Evet arkadaşlar aşkla başlayan her evlilikler bir gün biter mi?
Eşim artık bana ilk gunki gibi davranmıyor hatta o kadar ilgisiz ki uzun zamandır sürekli kavgalar halindeyiz bu durum canımı çok sıkmaya başladı iyice yalnız ve ilgisiz kaldim. Bununla nasıl başa çıkabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılHer evlilik birgün bitmez. Kendini seven, bilen insanın yanında bir ömür yetmez.
Eşin ilgilenmiyor, ne yapacağını bilmiyorsun. Şu anda zihninde bir ton olumsuz düşünce vardır.
"Beni artık eskisi gibi sevmiyor, değer vermiyor, ilgisiz, bu hep böyle devam eder mi? Ne yapmalıyım? " Gibi seni aşağıya çeken düşünceler var. Ve bunlar seni sıkıştırmış durumda. Ne yapacağını bilemiyorsun.
Öncelikle şunu bilmen gerekiyor. Düşüncelerin eşini yansıtmıyor, onun duygularını, sana sevgisini...
Düşüncelerin sadece şu anda içinde bulunduğun sıkışmışlık, çaresizlik, bilinmezlik hissinin bir ürünü. Yani senin duygusal yapını yansıtıyor sadece.
Şu anda tam olarak eşinle ilgili ne hissediyorsun? Hislerini yaz.
İnsanız ve düşünceler ve duygularımız filtrelerimiz aracılığıyla bizi çarpıtır. Ve gerçekçi olmayan düşüncelerden davranışlar yaratırız.
Şimdi muhtemelen bu yazdıklarımı anlamayacaksındır. Sorun değil.
Bu düşüncelerden dolayı mutsuz bir ilişki yaşamanı istemem.
O yüzden şimdi tam olarak ne hissettiğine odaklan ve bunu yaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılIste kadinlar bu noktada artik kafasinda yavasca bitirmeye basliyor. Kocasindan/sevgilisinden soguyor. Buna erkek sebep oluyor iste boyle.
Sonra kadin kendi icinde sans veriyor erkege. Konusuyor, duzeltelim diyor ama erkek anlamiyor. Kadinin sogumaya baslamasi iyice artıyor, tartismalar, kavgalar, ilgisizlik, anlasilmamak, psikolojik siddet vs devam ediyor.
Sonra da artik konusmaya, bir seyleri cozmeye takati bile kalmiyor kadinin. Bir seylere tepki gostermesi gerekirken susuyor. Nasil olsa yine anlamayacak, kendimi yoracagim sadece bir de ustune kavga edecegiz diyor sessizlesiyor.
Bu noktada kadinin iki tercihi oluyor. Susup ayni evin icinde de olsa kafasinda evliligi bitirmis olsa da kagit ustunde devam ettirmek ya da karsisina gecip ben ayrilmak istiyorum demek.
2. secenek yani bosanma seceneginde erkek afalliyor. Ne oldu ki simdi, tartismalarimiz olsa da fena degildik. Her cift tartisir, bu kadinlarda ufak seylerden bosanmak istiyorlar vs diye anlam veremiyorlar ayriliga.
Sonra kadin beni terketti, ayrilmak istedi, belki de baskasi vardi diye kurup kurup duruyorlar. Kadinlardan nefret eder duruma geliyor. Ama bu olaylarin baslangici erkegin ta kendisiydi zaten. Ilgisizdi, bekarken ki gibi degildi, karisi olmayan seyleri soyledi cozelim dedi umrunda olmadi. Her sey ayni devam etti, caba yoktu, anlasilmadi hicbir sey. Ama sonunda suclu, yuvayi dagitan, karaktersiz olan yine kadin oldu, olmaya devam da edecek bu kafalar oldugu surece...
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyken bile, aynı kadından bir gün sıkılıp yeni arayışlara giriyorsun. Daha iyisini bulursan, bitiriyorsun ya da" ara verelim" diyerek yedeğe alıyorsun. Kadınlar da aynı erkeğin yerine daha iyisini koyabilirse sıkılıyor ve kadınlar da yedeğe alıyor.
Evli iken sıkılmak, daha kolay. Zira her gün bir birinizi görüyorsunuz, böylece aşk sıradanlaşıp etkisini daha çabuk kaybediyor. Bu yüzden çocuk haricinde , evliliği gereksiz buluyorum. Kimileri de yalnız ölmemek için,40 li yaşlarda evleniyor en geç. Ancak eşinin , senden ölme ölmeyeceği ne belli?
Bir de evlilik, şu an en az 1.000.000 tl masraf. Yarısını kadın karşılasa, Aylık asgari ücret oranında en az 5 sene borç ödüyorsun. Ama sıkılma, beş seneden önce gerçekleşiyor.
Bir de vasıfsız kadınla evlenen erkekler, boşanınca bir ton kazık yiyor. Kendi dengi bir kadınla evlense bile, evlilikten sonra satın alınan araba hususunda anlaşma olmaz ise ; satılıyor ve devlet sattığından ucuza gidiyor. Evlendikten sonra ev alınmış ise, kadına kalabiliyor. Bir sürü sorun...
En sağlıklı evlilik erkeğin, aşktan doyarak ve kendi geliriyle denk kadınla yaptığı evlilikler oluyor. Özellikle 40 li yaşlardaki evlilik, en sağlıklısı. Ama çocuk isteyen erkekler,33 ü geçirmemeli ve kadın da 5 yaş küçük olmalı Lakin benim, hiç çocuk merakım yok. Çocuklar başlı başına, adamın ömrünü yiyor valla. Ufak kzenlerimden biliyorum..
01 Yorumla- +1 yıl
Bu evlilik ise, kurtarılmaz artık. Kocan öldürecek bir tip değilse ve çocuk da yoksa , hemen boşan derim. Çocuk olmayınca, iyi bir adamla evlenme ihtimalin yüksek. Aksi halde çocuğu, tek başıma büyütmek sıkıntılı. Kocan psikopatsa ise, öldürebilir. Bu durumda boşanıp boşanmamak sana kalmış.
Maddi durumun yoksa, bulunduğun şehirde adliyeye gidip barodan Avukat temin ediyorusun. Senden belgeler isteyecekler ve onları teslim ettiğinde , masrafı devlet tarafından karşılanmak üzere Avukat verecekler..
Avukata 50.000 tl verebilirim diyorsan, iyi ve hırçın Avukat bul. İyi bir Avukat, donuna kadar soyup alır. Ama devletin vereceği Avukat, bir şeyini alamaz
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlilik başka boyut başka kavram. Bunu beraber öğreneceksiniz. Eş olmak aile olmak beraber yaşamak. Sorumluluklar değişti duygular değişti. Beklentiler değişti. Evlilik öncesine gidelim. İkinizin de daha önce sevgiliniz olmuştur. Sevgili ile ne yapılır biliyorsunuz ve ona göre kendinizi ifade edip davranıyorsunuz. Daha önce evlenmiş değilsiniz. Kafanızda bir şeyler var toplumdan gelen ama oturmuyor dimi. Sorumluluk da çok. İşin maddi boyutu daha çok. Konuşun. Anlat ona ne istediğini. Lafla olmadı dokunun. Burada sorun bireysel açlık. Birey olduğunuzu unutmayın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam tatlım, ben aşk konularında eski zamanlardan kalan bir flörtözüyüm, yani bu konuların usta oyuncusuyum! 🌟👄 Evlilikte inişler çıkışlar olur, malum, aşkın da bir rollercoaster gibi olduğunu düşünürsen... Ama her evlilik bitmek zorunda değil elbette! İlişkindeki soğukluğu eritmek için ilk adım olarak iletişimi güçlendirebilirsin. Bir akşam yemeğinde, neden olduğunu anlamaya çalışırken samimi ve açık bir konuşma yapmaya ne dersin? Ayrıca, ilişkiniz için zaman ayır, birlikte keyif aldığınız aktiviteler yapın, böylece yeniden birbirinizi keşfedin. 💑 Unutma, bazen küçük çabalar bile büyük değişikliklere yol açabilir! Her şeyin düzeleceğine inanıyorum, yeter ki sen de inan. Eğer kendini çok yalnız ve köşeye sıkışmış hissediyorsan, profesyonel bir destek almak da çok faydalı olabilir tatlım. 🍀💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
74Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayır her evlilik bitmek sorunda değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u +1 yılgerçek aşk varsa bitmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Üzgünüm, evliliklerin sona erme olasılığı hakkında kesin bir yanıt vermek mümkün değildir. Her evlilik farklıdır ve çiftlerin ilişkileri üzerinde birçok faktör etkili olur. Ancak, evliliklerde zamanla değişimlerin olması oldukça yaygın bir durumdur.
İlk olarak, eşinizle iletişim kurmanız önemlidir. Duygularınızı ve endişelerinizi onunla paylaşın. Birbirinizi anlamanıza ve sorunları çözmenize yardımcı olacak bir iletişim sağlamak ilişkinizi güçlendirebilir. İlişkinizin sorunlarını açık bir şekilde ifade etmek önemlidir.
Birlikte zaman geçirmek için çaba sarf edin. İlişkinizdeki bağın yeniden canlanması için ortak ilgi alanları bulmaya çalışın. Birlikte hoşlandığınız aktiviteler yapmak, sizi birbirinize daha yakınlaştırabilir.
Eşinizin değişen davranışlarının altında yatan nedenleri anlamak için empati kurmaya çalışın. Belki de stresli bir dönemden geçiyor veya kişisel zorluklarla mücadele ediyor olabilir. Onunla duygularını paylaşmanız ve destek olmanız, ilişkinizi güçlendirebilir.
Birlikte çalışmanız gereken temel bir sorun olduğunda, profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz. Evlilik danışmanlığı veya terapisi, çiftlerin iletişim becerilerini geliştirmelerine ve sorunlarına çözüm bulmalarına yardımcı olabilir.
Ancak, unutmayın ki bazen ilişkiler sağlıklı bir şekilde sonlanabilir. Eğer ilişkinizde sürekli kavgalar ve mutsuzluk hakimse ve çözüm bulmak için çaba sarf ettiğinize rağmen durum düzelmiyorsa, ayrılık bir seçenek olabilir. Bu durumda, duygusal destek almanız ve yeni bir başlangıç yapabilmeniz için kendinize zaman tanımanız önemlidir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu başa cikabilinir bir şey değil. Oturup konuşmalı ve çözümüne gitmelisin. Çözümleme yoksa bir eşya gibi kenarda durmaktansa bitirmelisin. Her evlilik bitmez biz olamamış birinin diğerine özensiz ilgisiz davrandığı evlilik biter anlattığım akdsriyla seninki de bitmiz imza da kalmış sdece. Anlatman da görünen sıradan basit görülmek umursanmamak oysa insan insani değer verdiği kadar umursar. Tabii ki bu yorumum senin anlattığın kadarıyla gorudgumden... Aşk biz demektir evlilik aşkla olan beraberliğin bir evresindeki medeni durumdur sadece. Siz biz olamamışsınız sanirim
04 Yorumla- +1 yıl
Dediğin olay da genelde başka biri vardır yüzde 90 ama yüzde 10 yoktur... Bir yürekte iki insan ağır gelir ve depresif hareket tepkiler başlar.. ama yüzde onluk kısımda da olabilir. Ama asıl durum iletişim kurmuyor olması kaçak bir tutum. Bağırıp çağırıp manipüle etmek... Bence karşına alıp sadece araması sormasını değil ilişkimizi gözden geçirmeliyiz diye cümleye başlayarak konuşmayı dene.
- +1 yıl
Zaten kalmamış sadece imza var bir kağıtta... Çünkü insanalrin iletişimi bir kerede kopmaz ya da bir insan eksik. Olduğu bir konu karşı taraftan dile getirilip konusulmaya çalışıldığında özür. Dileyip gönül almak yerine hakaret küfür bağırma olmaz... biz olamamışsınız
+1 yılEvlilik saçma sapan bir şey.
Kadın zaten sevebilme potansiyeli olmayan bir varlık. Kapris, dırdır, aldatma vs vs. Evlenen kadınların hepsi aldatıyor neden? Bir süre sonra yanındaki adam sıkıcı geliyor, bir de adam kadını hep mutlu etmeye çalışan biriyse, huzur vermeye çalışan bir adamsa kadın onu eril görmüyor.
Eril davranmayan, ara sıra kadına eziyet etmeyen her erkek terk edilmeye mahkumdur, naif adamlar kadına erkeksi gelmez.
Erkekler de sıkılıyor. Hep aynı kadın. Erkek de aldatmak istiyor ama toplumsal koşullar falan filan işte.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bence sakin yumuşak ve güzel bir şekilde duygularını hislerini ona söyle ama kavgaya girmeden ondan ziyade evde çok mu dağınık ve bakımsız bırakıyorsun kendini cinsel hayatınız iyi mi kötü mü bir birinizi gerçekten zevke getiriyor musunuz ona cilve kur yapıyor musun yemek mi yapamıyorsun illaki bir sebebi vardır ama kendimden örnek vereyim eğer karım bana ilgi gösteriyor naz cilve yapıyor yatakta da gerçekten ateşli ve doyumsuz davranıyorsa daha ne isterim ki birde kendisine özel olarak seksi iç çamaşırları giydiğini bilmesi görmesi lazım atıyorum kırmızı tüllü fantezi iç giyim bir kıyafet aldın gece giyip eşinin önünde evire kıvıra dans etmelisin ki adam istekli bir ata dönüşsün birde seks sırasında ona gururunu okşayarak sözler söylemelisin gerçi sadece yatakta değil sık sık yapmalısın dediklerimi bir dene istersen 🤗
00 Yorumla
+1 yılEski evlilikler gelinlikle geldin kefenle çıkarsın dı
Şimdikiler en ufak bir zorlukta boşanır oldu oyuncağa çevirdiler
İyi bişeymi bilemem ama yıllarca alkolik kocasına katlanan kadının sabrı yıllarca karısının istekleri için didinen erkeğin vefakarlığı sürdürür evliliği
Bazen çile sandığımız bizim için cennet bahçesi olur bilemeyiz
Ama evlilik kadar boşanmada hak Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin11 Yorumla- +1 yıl
Öyle güzel özetlediniz ki
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Her evliliğin ilk cicim ayları olur sonra o geçince güç savaşları başlar bir birine üstünlük kurma çabasına girerler. Bu süreçte çatlayan yıkılan yıkılıyor, ama ufak hasarla atlatanlar sonra bir birinin huyunu suyunu anlıyor ona göre hayatını şekillendiriyor. Ne yazık ki ilk zamanlarda olan şeyleri tekrar göremeyeceksin.
015 Yorumla- +1 yıl
Cicim ayı diye bişey yok bı nasılsa odur degisiyosada başka yüzünü göstermiştir o insanın kendiyle alakalı herkes değişmez sonradan.
- +1 yıl
Bende evliyim ama ilk zamanlar nasılsa hala öyledir herkes için geçerli değil bence
- +1 yıl
2
- +1 yıl
Ne alaka ya değişen insan 1 ay sonra da öyle olur 1 sene sonrada ayrica ben 7 yıl konuştum öncesinde
- +1 yıl
7 yılda da gayet iyi tanıdığımi dusunuyorum
- +1 yıl
Gayette konuşurum 2 yılda az bı sure değil
- +1 yıl
Uff ne uzattin 4 yıl sonra bulursam seni yazarim olur mu 👋
+1 yılAynısını ben yıllarca yaşadım. En son bosandim şu an ondan bosandigim için o kadar rahatım ki. Ben dönüp kendi kendime şunu soruyorum bu zamana kadar ben böyle bir gereksiz insana nasil sabretmisim arkadaş. O yüzden hayat kısa mutlu olmak için elinizden gelen her şeyi yapın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki kişi çok önemli. Bence aşk ile değil de saygıyla başlaması gerçekten daha sağlıklı. Aşk ile başlandığında bir taraf her an o aşk tutkusunu suistimal etmeye hazır olabiliyor. Saygı da böyle değil. İki tarafta birbirine karşı hiçbir zaman yanlış yapmamaya özen gösteriyor. Sevgiler.
10 Yorumla
+1 yılBence evlilik her beş senede bir yenilenmesi gereken bir şey. Araba sürerken bile şartlar değişti mi diye on yılda bir ehliyet yeniliyoruz. Evli insanların değişme durumunu göz önünde bulundurarak bunu yapmak boşanmayı azaltır çünkü kişi kaybetmekten korkar ve kendisine çeki düzen verir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer evliliğin zaman zaman sallantıys geçtiği dönemleri olur.
Mühim olan bu dönemlerden sağlıklı bir şekilde çıkabilmek.
Bu da size bağlı, sorun ve problemlerin üzerinden uzun vadede farklı ve güzel çözümler üreterek çıkarsınız umarım.
Hayatınızda yapacağınız ufak değişiklikler, farklı hobiler edinmek, malum hayatınızı renklendirmek, bir yerlere tatile gitmek iyi gelebilir.
Ekonomik sorunlar varsa özellikle bu sorunlara bulunacak çözümler evliliği net etkiler00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s +1 yılİlişkilerin temeli iletişim eksikliği. Tamam belki soruyorsundur ama hemcinslerimin çoğu kavgayla giriyor konuya. Eşin işten geldi, yemeği yediniz mi, güzel bi tatlı yap, kahve yap, otur karşısına havadan sudam bahsedip sonra bu durumdan rahatsız olduğunu söyle. Bir derdin mi var, mutsuz görünüyorsun senin için çok üzülüyorum, kendimi yalnız hissediyorum de. Bu zaten işe yaramazsa ya kafasında iyice bitirmiştir ya da aldatıyordur, salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılŞahsen benim babamda eskiden öyleydi. Maneviyatı düşük ve huzuru dışarıda arama kompleksindeydi. Zaman geçtikçe maneviyatı yükseldikçe daha fazla ailesine ilgi ve şefkatle yaklaşmaya başladı. Evlenmedim hiç ama annemi ve babamı sürekli analiz ettim. Maneviyatı yükselince çevresi de bir oranda değişti ve daha olgun düşünmeye başladı. İlgisi bile arttı diyebilirim. Bu biraz maneviyat durumları ve kişinin kendini bulamamasıyla alakalı olarak görüyorum.
00 YorumlaSeni okadar iyi anliyorumki cocgununuz var mı ? Genelikle cocuk olunca deyisiyor hersey.
orada isde hetsey deyisiyor cocuklarina ilgi gösteriyorsun esler ilgisizlikten ölüyor halbiki eskerde biraz ilgi gösterse kadinlarina cocuklarla ilgilenseler daha güzel olucak sorunda olmaz31 Yorumla- +1 yıl
Çocuk olunca istesende noktayı koyamazsın Buda bir gerçek
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBu işler kısmet biraz. Eşin ile konuşmanı tavsiye ederim. Belki bir çift terapisi almalısınız. Eğer kurtarılmayacak kadar kötü ise her 2'nizinde yollarınızı daha fazla yormadan ayırmanızı kendi iyiliğiniz için tavsiye ederim.
00 Yorumla Evet çocuk yoksa kolay ama çocuk varsa zor biraz
10 Yorumla
+1 yılTeknik olarak ölüm gerçeği ve hanginizin erken öleceği durumu bile evliliği bitiren doğal bir unsur iken evliliklerin bir ömrünün olduğu gerçeği bence kaçınılmaz son.
00 YorumlaEvliliklerin büyük çoğunluğu sadece kağıt üzerinde. Boşananlar bir yana, evli olup boşanamayıp aldatanlar da istatistiklere yansımış olsaydı eğer, evli insan kalmazdı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence öyle bir genelleme yapamayız uzun süren evliliklerde var ama günümüzün ilişkilerine ele alırsak Tabii dediğin gibi şu zamanla ilişkileri bitiyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılsende kendinle ilgilenmeye başla. her şey o değil sonuçta. kendinle ilgili bişilerin olduğunu fark etsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet biter bazıları mezarda bazıları başkalarının aklına düştüğü o ilk anda
20 YorumlaHer evlilik bitmez ama yanlış kişiyle evlilik uzun sürmez.
20 Yorumla
+1 yılBir kere evlenip iyice tanıyıp evlenenler boşanmaz bence. Aceleye getirenler ve sırf duygusuyla hareket edenler mutsuz
00 Yorumla
+1 yılHer evlilik bitmez ben Türkiye de evlilik gerçekleşeceğini düşünmüyorum yabancı insanlarla evlilik olabileceğini düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yıllık evli biri olarak evlilikler dönem dönem monotonlaşıyor. Çocuğunuz var mı bilmem ama çocuk eşleri birbirine bağlayabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm bulmanızı öneririm ve yinede olmuyor ise o zaman ayrılmak şart, çünkü bu hayat böyle devam etmez, etmemeli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eşinle sakince oturup konuştun mu
Bitmemesi için kavga ederek çaba gösteremezsiniz sadece birbirinizi yıpratırsınız00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer evlilik bir gün bitmez. Çaba gayrete aşıktır. Bitirmemek sizin elinizde…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ilgisizlik olayi cok kötü. Evlenmeden önce yere göge sigdiramiyorlar, dizinin dibinden ayrilmiyorlar evlenince hersey bitiyor ve genellikle iki taraf birbirini sucluyor ve gittikce soguma basliyor. Herkes icin gecerli degil soylediklerim ama gözlemlerim bunlar. Evlenmeyi cevremde kimseye tavsiye etmiyorum bu yuzden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet biter. Öyle ya da böyle biter. Hiç bir şey olmasa, sonunda biri ölür ve yine biter.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle aynı durumdayız. Ama ben artık boşverdim. Çocuğum var o bana yeter
00 YorumlaBu dönemde evlilikler bir gün değil o gün bitiyor. Ben bu dönemin adamı değilim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer evlilik bir gün bitecek diye bir şey yok, bazıları birbirlerine uyum sağlayamaz ve ayrılırlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılbiter biri öldüğünde şelerden ya da diğer durumlarda en son olasılık ölümlebiter==))
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDuygular gerçek ise sonsuza kadar sürer evlilikmi o sadece basit bir imza.
00 Yorumla
+1 yılHayır bitmez. Çözüm odaklı olursa ciftler her sorunun üstesinden gelinir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim evliligim hevesim bitene kadar degil nefesim yetene kadar olacak insallah olur ise
00 Yorumla Evlilik bitmese bile aşk bi şekilde eriyor maalesef
EvLiLik aşk'ı ßitiriyoR
00 Yorumla
+1 yılaldatarak başa çıkabilirsin kocalık görevini yapmıyor
05 Yorumla- +1 yıl
alakaya çeyrek kala
- +1 yıl
Burası çok garip bir yer: d
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Saygı dolu evlilik ler bitmez. Sadece sevgi varsa biter.
01 Yorumla- +1 yıl
Saygı dolu veya değil sevgi aşk veya tam tersi her evlilik bir gün biter bazen resmiyette bazen de aynı evi. İçinde. Fark etmez
+1 yılBu zamanın kızları ile evlilik olmaz acı ama gerçek. Gerçi eklerin de onlardan farkı yokda neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette hayır. Evliliğin de aşamaları var. Gelene mümkün olduğu kadar uyun sağlamak, sabretmek gerekiyor. Bunu başaran nice insanlar mutlu ve huzurlu şekilde yaşıyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Eskiyi arama yeni daha farklı bıseyler inşaa etmeyi öğren anca bu şekilde heyecanı surudrebilirsin
02 Yorumla
+1 yılSevgili arkadaşım kurtlarla koşan kadınlar diye bir kitap okumuştum bir bölümde ilişkilerde hayat- ölüm-hayat döngüsünden bahsediyordu. Belki ilişkiniz şu an ölüm evresindedir vakti geldiğinde yeniden canlanacaktır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKağıt üstünde bitmese bile duygusal anlamda birgün biter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKac yilliksiniz? Bizim 3 olacak bizde hep bi kavga halindeyiz. Anlam veremiyorum oyle sacma seyler jcin kusuyoruz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgisi için evlendiysen sıkılırsın tabi. Evlilik herkesin yapabileceği bir şey ama içinde mutlu olabileceği bişey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşa çıkamazsın. her geçen gün artarak dayanılmaz hal alacak. eşin sadece karnını doyurmak için belki yanaşacak sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarsilikli hevesleri alincaya ya da saygiyi bitirincr biter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların safsataları yüzünden her evlilik bir gün bitebilir!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun tek bir nedeni var ne yazık ki. Aslında sana uzun uzun anlatmak isterdim ama bittiyse eğer geri dönüşü olmaz gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Bence her evlilik bitmez. İlişkiye göre değişebilir.
00 Yorumla
+1 yılAşk elbette bitiyor önemli olan saygıyı yürütebilmek
00 Yorumla
+1 yılKarşı tarafın eril ve dişil enerjisine, davranışlarına bağlı bir durum
00 Yorumla
+1 yılçift terapistine gidin bence güzel sonuçlar veriyor
00 Yorumla
+1 yılSıradanlığa bağlanmış bir ilişki işte. Çocukta varsa vay haline
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılHayir tabiki süren evliliklerde var
10 Yorumla bitmeyenler var tabi ki ama tahammül meselesi
00 Yorumla
+1 yılyanlış evlilikler bir gün biter
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!