Aşk İlişkileri Sevgililer gününde sevgiliniz size hediye almazsa üzülür müsünüz? Sananeysebanane1 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Siz ona alsaydınız verir miydiniz hediyenizi? Güncellemeler+1 yıl Yfg Sevgililer gününde sevgiliniz size hediye almazsa üzülür müsünüz? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. hayır üzülmezdim bana sevgisi yeter zaten. sevgilimin bir tatlı sözü bir bakışı beni mutlu eder 0 0 Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yok ya ben öyle şeylere takılmam, bir gün değil her gün değer bilmeli insan 1 3 Yorumla Sananeysebanane1 +1 yıl Ben şimdi sevgilime pahalı hediye aldım. O bana almazsa almadığı icn rahatsızlık duyar mı erkek olarak Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Duymaz heralde çoğu erkek pek takılmaz öyle şeylere Yorumla Sananeysebanane1 +1 yıl Teşekkür ederim 😇 Yorumla
Sessiz-Birey Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl La sevgiliye gerek yok 😂 giderim kendime dior parfüm alırım üst baş çekerim jxhdbdb 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. hediye almıyor. üzülüyorum. söylüyorum. almıyor. söylemekten vazgeçiyorum. kapanış.. 0 0 Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. O günü iki tatlı sözle de kapatabilirim şart değil hediye benim için:) 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sevgililer gününü kutlamıyoruz onun için sorun olmuyor. 0 0 Yorumla
AdemErgin Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bana en güzel hediye kendisiyken neden başla hediyelerle zaman kaybedeyim. Hiç üzülmem. 0 0 Yorumla
Masörzafer Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Benimle. birlikde olması en güzel hediye zaten olurdu ama yok ☺️ 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hediye almasına gerek yok beni öpse beraber vakit geçirsek yeterli bu 0 0 Yorumla
hfhvjghhg Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yo umursamam 1 8 Yorumla Sananeysebanane1 +1 yıl Ben şimdi sevgilime pahalı hediye aldım. O bana almazsa almadığı icn rahatsızlık duyar mı erkek olarak Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Bence duyar mahcup olabilir içinden belli etmese de Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Ama olsun belki oda sana güzel bişey yapar ve bu onu bı yandan da mutlu eder sevdiğim kız benim için böyle bişey yaptı ben de ona daha güzel süpriz yapayım diye düşünür Yorumla Sananeysebanane1 +1 yıl Yaa inşallah peki sen olsan nasıl dusunurdun Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Yadığımn aynısını düşünürüm elimde yoksa mahcup hissederim ve onu mutlu edecek birşeyler yapardım Yorumla Sananeysebanane1 +1 yıl Tamamdır Cook teşekkür ederim Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Rica ederim güzel insan 🙂Sen rahat ol bu onun çok hoşuna gidecek Yorumla Sananeysebanane1 +1 yıl 😄😄🥰😇 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. üzülmüyorum diyen yalancidir 0 3 Yorumla Sananeysebanane1 +1 yıl Bence de. Sevgilin sana hediye almasaydı ama sen ona alsaydın verir miydin ya da verilmeli mi sence Yorumla black_ww +1 yıl evet sonucta karsilik bekler herkes üzülürüm ama veririm aldiysam hediyemi Yorumla Sananeysebanane1 +1 yıl Tamamdır saolun Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır neden üzüleyim olabilir yani 0 0 Yorumla
FatihSoruyor12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl hayir boyle gunlere onem vermiyorum 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Hayatımda hiç sevgilim olmadı ben ona üzülüyorum 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hayır üzülmezdim bana sevgisi yeter zaten. sevgilimin bir tatlı sözü bir bakışı beni mutlu eder
Yok ya ben öyle şeylere takılmam, bir gün değil her gün değer bilmeli insan
Ben şimdi sevgilime pahalı hediye aldım. O bana almazsa almadığı icn rahatsızlık duyar mı erkek olarak
Duymaz heralde çoğu erkek pek takılmaz öyle şeylere
Teşekkür ederim 😇
La sevgiliye gerek yok 😂 giderim kendime dior parfüm alırım üst baş çekerim jxhdbdb
hediye almıyor. üzülüyorum. söylüyorum. almıyor. söylemekten vazgeçiyorum. kapanış..
O günü iki tatlı sözle de kapatabilirim şart değil hediye benim için:)
Sevgililer gününü kutlamıyoruz onun için sorun olmuyor.
Bana en güzel hediye kendisiyken neden başla hediyelerle zaman kaybedeyim. Hiç üzülmem.
Benimle. birlikde olması en güzel hediye zaten olurdu ama yok ☺️
Hediye almasına gerek yok beni öpse beraber vakit geçirsek yeterli bu
Yo umursamam
Ben şimdi sevgilime pahalı hediye aldım. O bana almazsa almadığı icn rahatsızlık duyar mı erkek olarak
Bence duyar mahcup olabilir içinden belli etmese de
Ama olsun belki oda sana güzel bişey yapar ve bu onu bı yandan da mutlu eder sevdiğim kız benim için böyle bişey yaptı ben de ona daha güzel süpriz yapayım diye düşünür
Yaa inşallah peki sen olsan nasıl dusunurdun
Yadığımn aynısını düşünürüm elimde yoksa mahcup hissederim ve onu mutlu edecek birşeyler yapardım
Tamamdır Cook teşekkür ederim
Rica ederim güzel insan 🙂
Sen rahat ol bu onun çok hoşuna gidecek
😄😄🥰😇
üzülmüyorum diyen yalancidir
Bence de. Sevgilin sana hediye almasaydı ama sen ona alsaydın verir miydin ya da verilmeli mi sence
evet sonucta karsilik bekler herkes üzülürüm ama veririm aldiysam hediyemi
Tamamdır saolun
Yo hayir sikinti olmazdi
Ben kendime alırım 😌
Hayır neden üzüleyim olabilir yani
hayir boyle gunlere onem vermiyorum
Hayatımda hiç sevgilim olmadı ben ona üzülüyorum
bi tık kırar
yok.
Üzülmem
yo üzülmem
Hayır