Konuştuğum biri var aralıktan ayından beri ve geçen gün çocuğun bana ilk başta söylediği yaşı ve şehrinin yalan olduğu öğrendim bunları bana İlk hesabından yazmıştı sonra başka bir hesaptan yazdı ordan konuştuk bu sefer onun dediğine göre bunlar doğruymuş neyse bu benim bilgilerimi panelden öğrendi bende bundan sonra bununla olan eski konuşmalarımızı buldum ve bunun hesabında dikkatimi çeken 2 kişiye yazdım bu kişi bana onun uygulamaya fazla girmez çok arada yazıyor (biz bunla hemen hemen her gün konuşuyoruz) , o garip biri, onu kimse tanımıyor diyor ve bu iki kişiden biri bunun adını bilmediğini söyledi ama diğeri isa bana başka bir isim söyledi neyse ben bunla bunları konuştum falan sonra bu bana
"Ya biliyorsun ben biraz sıkıntılı işlerle uğraşıyorum. Amacım güvenlik sağlamak, anonim kalmak. Bundan mütevellit pek şahsi doğru bilgi vermem." dedi
Sana herşeyi zaten sonra anlatacaksın falan diyo o 18miş bende onb*rinci sınıfım işte neyse bu aralar bunda beni rahatsız eden bir şeyler var ama çözemiyor bir türlü ve şey ben buna kırıldım falan dedim bu da özür dileyip sana hediye alacağım dedi hediye de günlük bakın bunda bile bence bir şey var
Ben bunun yüzden bir sürü dersten kaldım, yemeden içmeden kesildim, su bile midemi bulandırıyor, ağlamak istiyorum ama ağlıya mıyorum bi de panelde bir şeyler öğrenmiş o yüzden o da ayrı canımı sıkıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende onu anlamadım konu ramazan soru çocuk
Silinmiyor da
Sjsjsjsj konu seç ekranında niye secmedin ki
Ne bilim ya hiç aklıma gelmedi şarkı dinleyip dertli dertli şu soru yazıyordum o sıra
Kıyamam
Kıyıyorlar şu an... hocam ben hakkımı helal etmiyorum
Soruyu okumadım knk aşk sorularına bakmıyorum inan ama canın yanıyorsa etme
Aşk sorunu değil ki ben manyağın birinin ne yaptığını anlamaya ve onun hakkındaki oluşan kötü hislerim neyse etmiyorum zaten
şans srtık
Deme öyle