Hoşlandığını itiraf eden eski iş arkadaşım ters psikoloji mi uyguladı?

Daha önce seni seviyorum diyip duruyordu ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım ben seni , duygusal boşluktasın dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşlukta değilim dedi. Aramız o gün açıldı. Aradan 7 ay geçti. Geçen hafta ses kaydı atmış. Mesaj bu.

Mesaj atmayacaktım sana ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, çok değer verdiğim bir arkadaşımsın , ama dahası da var. Ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran. Yıllardır itiraf etmek istedim, hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze daha güzel bir ortamda söylemek isterdim gelmedin, böyle yapmak istemezdim bu itirafı, bir kahve içmeye gelirsen sana ayrıntılı yapacağım çok itirafım var daha.

Bu mesajdan bir kaç gün sonra istediği itirafı benden alamadığı için bana biliyorum kendine bile itiraf etmemişsin henüz, kendini farkedince de benden yine kaçacaksın ama bana geleceksin bir gün sen, biliyorum , bekliyorum ben seni hiç sorun değil yazmış.

Bir kaç gün sonra da bana ben senden çok etkileniyorum, aşırı yükseliyorum , arkadaşça davranamıyorum ben artık, benden uzak dur demiş.

Nasıl davranacağını şaşırmış
Ters psikolojiyi deniyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Haydi bakalım bu garibana bir yardım
Hoşlandığını itiraf eden eski iş arkadaşım ters psikoloji mi uyguladı?