Psikolojinizi yerle bir eden biri oldu mu? Anlatır mısınız?

Psikolojinizi yerle bir eden biri oldu mu? Anlatır mısınız?

Evet. Evlenme düşünürken hem işimden oldum , hem evlilik düşünmüyorum artık , hem de evlilik için yıllarca biriktirdiğim parayı harcadım. Yani 0 oldum. İnsan sevince kendini kaybedermiş. Ben kendi varlığımı bile hatırlamayacak kadar çok sevmiştim. Şimdi , sevmeye tevbeliyim.
Evet oldu Ama birçok şeyin fırsatını da ben verdim aslında hayatımızı mahveden insanlara her zaman fırsatın en büyüğünü biz veriyoruz ondan sonra da çevremizdeki insanların davranışlarına kızıyoruz, bazen değer verirken gördüğün değer kadar değer verirsen kendi değerini anlarsın ve daha az üzülürsün en azından ben böyle düşünüyorum.
En iyi cevap için teşekkürler
Rica ederim. Cevapların çok güzel 🤗☺️
Mesajlaşma istemediğim için geri dönüş yapmadım.. Fucenmeme değil, kadın - erkek farketmez kimse ile sosyal medyadan konuşmama, tanışmama kararım almıştım. Eğer mesajlaşma olmayacaksa elbette geri takip yaparım. Düşünce tarzınızı çok sevdim.. sorularınıza gelmek beni mutlu eder
Merak etmeyin isterseniz elbette illa ki konuşmak zorunda değilsiniz
Geri takip ettim. Evet konuşma istemiyorum özelden. Dediğim gibi kadın - erkek farketmiyor. Sanaldan konuşmama kararım
Sorun Yok merak etmeyin sadece bir şey sordum
Oldu. 7 senelik ilişkimde evlenmeye 6 gün kala aldatıldığımı öğrendim. Hayaller iptal
Öyle. Konuşmak istiyor insan, kime neyi nasıl anlatıcam diyerek susuyorsun. Kimse sınanmadığı bir acıyı anlamıyor cidden. Bir anda rutinlerin değişiyor, nefes alınmıyor, yemek yenmiyor su bile takılıp kalıyor bazı geceler hiç uyutmuyor. Gözünde yaş kalmıyor insanın bi yerden sonra ağlayayım rahatlayayım istiyorsun ağlayamıyorsun. Hevesle hayallerle alınan her şey gözüne iğrenç geliyor, hesap sormak, anlatmak istiyorsun anlayacak olsa zaten yapmazdı diyerek vazgeçiyorsun. Kendi kendine çirkin görünüyor insan paranoyaklaşıyor. Çok acı cidden.
Allah belasını versin böyle insanların ya. İstemiyosan insan gibi söyle ne gerek var acı çektirmeye
Cevap
7Cevap
Gozyaslarim yagmur oldu bana bu hayatta onada aldigi nefes haram olsun cesedini toprak kabul etm4sin
iziin vermedim hiç ona
Yok canim kimin haddine
O kim kopek :)
Olmuştu. Anlatmaya gerek yok bence
Sevgili yapmak ve OKB.
O kadar da zayıf değilim be :D :D
Oldu ama anlatamam
Olmuştu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?