• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Uzak mesafe ilişkisi zaman kaybı mı?

DreamWhileAwake
DreamWhileAwake Takip Et
Master Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
811
Yapay Zekaya Sor
Uzak mesafe ilişkisini yürütmeye çalışmak boşa çaba harcamak mıdır?
İlişki Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Xeliha
    Xeliha Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

2 seneden fazla bir süre bir online ilişki yürütüyorum. Farklı ülkelerde yaşıyoruz. Henüz hiç buluşmadık. Bu noktaya gelene kadar en başında kendimle de çok savaş verdim gerçekten bunu mu istiyorum, başkasının istediğini mi yapıyorum, sorular sorular. ilk ilişkimde bu olunca daha da farklı deneyimsizliğin verdiği aslında bunun vermil olduğu bir avantaj da vardı tabiki. Gerçek bir ilşki deneyimlemediyseniz bu tip bir ilşki sizin için tek yoldur ve beyninizde buna alışmış oluyor. Ve tabi bir gün buluşacağımızı düşünsemde artık bunun olmayacağına çeşitli sebeplerden dolayı emin olduğumda bir karar vermek zorunda kalıyorsunuz. Zor bir durum ,. Ama buluşmadan aklınızdaki o soru işaretleri yad herhangi bir şey tamamlanmıyor. Buluşup ara ara görüşmeye fevm etmeye karar verebilir mesela ama bu o kişiyle ne denli bir uyum yakaladığını gözlemledikten ve emin olduktan sonra olur.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Live_your_dream
    Live_your_dream Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl

Bu aranızdaki bağ ile ilgili bir durum!
    Özlem ve hasret çok zor ama bir o kadar da bağlılık oluşuyor çünkü sevdiğinin değerini daha iyi anlıyorsun.
    İmkan oldukça buluşmak harika oluyor fakat ayrılık çok ağır bir duygu yaratıyor.
    Sevginiz ve bağınız güçlü ise mesafeler engel olmaz asla ama değilse ilk problemde sıkıntı yaratır🙂
    Bana sorarsan uzak mesafe ilişkileri daha güçlü ve heyecanlı çünkü her istediğinde birinin yanında olabiliyorsan özel anlar ve heyecan azalıyor artı Özlem de olmuyor 😁

3
    0 Yorumla
  • Maidetta
    Maidetta Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Görünmeyen, dokunulmayan, hissedilmeyen her şey uzaktır. Önemli olan mesafelere aldırmadan yüreğine dokunmak, dokunduğunu hissetmektir.
    Görmeden sevmeye benzer mesafe ilişkileri. O insanın düşüncelerini, varlığını, hayata bakış açısını vede size kattığı değeri sevmişsinizdir. Dokunduğumuz her şey, herkes anlamlı gelmeyebilir. Bazen öyle dokunuşlsr olur ki yüreğiniz eliniz olur.

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

55

Cevap

56

Cevap

• oylesin2021
    oylesin2021 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Şu anda içinde bulunduğum ilişki. Zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum. Normal ilişkiden çok farkları var sürekli buluşamıyorsun daha çok özlüyorsun vs biraz da yıpratıyor ama buluştuğun zaman her şeye değiyor. Vıcık her gün her hafta buluşmuyorsun. Yani ne bileyim ben normal ilişkide yaşadım ama uzak mesafe ilişkisi daha güzel geliyor bana. İlla sevmek için yanında olması gerekmiyor bunu anlıyorsun. Hem şöyle düşün senin yanında fazla olamasa bile sana yanındaymış seni gerçekten seviyormuş gibi hissettiriyorsa ve bunu uzaktan yapabiliyorsa yanında olsa nasıl hissettirir Allah bilir fmdmdmd. Dediğim gibi kesinlikle zaman kaybı değil

1
    0 Yorumla
  • AyşeAfraa
    AyşeAfraa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    +1 yıl

Uzak mesafeli aşklar hep uzaktan yaşanacak ise durum zor çünkü uzaktan olan ilişkiler genel olarak telefon üzerinden yürür ama bir hayatı, ilişkiyi bir telefonun içine sığmaz. İnsan sevdiğini görmek ve onun hayatına dahil olmak, onunla manevi olarak bir şeyler paylaşmak vesaire vesaire... Mesela 1 ayda bir gelip sizi görmeye gelmesi bile insana yetmiyor...

1
    0 Yorumla
  • Davina87
    Davina87 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Aslinda ZamanDan daha onemli olan degerlerin kaybi. Adı zatenkoskocaman gozumuzun önunde ;UZAKK.
    Birliktelik ;yakin ister...
    Kisi ;dokunmak ister, dokunulmak ister.. Sevgi; paylasmak ister. Paylasilan AN larda cogalmak ister. Ayda bir ,15 gunde bir , hadi haftada bir olsun. Ne kdr ne paylasabilirler. Ben solim ne paylasacaklarini. Her aniyla planmis bir ya da bir kac gun.( oda yatakta). Istedigim AN goremiceksem, dokunmicaksam, duyamicaksam. Mutlulugu mu mutsuzlugumu birebir yuzyuze yasayamayacaksam, kisaca herseyi o ayda bir gune erteliceksem, herseyi kendi kafamin icinde yasicakcaksam (sevismelerimi bile) , zaten ona gerek yokki. Uzak sa adı; zaten adinin hakkini verir. UZAKTA kalir.

1
    0 Yorumla
  • _Creeper_07_
    _Creeper_07_ Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 27
    +1 yıl

Zaman kaybı olduğu aşikar, yakından bile ilişkiler zar zor yürürken uzaktan olması %5 ihtimal falan ve doğru dürüst bir insana denk gelmen lazım ve o da çok zor, şahsen uzaktan ilişki yürütmem ben, hayatıma alacağım insan canlı kanlı aynı ortamda sürekli olabileceğim biri olacaktır.

1
    0 Yorumla
  • BenBal
    BenBal Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Hayır, değildir."Hepimiz kendimize geleceğiz bir gün. Üzüle üzüle mutlu olmayı, güçsüz kala kala güçlü olmayı öğreneceğiz. Düşe düşe kalkmayı, öyle öyle yaşamayı, ağlaya ağlaya gülmeyi ve ayrı kala kala sevmeyi... Bir gün hepimiz kavuşmayı da öğreneceğiz. O gün yakın. Bir gün hepimiz aramızdaki kilometreleri, santimetreleri aşacağız. Kime bakıyorsak uzaktan uzağa, bir gün tam karşımızda gözlerinin içine bakacağız. Çünkü mesafeler, aşılmak içindir...”

1
    0 Yorumla
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Zaman kaybı olup olmaması karşılıklı özveriye bağlı ama yorucu olacağı kesin.

6
    0 Yorumla
  • SunshineofNefertiti
    SunshineofNefertiti Takip Et
    Master Yaş: 107 , eic 100%
    +1 yıl

Aslına bakılırsa bunu böyle değerlendirmek gerekir. İlişkide olduğun insanı iyi tanıma fırsatın olduysa ve güven telkin ediyorsa hiç sorun olmuyor. Tabi özlem ve vuslat bambaşka..
    Eğer arada sırada da görüşme imkanı olursa ve kaliteli zaman geçirme imkanı bulunulursa gayette güzel olabilir.
    Ne beklenti, ne art niyet olumsuz olan tüm kavramlar uzak kalıyor yaşamasını bilene..
    Pürüzler çıkabiliyor zaman zaman ama konuşularak her şey çözülür diye düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • GözdeÖA
    GözdeÖA Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

Normal başlayıp uzaklaşıyorsa yine sürdürülebilir. Tabi bu ilişki için iki tarafında çok özverili, saygılı ve birbirlerine güveniyor olması önemli. Uzaktan başlayan bir ilişkiyse çok zor. Yürüse bile iki taraf için de çok yorucu ve yıpratıcı olacağını düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Eray-Demirci
    Eray-Demirci Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Sevip güvendikten sonra neden zaman kaybı olsun ki?

Bir amaca ulaşmayı hedefliyorsanız evlilik gibi uzak ilişki daha güzel aslında. Buluşunca daha kaliteli zaman geçiriyorsun.3 yıldır uzak ilişki yaşıyorum. İlk bir buçuk senesi falan 2 saatlik mesafedeydik, ayda bir mutlaka buluşurduk. Şimdi biraz uzağız ve malum salgından dolayı yılda üç kere anca buluştuk.

1
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Gerçek bir bağ kurup, dürüst olunmuyorsa zamana yazık. Ama bunu çok güzel başarıp, evlilikle sonuçlandıranlar var.

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Aşk, dokunmanın ötesinde hissetmektir. Amacı dokunmak, kazanmak ve elde etmek olan kişilerin hedefi kısadır. Hedefiniz elde etmek değilde aşkı hissetmek ise uzak veya yakın mesafe aynıdır, aşkı yaşarsınız.

5
    0 Yorumla
  • kalpmimarı
    kalpmimarı Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

İletişim çok önemli. İletişim koptu mu ilişki de kalmıyor...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çok uzun süre uzak mesafe olarak devam eden bir ilişkim oldu. Çok fedakarlık yaptım, çok çaba sarf ettim, tabii ki karşılıklıydı ama meafelerden dolayı birçok şeyi çok geç gördüm diye düşünüyorum. Zaman kaybı olmasa da birçok şeyi örtbas eden bir durum...

1
    0 Yorumla
  • Naz_006
    Naz_006 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

şu an uzak mesafe iliskisindeyim de yan yana ne pok oldu da uzaktan zamab kaybı olsun?

Hangi ilişki dört dörtlük ilerliyor ki sevmek isteyene hiçbir şey engel olmz.

4
    0 Yorumla
  • TevfikKOLAYLI
    TevfikKOLAYLI Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Yaşı epey fazla olan kişiler uzun mesafe ilişkisi güzel dir heyecanlı oluyor (bana bunu diyen kişi 71 yaşlay falan) 30-40 yaşlarındaki kişiler kısaca yeni nesil uzak mesafe insanı yıpratır diyor geriye kalan şeyi sen hesapla.

1
    0 Yorumla
  • msnes
    msnes Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Gerçekten seviyorsan, zaman kaybı falan değil. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. 6 aydır görüşemiyordum farklı şehirlerdeyiz. Sabrettik ve yanıma geldi, görüştük, buluştuk birlikte vakit geçirdik. Eğer seviyorsanız, birbirinize karşı güveniniz varsa dürüstseniz gerçekten oluyor.. elbet kavgalar, tartışmalar oluyor veya kırıcı şeyler ama inanın geçiyor hepsi. Dediğim gibi seven insana asla ama asla zaman kaybı değil.

2
    0 Yorumla
  • Kravat_takan_adam
    Kravat_takan_adam Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Hayır zaman kaybı değildir yeter ki iki tarafta fedakar ve sabırlı olsun. Eğer iki tarafta birbirini gerçekten seviyorsa mesafeler sadece birer sayıdan ibarettir.

2
    0 Yorumla
  • Meleyyyy_19
    Meleyyyy_19 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Merhaba.
    Sevmek nedir bilmeyenlere evet. Uzak mesafe ilişkisi gerekli değildir onlara.
    Herşey görmek dokunmak, sarılmak değildir.
    Daha sevgiyi anlamayanlar bunu böyle bilir.
    #Лена

2
    0 Yorumla
  • Elif9559
    Elif9559 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 81%
    +1 yıl

Uzak ilişki yaşadım evet ilk olduğu için çok seviyordum oyle boyle değil zaten adam beni seçmiyormuş defalarca aldattı yani diyeceğim su ki BENİM için 2 sene boşa heba oldu

1
    0 Yorumla
  • SHİNKO
    SHİNKO Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bana kalsa çok zor..
    Ama kişiler arasında ne kadar kaliteli iletişim ve anlaşma varsa ona göre olasılıklarda olumlu yönde değişir gibime geliyor..
    Çünkü aksi tablolar çok fazla😐

1
    0 Yorumla
  • MYnameİSwhat
    MYnameİSwhat Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Uzak mesafe ya da yakın mesafe ya da hep yan yana... İlişkilerin hepsini zaman kaybı olarak görüyorum. Aşk, sevgi, hoşlanmak... Bunlar tamamen zaman kaybı, boş işler... Tarzım değil

1
    0 Yorumla
  • TheCeketli
    TheCeketli Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Zorlandım, normalde kolay kolay pes etmeyen biri olmama rağmen zorlandım.
    Aşırı yorucu, sevdiğine dokunamamak, yüzünü, mimiklerini görememek, gülüşünü hissedememek, sarılamamak...

1
    0 Yorumla
  • mutsuztospik
    mutsuztospik Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Zaman kaybi degildir ama insan üzüldüğünde sevdigi yaninda olsun ister sevdigini görmek ister ona dokunmak sarilmak ister. O yüzden cok zor olacağını düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Ya aslında zaman kaybı değil bak mesela hemen yüz yüze konuşanlar ne oluyor ya ayrılıyor ya erken evleniyor doğru insanda beklenir ama doğru insan değilse lüzum yok

1
    0 Yorumla
  • RubbieRolePlayy
    RubbieRolePlayy Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Çok zor oluyor. Özlüyorsun, dokunamıyorsun. Sürekli bir şüphe insanın yakasını bırakmıyor. Bunlar da ilişkiyi yıpratıyor. Uzak mesafe ilişkisi korkutucu geliyor bana.

1
    0 Yorumla
  • GkhnK
    GkhnK Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı.

Bu geçmişteki yaşanmışlıklar, yani edilmiş tecrübe ile orantılıdır. Yaşanmışlıkları olanlar zaman kaybı olarak görmezler.

1
    0 Yorumla
  • MecaziAdam
    MecaziAdam Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ben zaman kaybı olarak görüyorum yakın bir şehir de felan sa okey derim ama uzakta bi yerdeyse ve buluşma ihtimaliniz az ise boşa zaman kaybı

1
    0 Yorumla
  • Black_blue2
    Black_blue2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl

Uzaklik her zaman kotu avantaj..
    Eger ileriye donuk ise acele et uzatmak cok yorar bitise surukler.

Eger farkli takiliyorsan dert etme

1
    0 Yorumla
  • _LydiaMartin_
    _LydiaMartin_ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Yorucu ama zaman kaybı diye nitelendirmek yanlış bence. Biraz da kişilere bağlı. Güven ve saygı varsa, arada bir buluşuluyorsa zaman kaybı değildir..

1
    0 Yorumla
  • Rossalindaa
    Rossalindaa Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

Kimse için zaman kaybı demek doğru olmaz ama kolay değil bence. Ben yaşamadım ancak yaşayan arkadaşlarım çok zorlandı.

1
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Zaman kaybıdır. Uzaktaki kişilerin birbirini sevebildiğini düşünmüyorum.
    Asıl tanıma, yüz yüze olur.

1
    0 Yorumla
  • niger
    niger Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Fazla güven verilebiliyorsa hayır. Tabi yine de zor. Güven verilmiyorsa zaten ilişki sona doğru yaklaştıkça yaklaşır.

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Önemli olan ruhlar arasındaki mesafedir. Bir biletlik mesafeyi sorun eden, onu net olarak sevmemiştir, sadece bedenine dokunma arzusundadır.

1
    0 Yorumla
  • Neyimbenmayki
    Neyimbenmayki Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Güven ve saygı korunduktan sonra zaman kaybı değildir. Tamamen kişilera bağlı...

2
    0 Yorumla
  • mrozdal
    mrozdal Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.

Hayır daha sonradan yüz yüze buluşmalar yapılırsa ve sık sık buluşulursa bence zaman kaybı değil.

2
    0 Yorumla
  • Mrjager
    Mrjager Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

sonunda evlilik olacaksa değil öbür türlü zaman kaybı bence

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bu zaman kaybı diyenler hiç yaşamamış sanırım ne alakası var karşılıklı güven sevgi varsa niye zaman kaybı olsun arkadaşlar gözden ırak gönülden ırak diye birşey yoktur.

1
    0 Yorumla
  • HzLuciferrr
    HzLuciferrr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Çok uzaksa zaman kaybı ama fazla mesafe yoksa denenebilir

1
    0 Yorumla
  • EnBüyükİskender12345
    EnBüyükİskender12345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

s. KS isteyenler icin zaman kaybı obur turlu olabilir

1
    0 Yorumla
  • Alonewolf002
    Alonewolf002 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

evet eğer aradaki sevgi çok büyük değilse gereksiz.

1
    0 Yorumla
  • olasılıklararenedak
    olasılıklararenedak Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Hayır. Zamanla resmiyete dökülür. Evlilik olur. Sosyalm medyadan tanışıp evlenen çok insan var.

1
    0 Yorumla
  • kızlarcoksoruyor
    kızlarcoksoruyor Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 52%
    +1 yıl

1.5 yıl yürütmüş biri olarak söylüyorum nett zaman kaybı

1
    4 Yorumla
    • kızwomannx
      kızwomannx
      +1 yıl

neden öyle düşünyorusn

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      +1 yıl

@kızwomannx yorucu

Yorumla
    • kızwomannx
      kızwomannx
      +1 yıl

ne mesela yordu neler yoruyor

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor
      kızlarcoksoruyor
      +1 yıl

@kızwomannx boşver uzun hikaye

Yorumla
  • Cappadocia_teacher
    Cappadocia_teacher Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Arada gorusuyosan güzel olur. Ama genelde hayatlarda başkaları olur sonra yavaşça biter ")

1
    0 Yorumla
  • mertcanturk
    mertcanturk Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Bence değil o duygu o hisler o özlem değer diyorum🙄

1
    0 Yorumla
  • namelessfairy
    namelessfairy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Yaşandı onaylandı olmuyo abi uzaktan eğitimde ilişkide Olmuyo

1
    0 Yorumla
  • Guseeee
    Guseeee Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Ciddiysen buluşma evlilik niyeti varsa hayır yoksa boşa zaman enerji

1
    0 Yorumla
  • Dkjdjdkdkdkej
    Dkjdjdkdkdkej Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Yani biraz çünkü uzak mesafe ilişkisi yürümez bence

1
    0 Yorumla
  • İsimsizz2443
    İsimsizz2443 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 55%
    +1 yıl

Karşıdakine bağlı doğru kişiyse hiç sıkıntı yok ama yanlışsa aman 😬😬😬

1
    0 Yorumla
  • maşuka2777
    maşuka2777 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

neden Zaman kaybi olsun.. onu seviyor değer veriyorsan hiç bir şey boşuna değildir

1
    0 Yorumla
  • BunuBilmiyomm
    BunuBilmiyomm Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.

Ulaşamıyacağın kadar uzaksa ya da ulaşma ihtimalin düşükse evet son derece boşa zaman kaybı

1
    0 Yorumla
  • Yilax
    Yilax Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Her zaman için öyle diyildir diye düşünüyorum ama sürekli buluşma ertlenirse zaman kaybı olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Gizliymknk
    Gizliymknk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Asla zaman kaybı değil buluşup dokunmak sarılmak sevmek ister insan fakat uzaktan da bunlar yapılabiliyor benim ilişkim var uzak mesafe 2. Yılımıza giricez gayet mutluyuz ilişki yan yana bulunmaktan ibaret değil

1
    0 Yorumla
  • mahmutcans
    mahmutcans Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Nasıl bir uzak mesafe ilişkisi olduğuna bağlı aslında. Uzun süre beraber olup sonradan araya mesafe girmişse yürütülebilir fakat ilişki direkt uzak mesafeden başlamışsa büyük bir zaman kaybı.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet. Çok zor olduğu ve bi süre sonra biteceği için zaman kaybı

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Zaman kaybı olarak görüyorum

3
    0 Yorumla
  • Gezegensizkız
    Gezegensizkız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Böyle saçma şey yok bence uzaktan ilişkiymis pe gözden Uzak olan gönülden de Uzak olur her zaman

2
    0 Yorumla
  • hohhkn96
    hohhkn96 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Zaman, moral, motivasyon kaybından başka bir şey değil

1
    0 Yorumla
  • Tamamgeldik
    Tamamgeldik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Net zaman kaybı, uğraşmaya değmez kaybedilen zaman geri dönmez.

1
    0 Yorumla
  • Alive99
    Alive99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Hiç görüşmemek zaman kaybı olur. Sevgi sarılma olmadan eksik kalıyor.

1
    0 Yorumla
  • ToprakBey_
    ToprakBey_ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Bence değil , çok mesafe olmadıktan sonra.

3
    2 Yorumla
    • sinsirellaxd
      sinsirellaxd
      +1 yıl

800 km çok mu acaba🤔

Yorumla
    • ToprakBey_
      ToprakBey_
      +1 yıl

@sinsirellaxd Gözüm aşk oldukdan sonra içinizde mesafler engel değil

Yorumla
  • Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkisi zaman kaybı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Uzak mesafe ilişkisi zaman kaybı mı? 13 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisi zaman kaybı mı? 5 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisi zaman kaybı mı? 123 cevap verildi
Uzun mesafe ilişkisi yürür mü, yoksa zaman kaybı mı? 37 cevap verildi
Uzun mesafe ilişkisi yürür mü, yoksa zaman kaybı mı? 8 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisi sizlik midir? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨