Maddi gücü olsa veya olmasa bile size ufacık bile bir hediye almayı tercih etmemesi sizi ayrılık düşüncesine sürükler mi?

Maddi gücü olsa veya olmasa bile size ufacık bile bir hediye almayı tercih etmemesi sizi ayrılık düşüncesine sürükler mi?

Sevginin karşılığı ve ölçüsü asla bir nesne değildir.
Eğer bunu kısas ve ölçü olarak belirlersenir her gün mutlu olmak için bir hediye, bir nesne ya da bir beklenti içine girer zamanla size hediye edilen nesnenin ölçüsünü tartıp ne kadar sevip sevmediği yönünde kendinize vesvese verirsiniz. Bazen size edilen hediyeyi bile küçümseyip, önemsemeyip ya da başkaları şunu almış sen bana bunu mu layık görüyorsun diye sana kıymet verenin değerimi düşürmüş olur ve sevmediğini kıyaslarsın.
Hediye sevgi için ölçü olamaz. Sevgi beklentisini hediye ile ölçmek çok yanlış. Size kıymet veren kimdir biliyor musunuz? size zamanını en çok ayırandır. Sevgi emek ister. Hediye ile sadece göz boyarsınız. Kişi zaten kalbinden geldiyse ona hediyesini alır.
Sürekli karşısındaki insan senden hediye beklentisi içindeyse, sen beni sevmiyor musun? Bana lâyık görmüyor musun? diye beklenti içinde olan Kadından uzak durun. Benim bedeli bu ödersen seninle olurum demektir bunun karşılığı. Sevgi bu değil. Emek olmadan sevgi olmaz. Aksini iddaa eden yanılır.
Hep derim... Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...
Yooo değil, ben onun yerine dün kendime mavi orkide aldım. Siteye girdim arkadaşlarıyla çardakta oturuyordu. " Senin yerine kendime aldım" dedim 🤣🤣🤣
Ne güzel yaa alınmaman. Ben alınırdım 🥺
Cevap
13Cevap
Yani özel günlerde bir zahmet bir şeyler düşünsün 😂
Hayır ayrılık nedeni değildir.. ben onu beklenti için ya da hediye için sevmedim sonuçta :) bu yüzden de birbirimizi sevmemiz yeterlidir.
Ne güzel 🥰
Günün birinde bir sevdiğim olsa, o benim için en güzel hediyem olur.
Ama arada ufak sürprizler de beklemez mi insan 🥹
Olur tabii ki. İnsan elbet bekler. Ancak onun varlığı en büyük hediye olacağı için ömür boyunca onun yeri apayrı olur. 🥰
Orası öyle tabii 🥰
Benim hiç beklentim yok. Beklentisi içinde olanlar da zaten ne için sevgili oldukları da ortada.
Benim için değil çünkü o tarz beklenti içine girmem asla.
Pek takmıyorum ya ben bu tür şeylere
Kendisi bir lutuf degilse zaten sevgili degildir.
Sevgilim yok. Olana bol şans
Bence o kadar abartmamak gerekir
Umrumda olmaz
Ne güzel 🥰
Hayır ama arada sürpriz yapılması güzel
evet
Çok güzelse önemli değil
Hayır değil
Direkt değil
Değildir.
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?