2.5 senelik bir ilişkim vardı geçmiş zamanlarda güzel gidiyordu bir sorun yoktu bakirleğimi ona verdim çok güveniyordum, terk etti?

Uzunca yazıyorum okursanız sevinirim. 2.5 senelik bir ilişkim vardı geçmiş zamanlarda benim için ölüp biterdi. çok peşimden koştu sevgi olmak için neyse olduk. 2.5 sene geçirdik birlikte olduk falan sonrasında benden soğuduğunu olmadığını söyledi ailesini bahane ederek falan ayrıldık. 3-5 ay sonra geldi barışmak gibi bir amacı vardı pek gönüllü olmasada beni başkalarıyla görünce kıskanmış bende istemediğimi hayatımda biri olduğunu onunda hayatına devam etmesini söyledim. çünkü beni kendine inandırıp ortada hiçbir sorun yokken bok gibi ortada bırakması çok canımı yakmıştı… bana onca seneyi ne ara unuttun diye ahlak dersi vermeye kalkmıştı… neyse konuştuk istemediğimi söyledim gitti bsonrasında sevgili edinmiş bende duydm bunu sadece şunun için yazdım bana geldin ahlak dersi vermeye kendin aileni bahane edip seviyorum diyerek ayrıldın bir daha kimseyle olamam diyerek ve sevgili yapmışsın asıl sen kendine bak bana ahlak dersi verene kadar dedim ve beni aradı bana dedi ailemle ilgili bir şey yoktu ilerde evlendiğimi hayal ettiğimde kapıyı açan kişinin sen olduğunu hiç hayal edemedim dedi. oysa ben ona ne onca sene yalan söyledim ne ihanet ettim hep yanında oldum. bu lafı senelerdir asla içimden çıkmıyor… ve bu bahsettiğim benden sonraki sevgili arkadaşım oduğu kızla evlendi.. övünmek gibi bir derdim yok ama çok güzel bir kızım onunlayken derdi herkes bu kızı kendine nasıl ayarladın diye. yani şu an ki evlendiği kıza bakıyorum benden güzel asla değil ve eminim benim kadar ona iyi niyetli yaklaşan biride değil. bende olmayıp onda bulacağı bir şey yok… bende hayatımdayım uzun süredir bir ilişkim var ancak ben ona hakkımı helal etmiyorum. bir insanı kendine güvendirip, evlenme vaadi verdi. cinsel birlikteliğimiz oldu ve beni ortada bıraktı. ben hayatımdan memnunum mutluyum ama onun asla mutlu olmasını iki yakasının bir araya gelmesini istemiyorum mutsuz olsun benden helallik almadan ölmesin istiyorum. böyle karaktersiz insanların nasıl mutlu olabildiklerini anlamıyorum.

2.5 senelik bir ilişkim vardı geçmiş zamanlarda güzel gidiyordu bir sorun yoktu bakirleğimi ona verdim çok güveniyordum, terk etti?