ERKEKLER DE AŞK ACISI ÇEKERMİ NASIL ÇEKER AYRILIKTAN HEMEN SONRA ETKİ EDERMİ?

Merhaba erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz benim annem babam yok bana anne baba aile oldu yemedi belki yedirdi giymedi belki giydirdi birlikte çok şeyi aştık güzel zamanlar geçirdik. Çok sevdi çok sevdim. Fakat son üç aydır kıskançlık krizleri arttı ve en ufak şeyde beni fiziksel olarak sarsmaya ufak tefek vurmalara crop giydiğimde arabaya kilitleyip bağırıp çağırıp fiziksel şiddet uygulamaya başladı. Bunları yaptıktan beş dakika sonra siniri yatışıyor dünyanın en iyi insanı oluyor belki de vicdan azabının etkisi ile türlü türlü hediyeler alıp güzel sözler söyleyip kendini affettiriyordu. Dün son kez aynı olay yaşandı bitsin dedim ilk kez değildi ama sanırım sondu. Sabrım tükendi dayanamadım. Yalvardı yakardı ağladı bitmesin istersen şöyle yapalım bak bidaha yaparsam şöyleyim pazartesi notere gidelim arabayı sana yapayım bidaha el kaldırırsam git sat vs vs ama hiçbirini kabul etmedim çünkü aynı olay belki yüzüncü kez yaşanıyordu dayak yiyip üstüne sevgi görmek psikolojimi iyice mahvetti intiharı bile düşünmeye başladım. Ailem o ve başka kimsem yok. Ama bitirdim. Çok da iyilikler yaptı güzel günler geçirdik. Çok sevdi beni hem bebek gibi davranır hem nasıl böyle bi katil gibi vururdu anlamıyorum. Dün çok ağladı yalvarsı sonra karşıma çıkmaması için söz aldım. Bugün hiç aramadı normalde böyle ayrılsak bile ertesi gün kapımda olurdu. Ben çok ağladım bittiğine haklı olduğum halde çok da ağır sözler ettim. Sizce o da aşk acısı çekiyor mu düşünüyor mu.. Onun işletmesinde çalışıyordum işten de çıktım. Yorumlarınızı bekliyorum sevgiler

ERKEKLER DE AŞK ACISI ÇEKERMİ NASIL ÇEKER AYRILIKTAN HEMEN SONRA ETKİ EDERMİ?