Şaşırdım kaldım ne yapayım ben şimdi?

2senedir duzenli giden bir ilişkim vardı Şu an kendisi 1senedir doguda gorev yapıyor bana cok duskundu benim kavgada ne soyluycegimi bile bilirdi bu yaz nişan dusunuyorduk hersey guzel gidiyordu aileler tanıstı etti birden subat ayında kavga cıktı bende ayrılalım ozaman dedim oda tamam ben senin herzaman arkandayım felan dedi hani dur sacamalama ne diyon sen felan demedi biz bi sure ileşimsiz kaldık ben bi konu yuzunden aramak zorunda kaldım aradıgımda ise kendimi tutamayıp instadan ekledigin o kızlar ne dedim oda amacaıma ulasmısım kıskanc seni felan dedi 24nisan dogum gunumdu bana gül gondermiş keskeler gecmişi geri getirmiyor felan diye guzel anlamlı birseyler yazmıs hani bende artık okadar doldumki cunku bır kız olarak cok zoruma gitti bazı seyler aynı yatakda yattıgım adam herseyini bildigim insanın bmyle yapması beni mahvetti 3ay resmen kendimş doldurdum gül gonderimcede patladım sinir krizi gecirdim resmen evlerine gittim arabasının camını kırdım kıyafetlerini felan yerlere sactım annesi beni sakinleştirdi konustu etti bir gun orada yattım cunku gozum felan hep morarmıstı ağlamaktan eve gecemedim sabahta annesi sarıldı işte donup doalsıp gelir seni seviyor ben biliyorum bana surekli anne konusuyomusunuz diye soruyor felan dedi eve gectikden sonra aksam annesi mesaj attı iştebu sana yakıstımo arabanın camını kırmıssın komsular gormus oysa ben demiştim kırdım diye sırf komsulara rezil oldugu için sacma bir mesaj atmıs sen benim guvencimi kırdın asla affetmem felan diye bende cok bozuldum bu mesaja tamam ben haksız olsam dahi insan olan sen nasılsın okadar mahvvettin kendini diye sorardı bende şimdi diyorumki o sinir krizinde annesine aldıgım hediyeyi kırmıstım şimdi aynısını tekrar gondersem not olarakda bukadar ben bitmişken sizin o mesajınız beni cok kırdı nasılsın diye sormak yerine bundan sonra yolunuz acık olsun buda kırdıgım hediye felanmı yazsam cunku annesine asırı bozuldum hani öyle birsey yazmak istiyorumki ok gibi saplansın yüregine tabi bunlar olurken eski sevgilim hicbirsey yapmıyor bana dur demiyor iyimisinde demiyor sanki hiçbirsey yok gibi davranıyor sizce ne yapayım gonderiyimmi gondersem ne yazıyım
Şaşırdım kaldım ne yapayım ben şimdi?