Güncellemeler
+1 yıl
Siz konuyu para sanmışsınız benim sevdiğim hoşlandığımı insanlarla bir türlü olmuyor bende beni seven ama benim bir şey hissetmediğim bir kişi aslında mantık evliliğinden kastım işte diyorum ki sonradan sevemez miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendi gözlemlememe göre başarı ve mutluluk oranı doğal seleksiyona göre çok daha fazla.
Sen de mi böyle evlendin
Yok evli değilim, gördüğüm kadarıyla yani tespit sadece
Pembe arkadaş olumsuz görüş yapmış ama öyle değil o olay
Gerçekten aşksız olmuyor ne biliyim sevilemez mi kalpler ısınmaz mı sonradan illa sevdiği mi olması lazım
Bak dostum görücü usulü şu aslında günümüzde. Sen ve x eniştemizi tanıyan bir çevre oluyor. Bu çevre sen ve eniştemizi birbirine uygun buluyor. Hatta dışarıdan bakan gözler bu uygunluğu daha isabetli seçiyor. Bir şekilde tanıştırma oluyor. Wp insta falan sohbet muhabbet yine kader sizin elinizde oluyor. Çevrelerin sebep olduğu ilişkiler daha sağlıklı. Arkadaşının bir tanıdığı bir arkadaşı akrabası, veya akrabanın arkadaşı komşusu bilmem nesi, illa bir yerden bir şey oluyor yani.
Karşındaki insan karakterli eğlenmeyi mutlu etmeyi bilirse olunabilir
Bence en mutlu evlilikler görücü usulü yapılan evliliklerdir
Saçmalıyorsun hoşlanmadığın biriyle evlenmen aşırı saçma sevmediğin birine nasıl dokunacaksın onun sana dokunmasına nasıl müsaade edeceksin
Mantık evliliğidiye gördün evlilik evlendikten sonra mantıklı olmadıgını anlarsan sıkıntı büyük
Ama ne yapayım benim sevdiğimle olmuyor bari beni sevenle oluyum
Öyle olmuyor işte o işler yaşın kaç. Ki senin
22 neden beni seveni belki ben de severim gerçekten benim istediğim kişiler olmuyor sevmediğim kişiler oluyor belki tanıdıkça severim olamaz mı
Olur tabiki neden olmasın ama işte bu işler ciddi işler ya olmazsan pişman olursan napcan ozman
Ya bana merhametli anlayışlı yaklaşırsa neden pişman oluyum
İşte anlatmak istegimde o ya yaklaşmazsa napcan tanımadın etmesin biri sonuçta
Evlendikten sonra değişen çok kişi gördüm sevgiliyken çok ilgili sonra ilgisiz bunu tam tanımak mümkün değil ki
Bak aynı şeyi konuşuyoruz şu an benim demek istegimde bu seni seven de sonradan ilgisiz olursa sıkıntı yaşarsın
Kimisi için olur kimisi icin olmaz aşksız sevgisiz zor olur
Öyle mi diyorsun sonradan sevilmez mi ya😔
Bazıları sevemiyor görüyoruz ev arkadaşı gibi yaşıyorlar
İyi bir karakteri varsa sevdirmez mi kendini
Sevdirir tabii ki o da sana karşılık vermeye başlarsa mutlu olunur
Şartlı evlilik gibi oluyor görücü usulü onun için sevin öyle alın
Annene sor, görücü evlenmiştir.
Evet annem seviyor bence babam da tek sevmediği özellik çalışmaması tembel diye yakınır
Baban mı çalışmıyor, tembel?
Evet beceriksiz akılsız der hep valla onun dışında sever yani
Senin yaş kaç? Hangi üniversite ve bölümde okuyorsun?
Ben son sınıfım öğretmenlik de
Sende tembelmisin. Neden ilk 5-10 bine girmedinde 100 binin arkasına düştün? Babaya çekmisin sende.
Dediğim kişiyle aynı sınıftayız sen yanlış anladın 🤣
Annene sor görücü evlenmiştir diyorum. Dolayısıyla konu anne ve babanın ilişkisiydi ve sen onlardan söz ettin. Hiç senin manitandan konu açıldı mı? Ama senin aklın fikrin demekki oranda. Öğretmen adayının anlatabildiği kadarıyla anladım.
Çok ayıp yaşında baya var
Olunur efendim para sonucta
Evet
Olur
Ben olamadım
olur