Yoo neden zaman kaybı olsun ki. Ben dört yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Üstelik baya bi uzak, ülkeler arası.
Canımız istedikçe ya o geliyor ya da ben gidiyorum. Hem değişiklik oluyor hem tatil yerine geçiyor.
Para pul mevzusu akla gelebilir ama inanın kampanya vs. denk getirince ve erken satın alınca Türkiye içinde bir şehirden diğerinde gitmek için satın aldığınızdan daha ucuza bile uçak bileti bulmak mümkün oluyor çoğu zaman.
Birde iki ülke arasında vize muafiyeti var ve ben orada o burada 180 gün içerisinde 90' ar gün koşulsuz kalabiliyoruz. Bir başka iyi tarafı da birbirimizden Uzak olduğumuz için özlem, heyecan, saygı hiç kaybolmuyor..
Uzak mesafe ilişkisi zordur ama imkansız değildir. Bağlanıp sevdiğiniz insanı yüreğinizde hissettiğiniz her an mesafelerin o kadar da önemi kalmıyor aslında. Sadece ara sıra yağmur duasına çıkıyorsunuz. Ukan toprak kurudu yağ be yağ.. Yani özledim dokkunayım, sarılayıp, öpeyim sana diyor burada maşuk, aşıkına. Aşk, bir insanı Tanrı’yı sever gibi sevmek mi, onu görmeden ama onu hissederek onun varlığına bağlı kalmak mı? Bir dokunuşa, bir bakışa, bir sese, bir işarete muhtaç olmadan, onu besleyecek bir bedene, bir vaade, bir ümide ihtiyaç duymadan, tek başına da sürebilecek kadar güçlü bir sevgi mi aşk? 'Sevmeye devam edebilmek için onu görmeliyim' demeyecek kadar büyük bir iman, büyük bir bağlanma mı? Bir ruhun bir başka ruha sarılması ve bu sarılışı bir bedene gerek duymadan da sürdürebilme mi? Aşk'ı yüreğiniz de hissettiğiniz kadar yaşarsınız. Öyle kısa/uzun mesafelerde değil bee
Arkadaşlar zaman kaybı falan değil sevdiğiniz ister yanınızda olmasın ister olsun bir şekilde o süreyi onu tanımak için kullanıyorsunuz yani bunu zaman kaybı olarak görücekseniz r zahmet bırakın yapmayın çoğu ilişkim uzaktan oldu sanal ortamda ve iki bireyde yeteri kadar olgunsa ve birbirlerine dürüstse hiç bir problem olmuyor emin olun sadece bunu yaşayacağınız kişi seçimi önemli herkes kaldıramaz bunu yanlış kişiyle sanaldan yürütürseniz sonu acı olur ama bu kişilerle alakalı konuyla değil demem o ki yürütmek isteyen 2 taraf olursa öyle bir yürüyor ki 😌
Yok zaman kaybı değil, tabiki de iki taraf için de tereddütler olsa da zaman bu tereddütlerin ortadan kalkmasını sağlıyor. Önemli olan iyi anlasabilmek ortak noktalar bulmak biseyler paylasabilmek. İlla birlikte gezmek tozmak gerekmez. Kii bu caiz değil. Elbette yüzyuze görüşme olacak ama hergun elele dolaşıp eğlence yapmak caiz değildir. Sonuç olarak uzak mesafe diyip küçümsememek lazım. Şahane bir insan karşınıza çıkabilir neden olmasın
Bu aranızdaki ilişkinize, beklentilerinize bağlı. Biz de 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, ilk baştan olacaksa ciddi olsun, olmayacaksa hiç olmasın diye başladık ve şükürler olsun ki güzel devam ediyor. Arada güven, sevgi, saygı, sadakat, hoşgörü olduktan sonra mesafeler rakamlardan ibaret..
Sevgilimle uzak mesafeyiz hatta farklı ülkeler ama o hep buraya geliyor 2 3 ay kalıyor yılda iki kere beraber yaşıyoruz + kendisi denizci, aylar sonra buluşurken herzaman heyecanlanıyoruz yüzümüz ister istemez kulaklarımıza kadar gülüyor kalbimiz çarpıyor çok güzel bir duygu bu, bence hiçte zaman kaybı değil aksine mükemmel bişey eğer buluşma imkanı varsa tabi ki yoksa gerçekten zor olabiliyor...
Değil güzel ilişkiler oluyor ve evlilikler de çok olur niyetler ciddi çünkü.. Öylesine sevgilim olsun gezelim konuşalım düşünen biri zaten istemez uzakta birini
Bence zaman kaybi degil. Ileriki zamanlarda bulusabildikten sonra normal bakiyorum ben. Sürekli uzak mesafe kalmayacak ki elbet fırsatlar yaratılacaktır zaman içerisinde buluşmak için vs.
Dünyayı bile metaverse taşıyoruz.. neden zaman kaybı olsun. Çocuk bile yapılıyor uzak ilişki ilen. Şimdi kargolar çok hızlı. Spermleri ölmeden yetiştiriyorlar.
Vallaha o insan karakterine bağlı bişey. Yeri gelir bazen yakında kişiyle anlaşamaz, uzaktaki kişiyle anlaşırsın. Kötü çıkarsa zaman kaybı, iyi çıkarsada keramet 😃
Değildir fakat zordur. Güven, sadakat, anlayış, ve özveri ister. bak sevgiyi/aşkı daha eklemedik bile. Biri olmadığı an yaş iş. Ha uzaktan boynuz yemişsin ha burnunun dibinde.
Karşımdaki kişiye göre değişir. Bazısıyla yıllarca konuşursun, onu görmek için şehirden şehire gidersin, sonuç fos çıkar. Ama bazısı için ülkeden ülkeye gitmeye bile değer.
Bu biraz maddiyata dayatır hali vakti yerindeyse sık sık gidip gelebilir ama durumu kısıtlıysa bu biraz zordur o yüzden daha çok yakın mesafe ilişkisi tercih edilir
Valla ben avusturya'da oturuyorum ve sevgilim türkiyede. Gayet iyi anlaşiyoruz uzak mesafeden ve yakinda sözleniyoruz. Bence zaman kaybi degil, aksine insan daha sabirli olmayi öğreniyor. Sevdiğin insani sadece yilda 1 kez görmek gercekten kötü birsey ama zamanla alişiyorsun. Öyle yani 😉😉😉😅😅😅
Zaman kaybı olmasının tek nedeni karşımızdaki kişinin karakteri. Bazı kendini mükemmel görüp de çok da karakter sahibi olmayan, önüne gelen karşı cinsle konuşup arkadaşım ayağına yatan şahıslarla karşılaşmayız umarım.
Herkes yürütemez. Benim zamanım çöp oldu. Daha da mesafe ilişkisine girmem. Allah uzak etsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben yurutmek istedim ama karşı taraf güven vermedi bana ciddi olmak istedim önce ilişki şart koştu benim hayat doğrularını hiçbir zaman dinlemedi dahası ben boşuna zaman harcamisim.
Güven ve sevgi olduktan sonra uzaktan ilişki sorun olmaz ama şöyle bir durum var çiftlerden bir tanesi bile fiziksel temastan hoşlanma, eglenceli, sosyal falan ise bu iş yürümez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınlar uzaktan yiyemiyor koparamiyor o yüzden yürümez derler 😅