Aşk evliliklerinin sonu genel olarak hep hüsran olduğuna göre boşa mı insanlar evlenmek için doğru kişi arayışında sizce?
#doludolu

Baaazen zor gelir anlamaaak salınasın gelir öylece boşluktaa.✌️
Aşk evliliklerinin sonu genel olarak hep hüsran olduğuna göre boşa mı insanlar evlenmek için doğru kişi arayışında sizce?
#doludolu

Baaazen zor gelir anlamaaak salınasın gelir öylece boşluktaa.✌️
Soğuk bir evlilik şekli bana göre , evlilik anlaşma ile yapılır mı? Elbette olabilir ama iki tarafın da beklentileri karşılanabilir mi, orası ayrı muamma, bu evlilik devam ederken iki tarafından zaman içinde ayrı ayrı kişilere aşık olduğuna da şahit olmuşluğum var.
Şahsen ben mantık evliliği yapmam. Aşk evliliğinde de mantık olur illa ki. Ben aşk evliliğinden yanayım. Çünkü bazı şeylerin üstesinden sadece sevgiyle gelinebilir. Bir insanı aynı eve girmeden tam olarak tanıyamıyorsun. Sorumluluklar olacak. ( çocuk, yaşlanınca ortaya çıkacak hastalıklar..) Mantık evliliğinde de sevgi olur ama orta derecede. Orta derecede sevgiyle bunlar atlatılmaz. Hayatta bir sn. sonrasında bile ne olacağını bilmiyoruz. O yüzden iki insan da birbirini seviyorsa gerçekten risk alınılmalı.
Mutluluktan kastın ne ona bakmak lazım bence. Sadece mutluluksa olabilirsin ama aşk sevgi olmadan aynı evde biriyle nasıl yaşarsın esas soru bu
Mantik evliliğini çok bana göre bulmuyorum. Zaten evlenmek mantık işi değil 😂
Teşekkür ederim sb 😅😅
Ahaha 😅 rica kb
Cevap
16Cevap
Arada tutku varsa heves varsa güzel bir cinsel uyumda varsa aşka gerek yok görüyoruz aşk evlilikleri de 6 ay sürüyor anca..
Benim için aşk evliliği daha güzeldir.. ben mantık evliliği yapmam.. zaten aşk da duygularla yaşanan bir şeydir.. ama günümüzde zaten aşkı bilen yok herkes çıkara göre seçiyor karşısında ki eşini..
evlilik asla mutluluk getirmez. hayalindeki gibi bir eve sahip ol daya döşe arabanda olsun ye iç gez toz tatillere felan git ara sırada seks partnerin olsun seviş tamamdır. evlilik mantık ya da aşk bir süre sonra eziyete dönüşür
Aşk evliliği yapanlarda boşanma oranı daha fazla. Sadece mantık ya da aşk mutluluğa götürmüyor. Ikisi birlikte olmalı.
iki yabancı aynı evinde içinde ister birbirine aşık olsun ister olmasın zorlanır bu bir gerçek.
yani hayır getirmeyebilir
Mantık evliliği aşka yol açabilir ama aşk evliliği mantıksız olabilir ve kötü sonuçlanabilir
Bence hiç evlilik yapmamak mutluluk getirebilir..
getirebilir neden olmasın... en azından bağlanmıyorsun
NE mantık ne aşk evliliği en güzeli bekarlık benceyaa
mantıklı ve güzel saf sevgi gerçek aşklı ve görseldeki tutkulu olsun. Tuzu da olsun biberi de…
Hepsi olsun en mükemmelinden kssjsj
evlilik = pişmanlıktır net bilgi yayalım 😂😂
Mantık evliliği yaptım iyi ki de öyle yapmışım bugün olsa yine yaparım
Allah mesut etsin
Teşekkür ederiz bizde çok mutluyumz Allah bozmasın
Kesinlikle mutluluk getirir. En azından çoğu insan bu konuda hemfikir.
Evlilik mutluluk getirir mi ki mantığı olsun
getirir çok sağlam da olabilir
Evet getirebilir
Mantıklı kişi evlilik yapmayan kişidir.😂
Getiremez
Bana göre değil
Bazen mutlu olunuyor
Evlilik mutluluk getirmez
Karı-koca gibi değilde ev arkadaşı gibi olurlar
Getirmez, mantıkla sevişilmez
Getirmez.
Getirir