Sileyim demi artık numarasını, kandırmak için seviyor gibi yaptı , Allahtan erken farkettim
Fena taş atmışsın
Hiç gerek yok emgelle her yerden
Kötü mü olmuş niyetini anladığımı belli etmem
Niye kötü olsun sen zararlı çıkacaktın, ona kötü olmuş boş ver.
Amacını anladım diye mi? Ama o da benim boş olmadığımı duygum olduğunu biliyor artık
Evet , duygun var tamam anladı o da kullan at yaparsa nolcak bak burada her türlü üzülecek olan sensin nedeni çaplınlığı senle bir duygusal bağ olustu neyse nasıl davranacak sana flört gibimi sevgili gibi mi es gibi mi çapkin olan biri ciddi iliskide patlar dediği dogru onun sen bunu kaldıramazsın
Beni kendisinden koruyor o zaman, dokunmadan cinsel temas istemeden beraber olamayacağını bildiği için
Bi yer de evet, daha sakin ve düzgün bir kişi çıkar karşına
Benim sevdiğimi anladığı için iki gün sonra aşık rolü ile gelir mi sizce bu tekrar
Böyle geldi dedin daha önce tekrar gelirmi bilemem ama takıntı yaparsa gelir, sen nasıl bir tepki vereceksin peki öyle gelirse.
Ben buna alkolü tümden bırakmayı düşünüp düşünmediğini, hayatını düzene sokmakla ilgili içinde dış baskı olmadan bir istek hedef olup olmadığını sordum. Ben alkolik değilim arada içiyorum, sigarayı bırakabilirim ama alkol ile ilgili öyle bir isteğim yok dedi. Bende ne kadar kaliteli bir insan olursa olsun ben alkol alan bir insana tam anlamı ile saygı duyamıyorum , kadın erkek arasındaki ilişkide en önemli olan saygıdır dedim. Sen bana bunları niye soruyorsun dedi. Merak ediyorum sadece dedim. Üniversitede bir dönem namazımı hiç kaçırmıyordum sonradan bıraktım namazı orucu, ilerde bana iyi geldiğini hissedersem yaparım ama hiç bir şey için söz veremem dedi. Bende iç dinamik olarak dış baskı olmadan hislerini sordum dedim. Yani bence benim ne istediğimi anladı, kendi ne istediğini ölçtü tarttı, bir arkadaşlığımız dostluğumuz var. Beklentilerimiz uyuşmadığı için bende bana uzak dur benden dedi. Bir kaç ay sonra gelirse benim bu beklediklerimi yapmış olarak ya da yapmış gibi rol yaparak gelebilir gibi geliyor. Ya da ben onun istediği şekilde gideyim diye rest çekti. Kaç yıldır ilk kez bana uzak dur dedi, kendi hep peşimde
Hımm, bak iste demin de bahsettim bu beyefendiyle yol yürünemez senin açından anladığım kadarıyla sen dini vecibelerini eksilik olur insaniz ama tamam eden birisin dogrumu bu tahminim.
Bu haldeysen zaten sen bunla yapmamalın rol yaparsa diyosun ki yapmış sana insan nasıl yaşiyorsa öyle devam eder istisna yokmu peki hiç elbette hidayet gelir 360 derece dönen cok kisi gördüm ama bu özveriyi yapmaya gayretli istekli kişilerde oldu. Sen zaten onun istedigi biri olma kendin taviz verme yasantından davranışlarından
Şu an çok acı çekiyorum, kaç yıldır peşimde, dedim de ben dindar insanım görüyorsun biliyorsun. Kapalı fantezisi mi yaptı ne yaptı bilmiyorum. 3-4 gündür çok acı çekiyorum, üzüntüden hastalandım resmen. Kaç yıldır ilk kez kendimi açık ettim. Adam eskiden seviyorum hoşlanıyorum diyordu. Benim boş olmadığımı anlayınca yükseliyorum etkileniyorum istiyoruma döndürdü. Nasıl olsa duygusu var artık reddedemez kafasına mı girdi naptı bilmiyorum. Ben değişmem zaten değişemem. O da değişmek istemiyor ki uzak dur dedi. Önce ne istersen senin dediğin gibi olsun dikkat ederim, sen de hemen sinirlenip yakıp yıkma fevri davranma bir hata yapınca demişti. Ama hatadan kastı hep bu tarz yaklaşım, yoksa ben ota çöpe kızan biri değilim. Bu hafta biz bir anda fazla samimi olduk, her gün mesaj ses kaydı atmaya başladık , yaklaşımımı garanti görüp şansını mu denedi ne yaptı anlamadım
Tamamiyle anlattığin gibi, cepte gördü dönemez vs. Ama hesabı çarşıya uymadı, bu duruma elbet üzüldün üzülme diyemem sana bir gönül yıkımı. Sen bir şey kaybetmedin sadece duygunu hiçe sayan bir karakter eskigi tecrübe say bunu. Allah jayirli bir murad nasip eder
O üzülmemiştir ama demi, sadece bozuldu elde edemedim yine diye
Üzülmemistir ama senin gönlünü kırdığı icin ve bu hali sana yaşattığı için de pişmanlık duymas8 gerek ömrü boyunca vicdanen rahat olamaz