AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
eğer tekrar sevme, düzelme imkanı yoksa evet
Sorunun manasını anlamadim altındaki nedeni sebebi
Cok kotu durumda olan bir arkadasim var. Esi tam bir narsist, ama bosanmiyorlar. Arkadasimin kisiligi yok olmus gibi. Cesareti yok. Uzuluyorum durumuna
Allah sabır versin. Bosan demek dile kolay. Lakin o ne yaşıyor ya da ne yaşadı kisme bilemez
Önce sekste biter sonra mahkemede
Aaaa ne kadar dogru soylediniz. Gercemten oyle. Once yatak odasi sorunlu olur sonra iliski biter
Bir evlilik te cinsellik yok ise aldatma olur sonra boşanmalar olur
Peki aldatma gerceklesmediyse ama aldatmaya kalkildiysa ne olur
Adam öldürmeye teşebbüs gibi bir şey bu🙂
Nasio yani. Ben erkekten bahsettim. Erkek karisini aldatmaya yeltenio henuo basaramadiysa, tekrar yapar mi veya siz ne kastetmistiniz
Tamam işte gene aldatmak için fırsat kollar o anlamda dedim
Hmmm peki bu tip insanlar neden bosanmaz madem sevmiyor
Bilmem belki aynı şeyi eşinde ona yapıyor olabilir
Sanmam
Sadece tahmin yürüttüm yani ya da kadının gideceği bir yer yoktur bir geliri yoktur bu hayattan beklentisi yoktur ondan dolayı kadın göz yumuyordur her şeye
Tek kelimeyle uzucu. Hicbir kadin aldatilmayi haketmez cunku
Evet ama kimi kadın çocukları için gideceği bir yer olmadığı için katlanıyor kimide o yapar ise bende yaparım diyor
Gidecegi bir yeri olmadigini anlayabilirim. Ama kiram odeniyir falan diye gidilmiyorsa, bnece insan kendisine saygi duymuyor demektir
Kira der iken 🙂 ama genelde kocası aldatıyor ise oda yapıyor ya da gideceği bir yer olmadığı için duruyor
Be çok konuştum evli bayanlar ile sanalda hem cinsel yönden hem ilgisizlikten yakınıyorlar
Benim bahsettigim vaka gozlemledigim kadariyla siradisi. Esi de esminim ki asla kocasini aldatmaz hatta aklindan bike gecirmez. Maalesef kole gibi bir sey olmus. Oradan kurtulmasi mumkun degil gibi gozukuyor kendini kesfetmedikce. Kocasi da baska kadinlari cazip buluyor maalesef. Kadinin sonu hayir olsun
Kadında bir yere kadar dayanır bak göreceksin o da aynısını yapacak
Hayir aldatmaya kalkmaz ama keske baskasiyla evlenseydim der belki veya baskasindan hoslanabilir
Evli iken hoşlanmak aldatma sayılır yani aynı evde iki yabancı gibi olur ise dokunmak yok öpmek ilgi sevişmek ayrı odalarda yatma olunca kadın da ister istemez sanaldan başlar bir şeyler aramaya
Hmmm oyle dusunmemistim. Sanal olabilir belki ama gercekten sanmam ya.
Aynı şehirde ise gerçeği de olur ama ayrı şehirlerde ise sanal aşk ve seks olur sadece
Ben onun gibi kisilere masum nazariyla baktihim icin sanal hic aklima gelmemisti. Hakli olabilireinjz
Artık insanlar daha çok sanalda aldatıyorlar ki sanalda buluyorlar realde birlikte oluyorlar
Ya kadın bana benim dostum sevgilim ol dedi düşün ben bekarım o evli istediğin zaman gelirim evine bile diyor idi
Cok ucuz ya boyle seyler. Duygulari yasamak varken.
Evli bir kadın ile bekar erkek ya da tam tersi ya da her iki tarafta evli iken duygusal bir aşk yaşanmaz sadece ihtiyaç cinsellik yaşanıyor o kadar iki tarafta mutlu olur zevk için
Cok ilginc. Halbuki esleri var. Duygusal olarak birbirini sevmiyorlarsa bile, mesru bu yol. Birde madem baskasiyla olmakta sadece cinsellik uzerine duygu olmadan, bence esleriyle sevissinler daha iyi
Eşleri ile o yönden tatmin olmadıkları için bu yollara gidiyorlar senin eşin seni tatmin edemez ise ya da ilişki süresi çok ama çok kısa ise bir yere kadar buna katlanırsin
Ya tamamda madem iki turlusunde de duygu yok. Esleri helal. Onu demek istiyorum. Belki sevisme stili farkli olabilir tabii. Onu bilemem
Ya işte yatakta o ilk heyecanlar kalmayınca maalesef aldatıyorlar
Sanki baskasinda o ilk heyecen kalacak. Ama sunu da sorayim. Yani sevisirken atraksiyon mu bekliyor erkekler. Esleri iyi sevismiyor diye mi
Eşi dışında başka biri ile sevişmek sanki ilk defa o anı yaşıyor gibi heyecanlı oluyor özellikle kadınlar cekincen ve ürkek oluyor erkek ise daha derli toplu bir vücut koku iç giyim ile karşılaşıyor
Hmmm yaninopmasi gerektigi gibi bir seyle karsilasiyor erkek. Daha seksi diyelim kadinsi. Zsten boyle olmali.
Erkek kadında vücuda ve iç giyime bakar kadın ise erkekte tatmin etmesine
Hmmm. Forma dikkat etmek lazim tabii ve herseyden once kendin icin ic camairina. Bazi kadinlar bunu basaramiyir
Aslında her kadın başarır ama bunu hak edecek karşında bir erkek var ise kadın onun için giyer onun için süslenir
Oyle tabii ki. Erkekte erkek olmali kadinini arzulamalim ama eger saygi duymiyorsa kadinda geriliyor seks konsunda. Yapacak tek sey alevlenmek
Alev için her iki tarafta istekli ve arzulu olmalı tek taraflı olumuyor hiç bir şey
Benim bildihim kadariyla erkekler cinsellik olmadan yapamazlar. O yuzden arzulamak ve arzulatmak lazim.
Yani aslında sadece erkekler değil kadınlarda aynı durumda erkekler bu durumu çok belli ediyor sadece o kadar ama kadınlar içten içe kendilerini yiyorlar
Oyledir evli opmadigim icin bilmiyorum tam. Ama aradaki ates sonmemeli. Surekli arzulamali insan birbirini
Bunu sadece evliler değil bekarlarda bilir yani sevgilin vardır oradan bilebilirsin ya da hayatında bu durumu yaşamış olabilirsin
Sevgilikde olmadi. Ama tahmin edebiliyorum. Iki kez evliler asildi da. Eslerine baktim bu erkeklerin. Neyse bir sey demek istemiyorumm sonucta ne olirsa olsun aldatmaya meyil etmemeleri gerek.
Aynen ileride evleneceğin zaman eşin seni her alanda mutlu etsin
Amiin insallah
Seninde onu mutlu etmen gerekiyor yani görünüş olarak iç ve dış giyim olarak anlayış olarak cinsel olarak
Iki tarafta duzgun olmali. Kendimden eminim
Aynen iki tarafta anlayışlı olur ise saygı olur ise her şey zevkli olur
Oyle
Bence sen eşini cinsel yönden mutlu edecek bir yapıya sahip gibisin
Bilemem.
Neyse sana iyi geceler iyi eğlenceler iyi sohbetler ne yatar
Tabiki zaten mahkeme neden var anlamış değilim
Bende bitmişti. Karşı taraf için hala devam ediyor
Evet bizim ki öyle olacak belli
Kızım bak ayarımla oynama
Kağıt formalite
Tabiii