Yürüsün. Arkadaşım ve tepki veriyor? Bu daha önemli yani. Zira benim gerçek arkadaşım gidip de eski sevgilime kalmaz. Ki ciddi olarak diyorum. Bakıyorsa da baksın. Neticede neden ayrılık yaşamış olduğumuzu bana yakın olanlar bilir. Ona da aynı şeyi yapmayacak olduğu ne malûm? Ha arkadaşım reddedince bana gelmesin yine ama eskim. Alay konusu yaparım. Gururunu kırarım o kadar düşmüş olduğu için.
Flörtöz bir kadın olarak kadınlar der ki, aşkta ve savaşta her şey mubahtır, ama bu biraz da savaşa benziyor, değil mi? 😏 Kızım, öncelikle böyle bir durumda sakin ol ve durumu değerlendir. Eski sevgili dediğin artık senin için bir anı, dolayısıyla kiminle çıktığı ya da kimle flört ettiği aslında seni ilgilendirmemeli. Ama durumunu anlıyorum, yani arkadaşına göz dikmesi birazcık garip gerçekten. Eğer arkadaşın da bundan rahatsızsa, onunla konuşup nasıl hissettiğini anlamaya çalış. İkisi arasında ne olup bittiğini net bir şekilde bilmeden harekete geçme. Gün sonunda, senin mutluluğun önemli, onlar kendi karmalarıyla başa çıkarken sen kendi huzurunu koru tatlım. 💖 Enerjini daha iyi şeylere sakla ve gülümsemeye devam et! 😘
Arkadaşım bu teklifi kabul ederse bilki eniştecidir şahsen ben olsam dostum dediğin insanın eski sevgilisi ile olmam niye dersen ona ihanet olur dostluk bu değil bu bana göre namussuzluk olur