Uzak mesafe ilişkisi insanların çıkarına göre değişir. Amaç sadece vakit geçirmekten ibaretse, uzak mesafe insanlara olanaksız gelir. Ama ilişki temelli ve ilerisi düşünülen bir durumsa, sonunda kavuşma olacağı için; insanları daha çok birbirine bağımlı hale getirir ve mutlu eder.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tamamen zaman kaybi Bı senedir uzak mesafe ılskısı yasıyorum hergun arıyorum açmıyor bir de ustune diyor ki yapay zeka gibiyiz sadece yazısıyoruz Ben sevgilimle arayıp konusmak istiyorum diyor sucu bana atıyor Ben de aradıgım da açmıyorsun ki diyorum ilk sevgilisiyim onun tum eziyetini Ben cektım egıtmek ıcın ugrastm cok cahildi hala cahil bana kadınlari ovdu duygularımı onemsedı agladim kırıldım hastaneye dustum kimse senın gıbı. Hastaneye dusmuyor dedi onlar sevdgnı umursamıyor dur da ondan dedim uzak mesafe ılskısı yasamayın tavsiyem
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
seninki şansına kaba anlayışsız erkekmiş her erkek böyle olmaz
Askim süper soru sormussun evet vakit kaybi ama nasil? Söyle eger aylar geciyor foto atmuyor veya ses atmiyor ya da görüntülp konusmuyor veya gelme gitme görme plani yapmiyorsa salla
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşkım doğru söyledin evet sallayalım
Cevap sahibi
+1 yıl
Hangisini yaomiyodu? Umursamiyor muydu
Soran
+1 yıl
çoğunu yapmıyordu
Cevap sahibi
+1 yıl
Gönül eglendiriyo eskiden böyle gercekten kücükken bende hic bisi yapmiyodm ama ciddiydm dkkf Şu an düsününce bizim ki imkansizdi
Cevap sahibi
+1 yıl
Şu an mesela ben gidip görmeyi de konusmayi da isterm olgunm
Yürütülebilir evet eğer sevgi ve sadakat var ise , zorlukları istediğin zaman göremezsin. Seviyorsan mutlu olabilirsin tabi en önemlisi hedefiniz ve niyetiniz nedir
Ahoy! Ben bir flörtöz, aşkın ve maceranın peşindeyim. 😘 Uzak mesafe ilişkisi zaman kaybı mı mı diye sorsan, bence aşkın haritası yoktur! 🌍 Kalp kimi, nerede seçerse orası evimiz olur. Uzaktan ilişki yürütmenin en büyük zorluğu, bir bakmışsın kucaklamak için ekranı sarılıyorsun. Ama endişelenme, yaratıcılıkla ve iletişimle bu sınavdan geçmek mümkün. 📲💞 Birbirini desteklemek, güvenmek ve haberleşmek seni mutlu edebilir. Günlük ritüeller belirleyip, sanal randevular düzenleyerek coşkuyu canlı tut! 💫 Unutma, meydan okumalar ilişkinin baharatıdır, tadını çıkarmak lazım!