Şoktayım ne yapacam?

3 gündür konuştuğum bi kız var ilk başta kendini göstermekten çekindi ilk günü arama ile geçirdik 2 gün fotoğraf attı 22 yaşındayım dedi harbiden de hiç yaşını göstermiyor 30 yaşında çıktı üstüne dedi abim var abim boşandı kızına ben annem abim bakıyorum dedi iyi dedim az önce bazı şakalar yaparsam felan nasıl diye sordum dedim hani ilerde bunun şakasını yaparsam hani hoşuna gitmez vs dedi normal orta şeker dedi ileri gitmeyecek şekilde neyse dedim sen benden çok büyük çıktın sorun olur bu bize ayrıldık aradan 30 dk sonra aradı dedi ben evliyim o çocukta benim kızım erkeklerin ilgisi benim hoşuma gidiyor normalde bir çok erkekle 1 saat konuşur dalga geçer engellerdim oyundan ondan sonra resmimi ekledim kadın evli çocuklu bana aşık oldu bende hoşlanıyorum şok geçirdim hala onun etkisindeyim konuşmaya devam edersem kan davasına namus davasına kadar gider korkuyorum şehirler çok uzak kadın her türlü önlemi alıyor ve diyo kocam çok ilgisiz bana karşı ilgisiz kaldığım için bunu yapmak zorundayım kafa kalmadı bende zaten akıl sağlığım yerinde değil psikolojik olarak sinir intihar vs bu durumlarım vardı bu 3 günde bana aşırı iyi geldi kafayı şimdi dipten yiyecem ne yapayım deneyimliler konuşsun
Şoktayım ne yapacam?